23 Nisan 2020 Perşembe

Ieü oasis

Ekonomi Üniversitesi İzmir Ekonomi Üniversitesi hakkında genel bilgiler bu sayfalarda yer almaktadır. OASIS, modüler bir yönetim sistemine sahip, tüm bölümlerin yönetimlerinin kendi içerisinde yapmasına olanak veren ve bu yapıların birleşerek sistemin ana hatlarını oluşturduğu modüler bir Öğrenci Bilgi Sistemidir. EÜ’de lisansüstü programlara kabul edilen başarılı öğrencilere lisansüstü öğrenimlerinin ilk yılında Mütevelli Heyet’in uygun gördüğü oranlarda ücret indirimi sağlanır. Her iki programımız da profesyonel yönetici ve girişimci adaylarını geleceğe hazırlarken çağdaş, bilimsel değerleri ve küresel dinamikleri referans alan disiplinler arası nitelikte tasarlanmıştır.


Geçici “OASIS” şifreniz EkoID sayesinde oluşturup aktive ettiğiniz üniversitemizin std. In the field below, you should enter your User ID. EkoID şifrenizi değiştirmek için tıklayınız.


Click here to change EkoID password. Bu sözleşmeyi okuyup onayladıktan sonra güvenlik sebebiyle bir defaya mahsus şifrenizi ve pin kodunuzu değiştirmeniz istenecektir. Yazılım Mühendisliği Hakkında. Sevgili Öğrencilerimiz, Bilgi, hiçbir çağda bizim çağımızdaki kadar etkili ve güçlü olmamıştır. Bilişim teknolojilerinin akıl almaz hızla geliştiği günümüzde bir yazarçizer, ithalatçı-ihracatçı, devlet adamı, her kademedeki bir öğrenci, duymak, görmek ve öğrenmek istediği herhangi bir şeye anında bir tıkla ulaşabiliyor artık.


Toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak bilgi ve teknolojiyi geliştirebilen, takım çalışmasına ve disiplinler arası çalışmaya yatkın, kendini yazılı ve sözlü olarak ifade edebilen girişimci mühendisler yetiştirmek. EÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Bir Fotoğrafı Çizmek” Atölyesi “Color Therapy” atölye çalışması ile renkli bir mola. Meslek Yüksekokulumuzun ana. EkoI OASIS Öğrenci Bilgi Sistemine giriş şifresi değildir. Sisteme giriş yapmak için ayrıca kullanıcı adı ve şifre gerekmektedir.


Foreign students please click here. EÜ Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği’ne (ELFA) üye oldu. Mimarlık mesleği toplumun kültürel, sosyal ve estetik değerlerini etkileyerek gelişen mekan tasarlama sürecidir. Fakültesi olarak İzmir’in ilk vakıf üniversitesi İEÜ’nün sekiz fakültesinden birisiyiz.


Ieü oasis

Aramıza katılacak olmanızdan dolayı öncelikle sizleri çok tebrik ederiz. Makine mühendisliği, matematik, fizik ve mühendisliğin temel ilkelerini tasarım, analiz ve üretim amaçlarıyla, insanlığın yararına uygulayan en eski ve en temel mühendislik dallarından biridir. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı. AKILLI KAMPÜS’TE FİKİR AYRILIKLARI. PSIR 2AB’nin Tarihi ve Kurumları dersi zorunludur) tamamlamış olmak gerekiyor.


EÜ’lü Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, sosyalleşme, sağlıklı beslenme, fazla teknolojik ürünlerin kullanımının sağlığa zararlarını anlatan müzikli oyunu, İzmir’de 500’e yakın anaokulu çocuğuna ulaştı. Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Yeterlik Sınavı soru sayısında ve tipinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kullanıcılar sayfaları isterlerse Türkçe ya da İngilizce olarak görüntüleyebilirler. Dijital Medya Teknolojileri.


Ieü oasis

Programımızı benzer bölümlerde sunulan geleneksel sinema ve televizyon eğitiminden farklı kılan, sinemanın hızla gelişen dijital medya teknolojileriyle kesişme noktalarına. Mezun Kartları ücretsiz olarak basılmaktadır. Bir dersin detaylı bilgilerini görüntüleyebilmek için (Örn : Amaçlar, Dersin Öğrenme Çıktıları , Ders İçeriği, Değerlendirme ve AKTS İş Yükü vb.) aşağıdaki tablodan ilgili dersin koduna tıklayınız. Mekatronik Mühendisliği, makine, elektrik-elektronik ve bilgisayar mühendisliklerinin kesişim noktalarında bulunan bir alandır. EÜ’lü Öğrenciler Genç Çevirmenler Yarışması’nın Sonuçlarını Bekliyor.


Sanal Dünyalarda Sözlü Çeviri. Mütercim Tercümanlık Bölümü sözlü çeviri deneyimini üç boyutlu sanal ortama taşıyor. Psikoloji, insanların davranışlarını, zihinsel süreçlerini ve duygusal yaşamlarını bilimsel yöntemler kullanarak açıklamaya ve değerlendirmeye yönelik temel bir bilim dalıdır. Dünya nüfusunun hızla artması, teknolojik gelişmelere bağlı olarak yaşam standartlarının da artması, elde edilen gıda ürünlerinin etkin şekilde işlenmesine, muhafaza edilmesine ve tüketiciye ulaşana kadar korunmasına verilen önemi daha da artırmaktadır.


Sağlık Hizmeti farklı bir yer ve öneme sahiptir. Müdürlüğü, Üniversitenin ana kapısından başlayan ve bütün yerleşke yaşamında kişisel güvenlik, teknik güvenlik, sağlıklı ve sağlığa uygun ortamlar yaratmaya çalışan, Akademik, İdari mekanizmaların çalışmalarını kolaylaştıracak gereken tüm destekleri sağlamakla görevli. Diğer Notlar: Seçmeli Derslerle İlgili Önemli Açıklamalar. Dünyamızı çevreleyen atmosfer ve uzaydan elde edilecek sivil veya askeri her türlü ekonomik, bilimsel ve teknolojik ürün ile hizmet bu mühendislik. Biyomedikal Mühendisliği Hakkında.


Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ana hedefi öğrencilere analitik ve eleştirel düşünce yetisi, etik değerler ve liderlik vasıfları kazandırarak, ulusal ve evrensel boyutta siyasal süreklilik ve değişimleri anlamaları ve tartışabilmelerini sağlamaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar