14 Mayıs 2015 Perşembe

Yumurta donasyonu sonrası

Kalan embriyoları dondurma fikri tedaviniz için en önemli kararlardan biridir. Bu işlem sayesinde ileride doğacak bebeğinize öz kardeş yapma şansınız olmaktadır. Bağışlanan bu yumurtalar daha sonra hamile kalma ümidini büyük ölçüde yitirmiş kadınlara nakledilerek hamile kalmaları sağlanmaktadır. Dinlenerek vücudunuzun rahatlamasını, yeni duruma adapte olmasını kolaylaştırmalısınız.


Yumurta donasyonu sonrası

Eğer hamilelik çıkmış ise normal gebelik ile aynı şekilde. Yumurta Donasyonu Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli? Başarı oranı ile ismini dünyaya duyuran hastanelerde yapılan donasyon sonrası Kıbrıs’tan sağlıklı gebelik ile ayrılan kadınların oranı oldukça yüksektir. Böyle bir tedaviye başlamadan önce, internette yumurta donasyonu yaptıranların tedavisi ile ilgili bilgi edinilebilecek birçok form bulunmaktadır.


Bu formlarda çiftler tedavi hakkındaki soruları, yumurta donasyonu yaptırırken yaşadıkları deneyimleri ve yaptırdıktan sonrası ile ilgili yaşadıklarını birbirleriyle paylaşırlar. Bu işlemde başarı oranı yumurta donasyonundaki gibi civarıdır. Kadın hastalar yumurta donasyonundaki gibi hazırlanmaktadır. Böyle durumlarda uygun yumurta donasyonu ile anne olması sağlanır. Tedavi sonrası gebeliğin düşükle sonuçlanma veya dış gebelik riski normal yollar ile elde edilen gebeliklerle benzerdir.


Yumurta donasyonu sonrası

Peki, yumurta donasyonu caiz mi? Dinimizde her şey, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Bu konu, çok hassas bir konudur. Bu uygulama ne bizim dinimizde ne de başka dinlerde caiz görülmemiştir. Bu tarz durumlarda uygun olan yumurta ve sprem kullanılır ve çiftlerin gebe kalması.


Kibariye’nin hamilelik haberi üzerinden de gündeme gelen “postmenopoz (menopoz sonrası) annelik” gibi bir durum kadınlar için artık mümkün. Tüp bebek transferi sonrası nelere dikkat etmem gerekiyor? Kıbrıs’ta yumurta nakli uygulamasında anne-baba adayı ve donöre(verici) ait bilgiler tamamen gizli tutulmaktadır. Birbirleri hakkında bilgilendirme yapılmamaktadır.


Etiket: yumurta donasyonu sonrası. Bu çiftlerde hem erkekte spermle ilgili hem de kadında yumurta üretimi veya kalitesiyle ilgili problem yaşanmaktadır. Bu tedavide bir yumurta vericisinin (donör) yumurtaları kullanılmaktadır. Embriyo Donasyonu Nedir, Kimlere Yapılır? Gerekir ise bu ameliyat ile yeni bir tedavi arasında ne kadar süre geçmelidir?


Ayrıca yaşım ve bugüne kadarki tedavi geçmişim nedeniyle yumurta donasyonu düşünmeli miyim? Blogda yer alan tüm bilgiler uzmanlar tarafından aktarılır. Kendi yumurtaları ile gebelik elde edemeyen kadınlarda en son tedavi olarak yumurta donasyonu tedavisi uygulanır.


Yumurta donasyonu sonrası

Bu yüzden, yumurta donasyonu ile tüp bebek tedavisi görecek olan hastaların birçoğu kendi yumurtaları ile tüp bebek tedavisi görmüş oldukları için sürecin nasıl bir süreç olduğunu az çok bilirler. Tüpbebek işleminin bütün etapları geçerlidir. Donör adı verilen yumurta bağışçısının yumurtalıkları ilaçlarla uyarılarak elde edilen yumurtalar, alıcı kadının eşinin spermleriyle döllenmesidir. Bu yöntemin en önemli avantajı, yumurta geliştirme ve toplama gibi önemli tüp bebek aşamalarının tekrar gerçekleştirilmesine gerek olmamasıdır.


Sonuç olarak, yumurta donasyonu yaklaşık yıldır tüm dünyada uygulanan bir yöntem. Ancak biz yine çoğu zaman olduğu gibi, daha yeni yeni bazı şeyleri tartışıyoruz. Ancak zaman içerisinde endikasyon alanları genişleyen bu tedavi yaklaşımının önerilebileceği adaylar şunlardır:. Birden fazla yumurta uyarılmakta, bu yarışı her adet döneminde bir yumurta kazanmakta ve o adet döneminde döllenme olursa gebelik oluşmaktadır. Dolayısıyla ilerleyen yaşla beraber, yumurtalıklarda bu yarışı.


OPU sonrası toplanan yumurtalar önce işlemden geçirilerek yıkanır ve artıklardan arındırılırlar. Hem donör olanlar hemde yumurta nakli yapılmış kişilerin yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz. Vericiden alınan oositler, alıcı çiftten embriyo üretmek için sperm hücreleri ile birleştirilir ve embriyo aşamasına geldiğinde alıcıya aktarılır. Bu görüşme sonrası çiftler embriyo donasyonuna karar verirlerse alıcı çiftin değerlendirilmesi işlemine geçilir.


Anne, baba adayının üreme sağlığına dair tetkikleri yapılır. Doktorumuzun gerekli gördüğü tıbbi ve hormonal testler yaptırılır. Muayene ve test sonuçları sonrası kişiye özel tedavi planlaması çıkarılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.