8 Kasım 2019 Cuma

Kiev gece hayatı

Kiev gece hayatı

Sitem üzerinden tanıştığım Hakan ile kiev gece hayatı için ay öncesinden sözleşmiştik. Bu sefer kiev gece hayatı için yapacağım gezimin plan ve programını tamamen Hakan’ a bırakmıştım. Kreşatik caddesinde buunan bu mekanın içinde gece kulübü, bar ve restaurant mevcuttur.


Kiev gece hayatı

Mükemmel bir dizayna sahip ve son derece lüks olan Buddha barın içerisinde büyük bir Buda heykeli yer almaktadır. Canlı gece hayatı için seçilebilecek en güzel şehirlerden biri Kiev’dir. Geceleri diğer şehirler gibi dükkânlar ve gece kulüpleri kapanmaz.


Ukrayna’da Türk lirası çok değerlidir. Tekrar merhaba beyler , uzak bir destinasyon olduğu nedeniyle gece hayatı için pek tercih edilmeyen bir yer Bişkek , uçak biletleri gidiş dönüş. Merhabalar herkeze ben ortalama iki ayda bir kere olarak kieve giden bi abiniz ve ya kardeşiniz deyim kievi iki yıldır ziyaret ediyorum. Her ziyaretim de de mutlaka masaja giderim. Kardeşim şu internette bir tane arkadaşta guzel bir salon adı yazmaz mı yazmaz bende mecburen her gittiğimde salon salon.


Başkentte gece hayatı, belli başlı etkinlikler haricinde genellikle ünlü kulüpler etrafında toplanmıştır. Tam bir gece kulübü şehri olan Kiev’de hayli hareketli ve canlı geçen gece hayatında, şehrin ünlü gece kulüpleri, aynı zamanda birçok türden içeceği deneyebileceğiniz bar ve farklı ülke mutfaklarını tadabileceğiniz restorana, değişik tarzlarda müziklerle dans edebileceğiniz dans pistine sahip. Kiev’de gece hayatı fiyatları da, diğer ülkelerdeki gece hayatı fiyatları ile kıyaslandığında oldukça ucuz ve cazip. Kiev’de herhangi bir gece kulübünde geceyi 2TL’ye çok iyi bir şekilde geçirebilirsiniz. Kiev’deki en iyi gece kulüpleri kaliteli hizmet seviyesi, neşeli atmosferi ve muhteşem DJ performanslarıyla ile yerel halkın olduğu kadar kenti ziyaret eden yabancılar için de muhteşem bir atmosfer sunuyor.


Kiev’de mekanlara giriş ücreti genelde ile 2grivna arası günlere göre değişmektedir. Cumartesi Pazar kavramı olmayan şehir her daim sürekli bir hareket içerisinde. Burası şehrin tam merkezinde katlı bir komplekstir.


Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın. Gezi hakkında eğlence hakkında heyşey için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sabaha kadar samimi ve eğlenceli sevgi dolu parti ve çılgınlığa kendinizi bırakabilirsiniz. KİEV İN EN İYİ BARLARI Kiev, tarihi ve turistik yerleri yanında gece hayatı ile de meşhur olan bir şehirdir. Kiev’e gittiğinizde nerede eğlenmeliyim diye düşünüyorsanız bu gece kulüplerinden birini tercih ederek eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.


Birçok bar ve gece kulübünün yer aldığı komplekste sabahın ilk saatlerine kadar eğlence devam ediyor. Gündüzleri ufkunuzu geliştirecek kültür turlarına katıldıktan sona geceleri eğlencenin doruklarına tırmanabilirsiniz. Lviv gece hayatı ve gece kulüpleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Kültür ve Sanat İle Dolu Bir Şehir Kiev’i Sizlere Tanıtıyoruz Tur Eşliğinde Kievin Parçası Haline Gelmiş Tarihi Gezilecek Noktaları Ziyaret Ediyoruz.


Kiev gece hayatı

Shooters (Moskovska St, 2 Kiev) Her gün açık Saat Tarih 24. Yüzde 80’i kadın olan şehirlerden bahsedilir. Kiev’de çok sayıda aile ve yetişkin bekar birey bulunur. Bu saydığım şehirlere en az iki sefer yaptım.


Saxon’un açılmasından itibaren Kiev’de bir çok yeni ve benzeri bir çok kulüp ortaya çıkmasına rağmen hiç biri Saxon’un popülaritesini geçemeyip, kapandılar. Kiev’de Disko ve gece hayatı 23:00’te başlayıp sabahın en erken saatlerine kadar sürmektedir. Alışık olmadığımız avrupa standartlarında ve ilginç dekorlu klüplerde eğlencenin tadına sonuna kadar varabilrisiniz. Lviv : Küçük bir şehir ve tarihi doku ile beraber gece hayatı için Lviv iyi bir alternatiftir. Birbirinden güzel kızların dansettiği pistlerden insanın gözünü ayırması pek mümkün değildir.


Avrupa standartlarına uygun şekilde tasarlanmış ve dekore edilmiştir. Kiev, fiyatların oldukça ekonomik oluşu, vizesiz seyahat imkanı sunması ve muhteşem gece hayatı ile seyahat listenizin üst sıralarında mutlaka olması gereken bir şehir. Kiev gece hayatı ile diğer şehirlerden bariz olarak kat üstün. Elit mekanlardan tutun, öğrencilerin gittiği yerlere kadar bir çok seçenek bulabilirsiniz.


Eğlence için oldukça fazla seçenek var. Kiev de gece hayatı denildiğinde özellikle renkli mekanlar ve bir birinden şahane gece kulüpleri akla gelmektedir. Kiev kültürü, tarihi ve gece hayatının yanı sıra, ucuz olmasıyla da turistlerin ilgisini çekiyor. Mozaikleri ve freskleri ile dikkat çeken katedralin en tepesinde ise Başmelek Mikail’e adanmış bir anıt var.


Kiev’in önemli dini yapılarından olan St. Zamanla çevresine Barok stilinde binaların inşa edildiği manastır zaman zaman tadilatlar geçirmiş. Kiev sosyal açıdan oldukça hareketli bir şehirdir. Bu konuda en büyük farklılık alkol olarak gösterilebilir.


Fiyatlar, bize göre en az daha ucuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar