22 Mayıs 2019 Çarşamba

En yakın arkadaşı anlatmak

En yakın arkadaşı anlatmak

Yakın bir arkadaşımla oturduk sohbet ediyoruz. Attığı kazıkları kimse anımsamaz ya! En son eve geldiler iki arkadaşı ile beraber, seninle görüşmesi gerekiyormuş.


E telefonumu verseydin Anne — Verdim ama. Neden eve geldiğini de bir türlü anlayamadım. Hatta bazı zamanlarda onlar olmazsa bunalırız, sıkılırız. Ama uzak bir yere taşındıklarında? Bu sebepler yüzünden de, hayatınızdaki bütün yenilikleri direkt birbirinize anlatmak istersiniz.


Gel gelelim en son yaşanana ve asıl anlatmak istediğime. Sinan benim en yakın arkadaşımdır. Büyük bir film şirketinde çalışıyor. Böylece ünlü aktörleri görürüm. Ailesiyle İstanbul’da güzel bir evde yaşar.


En yakın arkadaşı anlatmak

Bazen onunla film setine giderim. Bazı arkadaşlıklar yıllarca sürer, bazıları ise çok daha kısa sürebilir ama arkadaşlıkta asıl önemli olan, uzunluğu değil o arkadaşlığı ne kadar yoğun yaşadığındır. Esra ülkeden kaçabilmek için sahte pasaport ayarlar ve yola çıkar. En kötüsüde en yakın arkadaşının,en çok değer verdiğin kişinin gözünün önünde sana yabancılaşması ve başkasıyla yakınlaşması.


Arkadaşı Yeşim de yanındadır. Bir zamanlar sizde öyle yakınlaşıyordunuz,bunu hatırlamak koyuyor. Veya hani hiç sıkılmadan mesajlaştığınız insan size hiç mesaj atmaması ama başkasıyla mesajlaştığını bildiğiniz an koyuyor.


Ben yaşında, genç bir emlakçıyım. Hiç ödemicem falan demedim durumu anlattım, o memur hocanın yakın arkadaşı imiş meğer, nereden bileyim ben, sende hiç vicdan yok mu, o kadar az maaşla memur mu ödesin, tabi sen ödeyeceksin diye açtı ağzını yumdu gözünü, çok ağır şeyler söyledi daha, hiç ama hiç suçum yok, daha yeni başladığım yerde bu kadar. Günlerden bir gün ben dükkanı çalışanlara bırakıp eve gelmiştim. Yolda çevirme yapan trafik ekiplerini görünce panik olan Esra gaza basar.


Eşim işte olduğundan yakın arkadaşı yani iş arkadaşı o gün rapor alıp bizim evin yolunu tutmuş. Hatun mini etekli tam sikilmelik haliyle eşimi sorunca o işte sen işe gitmedin mi. Bundan ay önce bir gün kocam arkadaşlarıyla eve geldi. Türbanlı kadın kocasının en yakın arkadaşı ile konuşmaya başlıyor ve en sonunda aralarında bir aşk doğuyor ve türbanlı kadın kocası işten gidince hemen adamı eve çağırıyor ve adam ile önce bir güzel kahvaltı ediyor ve daha sonra beraber salonda oturmaya başlıyorlar ama türbanlı kadın adamın dudaklarına yapışıyor ve sevişmeye başlıyorlar.


Evlensem de bu böyle sürdü gitti. Karımın arkadaşı seksi Nilaya hastayım. Aldatan hikayelere de yakın bir hikaye.


Ben evli biriyim ve karımın Nilay adında çok seksi ve azgın bir arkadaşı var bu anlatacağım hikayem onla aramda yaşamış olduğum ve halende devam eden seks hikayemdir. Sizlere güzel bir porno hikayesi anlatmak istiyorum. Oturdum ve dedim ki “Beni tanımıyorsunuz biliyorum, ama size senelik arkadaşınızı anlatmak istiyorum bu akşam ben. Hatta arkadaşı ona demiş ki o akşam (kenara çekip) “Bana bak aklını kullan, böyle birini bir daha kolay kolay bulamazsın, kıza iyi davran”. Mesela şu sıralar en yakın.


Hülya yaşında çocuk annesi boylarında beyaz tenli, siyah saçlı, balık etli, sütun gibi bacakları taş gibi yuvarlak dolgun kalçaları ve dimdik göğüsleriyle gerçekten çok seksi. Bu kitap çocukların ölümü anlamalarına yardımcı olmaktadır. Aslında ölümün doğal bir şey olduğunu ve sevdikleri birini kaybettiklerinde üzgün hissetmelerinin normal olduğunu çocuklarımıza öğretebiliriz. Fransız yapımı filmin, modern uyarlamasında Vincent Cassel başrolde yer alıyor. Yeni boşanan yaşındaki Pierre, genç kızı, yakın arkadaşı Jacques ve onun kızı Francois ile tatile çıkar.


Saint Tropez’de gittikleri bir partide, Pierre ve genç Francois yakınlaşır. Benimde böyle bir kız yakın arkadaşım biriyle çıkmaya başlamış benim tanıdığım biriyle bende çıkıyorlar diye uzaklaşım dedim şöyle biraz soğuyum dedim kız rahat rahat erkek arkadaşıyla takılsın falan benim kız yakın arkadaşım erkek arkadaşına şey demiş ona bişi mi dedin (beni kastediyor)bana soğuk. Gani adında yeni, kırmızı bir otobüs garajdaki otobüslere katılır. Gani, Hana’nın yakın arkadaşı olan emekli otobüs Wondie’nin hafıza çipinden imal edilmiştir. Maddi sıkıntıya düşen ve bu durumu Zeynep’ten saklayan Demet’e yardım eli en yakın arkadaşı Jale’den gelir.


Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden biri olan Özel Sayer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar