17 Ocak 2018 Çarşamba

3D harita

Bir şehrin 3D modeline benziyor. Yakınlaştırma ve uzaklaştırma, dereceye kadar döndürmek ve etrafında hareket edebilirsiniz. Ancak oyunda sıkıştığınız ve geçemediğiniz yerlerde üç boyutlu haritaya ulaşmalısınız.


OyunKolu iyi eğlenceler diler. Kocaeli şehrini keşvedin. Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz.


Afyon haritası üzerinde incelemeler yapın. Webmaster dünyasını ilk çıktığı günden beri ikiye böldü Yandex! Lütfen haritada büyütmek istediğiniz yerin üstüne çift tıklayınız.


Fotogrametrik yöntemle elde edilen hava fotoğraflarının optik hataları giderilerek işlenmesi ile oluşan ve boyutlu koordinat(x, y, z) bilgisini içeren foto-haritalara ortofoto harita denir. Hazırlanan bu haritalar üzerinden ölçü alınabilir ve çizim yapılabilir. If the plug-in doesn’t work correctly with Chrome, see the Chrome help center to learn how to update to the latest version. Kuponu: YT_STRATEGY Eğitim Adı.


D ortamda gösteriyor ancak, haritayı keşfettikçe, aslında bundan fazlasını barındırdığını göreceksiniz. Bir uyduya tıkladığınızda yörüngenin yolunu ve saatlik yörünge gölgesini inceleme fırsatı veriyor. Adana ilimizin canlı 3D görüntüsü ile, anlık gezebilirsiniz. Adana şehrimizin cadde ve sokaklarını, mahalle adreslerini canlı görüntüler şeklinde takip edip izleyin.


Mausunuzu ekranda gitmek istediğiniz istikamete doğru sürükleyip tıklamanız yeterli olacaktır. Bitlis canlı harita görüntüsü. Bing Maps 3D ile Bing Maps uygulamasını boyutlu hale dönüştürerek, zenginleştirebiliyorsunuz. Kurumlar hakkında ayrıntılı bilgi verir, trafik durumunu hesaplayarak aracınızla, toplu taşımayla, bisikletle ya da yürüyerek en uygun yol tarifi ile istediğiniz noktaya ulaşmanızı sağlar.


Arada kalan bölümde görsel olarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. En kaliteli shockwave oyunlar 3d oyunlar 3doyunlar sitemizde oynanır. Ayrıca kurulum gerektirmeyen unity 3d oyunlar, flash 3d oyunlar ve shockwave oyunlar olarak yayınlanır.


3D harita

GörünüSeçilenleri Karşılaştır Seçilenleri Sepete Ekle Seçtiğiniz kategoriye ait ürün bulunmamaktadır. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. D modelleme yapılmakta zamandan ve harcamalardan sizi kurtaran teknolojik çözüm drone ile modellme bölgeye gidip. Harita Duvar Kağıdı ürünleri.


Sektörümüz ile ilgili güncel bilgiler ve eğitim notları yer almaktadır. NASA’ya ait Terra uzay aracına yerleştirilen bu kamerayla dünyadaki dağlar, göller, ırmaklar gibi akla gelebilecek her türlü topografik detay boyutlu olarak haritaya döküldü. Arkadaşlar dünyaya tepeden bakmak isterseniz buyrun.


Minecraft’a boyutlu harita ekleyen bir mod. Dünyanın karanlık ve aydınlık olan yerlerini de gösteriyor. Tuş ayarlarını oyun içinden yapabilirsiniz. Artık haritada nerede olduğunuzu boyutlu olarak bu mod ile görebilirsiniz. D harita yı görmek için “HOME” tuşuna basmanız yeterli.


Yalnızca size ait olan harita ve modellerin paylaşımları. D Minimap Mod Nasıl Yüklenir? Bölüm yönetici onaylıdır.


3D harita

Piyasada bulunan model ve haritalar onaylanmayacaktır ) Moderatör: Moderatörler. VHEde 3d camde obje seçememe. Adobe Fireworks ile herhangi bir resme katlama efekti nasıl verilir ? D Games - boyutlu oyunlar, sitemizde yayınlanan seçilmiş bedava Shockwave 3d oyunları ziyaretçilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz.


Türkiye nin en iyi seçme 3d oyun sitesi” 3d oyunlarımızı zevkle oynayın. Tarihî ve kültürel mekanların 360° panoramik sanal tur çalışmaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar