9 Eylül 2020 Çarşamba

Tefeciler iletişim

Tefeciler İletişim konusu ile ilgili sizlere arayıp bulmanız için bir kaç ipucu verelim. Genelde bu kişilere sizler ulaşamazsınız. O kişiler paraya ihtiyacı olanları tespit eder ve kendileri mail ve telefon yolu ile ulaşır. Kendilerince olumlu buldukları kişileri belirledikleri adreslere davet ederler ve görüşmelerinizi yüz.


Onlara ulaşmanız biraz zor. Tefecilerin adreslerini ve iletişim bilgilerini aramak yerine. Ancak tefeciler, herhangi bir kanun ile kurulmayan, tüzel kişilikleri olmayan, zor durumda olan vatandaşa senet karşılığı para verip, borç aldığı paradan daha fazlasını ödemesini isteyen yasal olmayan kişi veya kişilerdir.


Acil paraya ihtiyacınız olduğu an, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerimizde anında tefecilere ulaşabilirsiniz. Hatta bırakın tefeci aramayı, sanal ortamda belirli internet sitelerinde paraya ihtiyacınız olduğunu belirtirseniz, onlar size ulaşacaktır. Ankara, Adana, İzmir, Kocaeli, Sarıyer, Gebze, Kağıthane, Ümraniye, Kadıköy avrupa ve asya yakası ile bursa ilimizde bu kişilerin yaygınlaştığı haberleri gelmektedir. Baktığınız zaman bu kişiler telefonlarını açıkça internet ortamında yazmaz. Tefeciler gibi -vb faiz oranları uygulanmaz, 3-Para hesabınıza geçmeden herhangi bir senet veya çek imzalatılmaz, 4-Tüm işlemlerimiz bulunduğunuz illerde belirleyeceğimiz noterlikler tarafından yapılmaktadır.


Tefeciler iletişim

Gerekli görüldüğü tattirde avukatımız aracılığıylada yapılmaktadır. Günlük hayatta karşımıza çıkabilecek bazı zorluklarda, acil nakit ihtiyacı içine girebiliyoruz. Nakit bulma konusunda bir çok seçenek olduğu gibi, bu gibi işlerin başında bankalar geliyor. Bankalar, BDDK onaylı finans şirketleri olduğundan, en mantıklı ve en güvenilir para bulma yöntemi olarak gösterilmektedir.


Dar bir zamanda acil para bulmak kadar zor bir durum gerçekten yoktur. Acil para lazım dediğinizde, acil nakit para lazım olduğunda tüm kapıların yüzünüze kapandığını hissedebilirsiniz. Bugün sizlere İstanbul ilindeki ve ilçelerindeki tefeciler hakkında bilgiler vereceğiz. Ve hepsinde tefeci bulunmaktadır. Sizde aşağıdaki ilçelerde tefeci arıyorsanız doğru yere geldiniz.


Tefeciler iletişim

Tefeciler her zaman ulaşılması zor ama sizlere çok yakın insanlardır. Yaptıkları işin yasal bir karşılığı olmamasından dolayı işlerini büyük bir gizlilik. Acil para ihtiyacınız birden ortaya çıktıysa senetle para veren tefeciler varmış git araştır bul diyen insanlarla, tefeci telefonları paylaşanlarla karşılaşabilirsiniz. Günümüzde bankalardan kredi almanın gittikçe zorlaşması ile banka borçlarını bile ödeyemeyen müşteri sayısı gittikçe artmaktadır.


Böyle olunca da borçları tek noktada toplayarak ödeme kolaylığı yaratmak gibi bir imkan bulamayanlar, yakınlarından da eli boş dönünce, tefecilere başvurmak. Borç para veriyorum şeklinde ilan yayınlayanların sayısı ise azımsanamayacak kadar çok. Bu mağduriyet düzeyi tabii ki değişmekle beraber bir dönem gündemde fazlaca yer verilmiştir. Bu yazımızda tefecilerin sizi mağdur edebilecekleri bazı yöntemlerden ve dikkat etmeniz gereken tüm bilgilerden bahsedeceğiz. Senetle Borç Para Veren Tefeciler.


Tüm bunların yerine yaşadığınız ilde bulunan valilik, kaymakamlık, sosyal yardımlaşma kuruluşları ve siyasi partilerin il binalarını ziyaret ederek sıkıntı ve problemlerinizi dile getirebilir, o an yaşadığınız maddi çıkmazın içinden kurtulabilirsiniz. Net bir iletişim numarası diğer tefeciler gibi bulunmamaktadır. Ve elbette açık adresi de bulunmamaktadır.


Bu formlar ilk olarak web sitelerin yetkili kişilerine ulaşır. Artık para bulma işi kolaylaştı. Acil kredi verilir, kredi çıkmayana kredi gibi başlıkların altında yer alan sitelerde iletişim formu oluyor. Bu formu doldurup ardından gönder butonuna bastıktan yaklaşık saat sonra tefeciler size dönüş yapacaktır.


Ayrıca maddi ihtiyacınızı anlatan, probleminizi belirttiğiniz bir ilan yazabilirsiniz. Borcunu ödeyemeyen kişiler için tefeciler tek çıkar yol gibi görünmektedir. Fakat tefeciden gelen borçla, mevcut borç kapatılmaz.


Aksine daha sıkıntılı süreç başlar. Güncel olarak bankalar veya borçlu olduğunuz herhangi bir kurum evinizi haczedemiyor. Bunun yanı sıra ev içerisindeki temel eşyalarınızı da haczedemiyor. Yapacağınız kısa bir araştırma sonrasında ulaşabilir ve gerekli iletişim numaralarını arayarak aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.


Buna ek olarak tefeciler online platformlar üzerinden iletişim formu oluşturuyorlar. Formu doldurup cep numaranız gibi gerekli bilgileri yazdıktan sonra gönderir iseniz aynı. Parasızlık yaşamak insanı maddi olarak çökerttiği gibi manevi olarak da bir hayli yıpratmaktadır.


Borç para veren tefeciler telefon numarası dahil bir çok işlemi artık buradan öğrenebilirsiniz. Bireyler genelde tefeci arıyorum sorusuna yanıt aramakta. Hali ile senetle para veren tefeci telefonlarını ve senetle borç veriyorum kişilerini sorgulamakta. Acil finansman ihtiyaçlarınız için internet üzerinden tefeci adresleri arıyor olabilirsiniz.


Ayrıca pek çok tefeci adresine de ulaşmış olabilirsiniz. Ancak tefecilik yasal bir meslek olmadığı için acil finansman ihtiyaçlarınızı karşılamak için size farklı yöntemler önereceğiz. Tefecilik her ne kadar illegal olsa da bir yerde ihtiyaç olduğu zaman doğal olarak bir seçenek şeklinde farklı yöntemlerle karşımıza çıkmaktadır. Sizler için tefecileri nerede nasıl bulabileceğinizle ilgili adres telefon iletişim bilgileri v. Tefeciler ise yasal bir işlem yapmazlar. Tefeci Cemil, tefeci Erol, tefeci Mustafa vb.


Sizlere ihtiyacınız doğrultusunda paraları yüksek faizle veren bu kişiler yasal işlem yapmazlar ve suç işlerler. Eğer sizde bu kişilerden para alırsanız sizde suç işlemiş sayılırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar