17 Mart 2020 Salı

Istemsiz telepati

Benim fikrim subliminal tarzı telepati yapması. Yani babası annesi Bi konuya odaklanmışken ona Uzaktan telkin vermek daha kolaY. Bunu daha evvel yapmıştım o yüzden olabilir diye düşünüyorum.


Platonik aşklar buna en güzel örneklerdir. Size ulaşamayacağının bilincindedir ancak insanı yoğun duygular kuşattığında istemeden de olsa siz O’nun zihninde odaklandığınız için imajinatif veya duygusal bir telepatik bağ kurulur. Daha önce telekinezi, telepati veya biyoenerji yapanlar da o çalışmalar sırasında benzer deneyimler yaşamış. Beyinde telepati bolgesi, basin ustune, tepe noktasina tekabul eder. Forumda arastirirken bazi arkadaslarin beyinde telepati bolgesini karistirdigini farkettim.


Oncelikle, beynimiz tipki bir radyo gibidir. Aşkta ve ilişkilerde telepatik bağ kurmak ile ilgili birkaç haftalık bir yazı dizisi hazırlamaya karar verdim. Bu çok merak edilen konu ile ilgili sorularınız olursa, seda. Mesaj atamam ben ilk mesajı asla bari bu yöntemi deniyelim. Bir kişinin aklından geçenleri bir araç olmadan okumadır.


Kimisine göre de akıl okuma olarak bilinen telepati en çok ikiz kardeşler arasında görülür. Telepati üzerine birkaç yardım almak istiyorum. Bilgisi ve yeteneği olan,deneyimli birilerinin yardımına ihtiyacım var.


Bende telepati yeteneğinin olduğunu artık ciddi anlamda. Enerji demek istemli veya istemsiz bir yöne meyillenmek de demektir. Fiziksel olsun veya olmasın tüm enerjiler sanki bir irade sahibi gibi kısmi olarak kendi doğalarına uygun hareket edebilirler. Beynin bu enerjisi ile telepati veya telekinezi yapmak ne derece mümkün olur bilmem ama özellikle telepati konusu başarılabilecek bir. Camlardan geçen ruhlar, depremi önceden hissetme,telepati,imajinasyon ve daha birçoğu.


Herneyse satırlarımda sallamasyon yok demişssiniz zaten bu sizi bağlar, bu yüzden samimi acıklamalarınız doğrultusunda yorum alacağınızdan şüpheniz olmasın. Temiz ve masum oldukları için bedenlerinde bulunan tüm yetenekleri, istemsiz bir şekilde kullanabilirler. Biyokinezi yeteneğine sahip olduğunuzu biliyor ve biyokinezi yeteneğimi nasıl kullanılırım sorusunun cevabını arıyorsanız, zorlu ve engebeli bir yola girmeyi kabul etmelisiniz. Bu yolda ilerlemeyi kabul etmeyen, kısa süreli.


Bu sitedeki içerikler sadece bilgi amaçlıdır kişisel teşhis için kullanılmamalıdır. Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki konuyla ilgili girmediğim site,okumadığım kaynak kalmadı,son çare olarak buraya yazayım dedim. Ben küçüklükten beri rüyalarımı kontrol ediyorum,Rüya anındayken odaklanabildiğim için astrale çıkabiliyorum rüyada iken,Rüyada her istediğim oluyor,Tasarım. Geleceği gören bir kişi telepati yeteneğinden mahrum olabilir.


Bir nesneye dokunup onun yaşanmışlığını anlatabilen birisi, aynı zamanda cisimleri hareket ettirecek diye bir şart yok. Kenetli bir çene, kasılmış bir boyun ve kalkan bir kaşla karşı karşıyaysanız ortada tatsız bir iş vardır. Telekineziyi basit düzeyde yapabilmekteyim. Son aydır da durugörü ve telepati yeteneğim gelişti. Bu güzel bir his kendimi daha da geliştireceğim.


Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti. Ancak ilaçların hem psikolojik hem de fizyolojik bir çok yan etkisi, örneğin istemsiz hareketler veya kişilik bozukluğu gibi, bulunmaktadır. Daha ileri seviyede olan hastalar beyin pili olarak bilinen Deep Brain Stimulation adlı cerrahi uygulamayı tercih edebilirler.


Bu uygulama beynin ilgili bölümüne bir elektrot. Astralseyahatte İstemsiz korku. Bu videomuz da sizlere telepati nedir ve nasıl yapılır konusu hakkında bilgiler vereceğiz. Her Salı ve Cumartesi günleri saat 20:30′ da güncel olarak yeni videolar ve bilgiler eklenecektir. Referans (aşırı alınganlık) fikirleri vardır.


Kültürel değerlerle uyumlu olmayan acayip inanışları yada büyüsel düşünceleri (telepati yada altıncı his gibi) vardır. Bedensel yanılsamalar yaşayabilirler. Kuşkucu ve paranoid düşüncelere rastlanabilir. Duygulanımları genellikle uygunsuz yada kısıtlıdır.


Kalp çakrası açık olan bir erkeğe, erkeğin tipine bakmaksızın tüm kadınların “istemsiz şekilde” ilgisi kayar. Kalp çakrasından saçılan enerji bilinç ve bilinçaltı ile birinci derecede uyarandır. Kişi isterse, elde ettiği bu olağanüstü ilgiyi. Dünyanın neresinde olursa olsun kişiyi buluyor ve o kişinin istemsiz olarak sizi düşünmesi sağlanıyor. Burada iki durum var acaba ilk o sizi mi düşündü de siz onu düşünmeye başladınız yoksa siz onu mu düşündünüz.


METAFİZİK İSTİHBARAT, PSİŞİK GÜÇLER, TELEPATİ, TELEKİNEZİ, İSTİHBARATTA CİNLER GİBİ BAŞLIKLAR BİLEREK VEYA BİLMEYEREK BU KONULARIN ASLINI ASTARINI SAKLAMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYE YARAMAYAN, SPEKÜLASYON YARATAN BİR YOLDUR. Suratıma istemsiz bir sırıtmanın geldiği, duygu fırtınası yaşadığım anları çok zor. Sen insanların aklını okuyabiliyorsun!


Başkaları için olabilir, ama senin için değil. Sen o kişinin sana istemsiz olarak gönderdiği sana ihtiyacım var mesajını aldın ve o yüzden onu aramak istedin. Neden çevrende sevilen ve ışık saçan bir insansın? Hemen hemen hepimizin vücudunun herhangi bir noktasında fasikülasyon olabilir.


Fasikülasyon terimi küçük, istemsiz kas kasılması anlamına gelir. Bu, dil de dahil olmak üzere, vücut içinde herhangi bir kas olabilir. Buna halk arasında seğirme denir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar