4 Mayıs 2020 Pazartesi

Facebookta en çok arkadaşı olan kişi

Not: Birisini arkadaşlarınız arasından çıkardığınızda, siz de o kişinin arkadaş listesinden çıkarılırsınız. O kişiyle yeniden arkadaş olmak isterseniz, kendisini. Anıtlaştırılmış hesaplar, bir kişi vefat ettikten sonra kişinin arkadaşlarının ve ailesinin bir araya gelip anılarını paylaşmalarını sağlayan bir yerdir.


Bir hesabın anıtlaştırılması ayrıca hesaba giriş yapılmasını engelleyerek hesabın güvende tutulmasına yardımcı olur. Ne Düşünürsünüz soruyorum. Spor konusu altında soruldu. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor.


Belki de hiç alakanız olmayan fakat sürekli o listede beliren bir profil bu algoritmadan yola çıkarak tavsiye edilmiş olabilir. Ancak genelde tarayıcı bazlı olan bu yazılımlar pek bilinmiyor ya da kullanımı karışık geldiği için tercih edilmiyor. Biliyorsunuz ki facebook her güncellendiğinde menüler, ayarlar, görünümler değişebiliyor. Daha önce farklı bir blogta facebookta kişi engelleme konusunu işlemiştim fakat o ayarların şimdi hiçbir geçerliliği yok neredeyse, şimdi daha pratik, zorlanmadan kişiyi engelleme seçeneği sunuluyor bizlere. Birincisi birinin size bir arkadaşı tanıyor olabileceğinizden dolayı önermesi.


Facebookta en çok arkadaşı olan kişi

Bir arkadaşınız sizinle arkadaş olmayan birini arkadaş olarak. BENİM SANIRIM ARKADAŞ LİSTEMDE OLMA HAKKI BİN KİŞİ HERHALDE Kİ BU PROFİLİMDE SÜREKLİ SİLİNİYOR. Fcebook hesabınıza kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak giriş yaptıktan sonra sizi engellediğiniz düşündüğünüz kişi için sayfanın üstündeki arama çubuğunu kullanarak arama yapın. Eğer arama sonucunda ilgili kişinin profilini görebiliyorsanız rahatlayabilirsiniz çünkü engellenmemişsiniz. FAcebookta sildiğim arkadaşımı nasıl geri eklerim.


Arkadaşımın yapmış olduğu bir paylaşıma spam dedim yanlışlıkla ve oda arkadaşlık listemden çıkarıldı. Robin Dunbar, konuyla ilgili yaptığı araştırmada bir insan beyninin, en fazla 1civarında arkadaşı benimseyeceğini tespit etmişti. Sosyal ağlara hiç düşünmeden adımızı soyadımızı okulumuzu bulunduğumuz yeri, tüm bilgilerimizi veriyor, sonra bir gün bir sıkıntı oluştuğunda neden bu kadar rahat davrandığımızı düşünüp duruyoruz. Bu listeden de etiketlemek istediğiniz arkadaşı.


Bu kişi artık sizi ne görebilecek ne de arkadaşı olarak ekleyebilecek. Bu kişiyi engellemekten memnunsanız devam etmek için. Ancak bu gizli listeleri görmenin bir yolu var, üstelik kuralları çiğnemeden. Arkadaş listesini görmek istediğiniz kişiyi belirledikten sonra şu adımları takip etmeniz.


To permanently stop that person from sending you another friend request, you can block them. Milyonlarca kullanıcının engellediği milyonlarca facebook kullanıcısı olduğunu biliyor muydunuz? Peki insanlar neden birbirlerini engelliyorlar? Sevgiliden ayrılmak, akrabalardan gizlenmek, rahatsız edilmek gibi türlü nedenlerle kullanıcılar facebookta kişi engellemeyi. Bunun bir çok nedeni var.


Facebookta en çok arkadaşı olan kişi

Güncel paylaşımlar blogu Lordiz. Buradan tüm arkadaşları seçmekte fayda var. Daha sonra hangi arkadaşımızı facebooktan silmek. Ama arkadaşımın arkadaşı olunca yine buluyor beni yani ortak arkadaş olunca. Direk olarak ta engellesem de başka birinden ulaşabilir.


Allah aşkına dostum sen bi erkeksin sana kaç kişi mesaj atabilir ki? Daha doğrusu gizleyebiliyorsunuz fakat tek tek bütün arkadaş listenizi sınırlı yapmanız gerek. Bu da uğraştırıcı bir işlemc 1arkadaşı olan bir kişinin bu işlemi yapması yarım saatten fazla sürebilir. Bende merak edip araştırmaya başladım.


Yapmanız gereken önce anasayfanın sağ üst köşesindeki hesap butonunu tıklamanız daha sonra arkadaşlarını düzenle-yi tıklayarak karşınıza sol üstte tüm bağlantılar. Eğer o kişiyi arkadaş listenizden silmek istediğinizden emin iseniz onay verin ve o kişi artık arkadaş listenizden çıkarılsın. Bizde bu yazımızda nasıl arkadaş olamayan kişilere gönderdiğimiz mesajların gelen kutusuna düşeceğini.


Yakındaki arkadaşlarımı bul özelliği, GPS koordinatlarından faydalanıyor ve ister arkadaş olun, ister olmayın, tanışma odasını ziyaret eden diğer kişileri gösteriyor. Arkadaşınız olmayan kişiler, Diğerleri bölümünde gösteriliyor. Kullanıcıların artması ile birlikte gelen bildirim sayısı da artmaktadır.


Bu bildirimler örneğin oyunlara ait olabilir. Forumaski paylaşım sitesidir. Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.


Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Sevgili aramak için facebookta beğendiği kızı ekleyip konuşan varmı yani önüne sanal ortamda tanışmayıda seçebilir ve sende ona çok iyi bir mesaj arkadaşı NOT: Yazıyı kopyalamaya çalışan arkadaşlar kaynak gösterirse iyi olur. Dunbar, dilin gelişimi üzerine çalışmalar yaparken bazı hayvanların beyinlerinin diğerlerine göre daha büyük olduğunu görüyor.


Facebookta en çok arkadaşı olan kişi

Sosyal medya hesabı ekle de instagrmı ekle ve kullanıcı adını yaz. Eminim benim gibi birçok kişi artık facebook un arkadaş önerme sistemine gıcık olmaya başlamıştır. Sağ tarafta çıkan tanıyor olabileceğin kişiler kısmında tanımadığım kişiler, yukarı fotoğrafta olduğu gibi çakma kişiler, arkadaş olmak istemediğim kişiler iyice arttı ve canımı sıkmaya başlamıştı lakin ufak bi kodla artık bu sorunu halledebiliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar