16 Ocak 2020 Perşembe

Ev telefonu numara sorgulama

Türk Telekom Rehber ile bilinmeyen numara kalmasın! Mobil hizmetler TT Mobil İletişim Hizmetleri A. Bunu gerçekleştirmek için numara sorgulama alanına bilmediğiniz. Ev ya da cep telefonunuza tanımadığınız bir numaradan çağrı geldiği zaman istemsiz olarak numara kime ait merak ederiz. Bu gibi durumlarda sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin beni arayan kim kolaylıkla öğrenebiliriz. Bu yazımızda ülkemizde kullanılan bilinmeyen numaraları ücretli ya da ücretsiz olarak öğrenme servisleri hakkında bilgiler vereceğim.


Ev telefonu numara sorgulama

Cep telefonları ne kadar hayatımızın bir parçası olsa da evden evi aramak çok daha avantajlı olduğu için ev telefonları da bizim vazgeçilmezlerimizdendir. Ancak gerek numara değişikliği gerekse numaraları bilmeme sorunumuz bulunmaktadır. Biz her zaman hem numara sorgulama yapman için hem de fatura sorgulamak için hizmet vermekteyiz. Bununla ilgili ücretsiz ve bedava isimden ev telefonu sorgulama siteleri olduğu iddia edilse de, bu sitelere kesinlikle kişisel bilgilerinizi vermeyin.


TT Rehber hizmetimizden ttrehber. TL) olarak faydalanabilirsiniz. Yukarıda yer alan sorgulama servis alanımızdan seni arayan numarayı yazman ve sorgula butonuna basman gereklidir.


Sabit ev telefonu numara sorgulama işlemleri özellikle dolandırıcıların artık cep telefonu yerine, sabit hatlı numaralardan araması sebebiyle ihtiyaç duyulan hizmetlerden biridir. Telefon üzerinden yabancı numaraların sizi rahatsız ediyorsa, arayan yabancı numaranın kime ait olduğu öğrenmek istiyorsanız ve arayan numaranın hangi şebekeye ait olduğunu ve hattın sahibinin isminin ve soyadının öğrenmek istiyorsanız artık İsimden telefon bulma uygulamaları sayesinde ev ve iş numaraları dahil mobil numaraların sahiplerine kolaylıkla erişebilirsiniz. Rehberine kayıtlı olmaya numarayı oktaki yönleri kullanarak yukarıdaki alanda numara sorgulama yapabileceğin alana da geçmiş olursun. Hizmet bedelleri hakkında bilgi almak için tıklayınız.


Numaradan İsim Sorgulama Avea. Telefon numarsından kime ait olduğunu internet üzerinden bulamazsın. Türktelekom şubelerinden öğrenebilirsin. Alo Tarife ve kampanyalarından yararlanarak, şehir içi, şehirler arası, uluslararası ve mobil operatörlerle olan tüm telefon görüşmelerini rahatça ve ekonomik olarak yapabilirsiniz. Bu tip sorgulamalar ile boş yere zaman kaybetmemeniz gereklidir.


Ev telefonu numara sorgulama

Bu sayfada anlatacağımız numara sorgulama yöntemleri tamamen resmi numara sorgulama yöntemleridir. Ev telefonu fatura sorgulama yaparak sen oturduğun yerden telefon numarası yazarak fatura sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsin. Genelde ev telefonları internet faturaları içinde yer alır. Yıllarca kullanmasına rağmen ev veya işyeri numarasını bilmeyen ya da yeni aldığı cep telefonu numarasını bilmeyen, hatırlamakta zorlanan veya sık sık hafızasından silinen en nihayetinde de ev numarasını, iş numarasını ve cep numarasını öğrenmek isteyenler için aşağıda isimden numara sorgulama servisi linki yer almaktadır. Bu hizmeti kullanarak ÖZEL DEVRE, ÇAĞRI, NOKTADAN NOKTAYA, TELEKS, ISDN ve ANKESÖR sistemleri için de arıza kayıt ve sorgulama yapabilirsiniz.


Telefon arıza bildiriminde bulunmak için açılan sayfada aşağıdaki arıza tiplerinden biri seçilir. Arayan numara bilgisi görünmüyor. VODAFONE (Telsim) Cep telefonları arama bulma, Vodafone cep telefonu rehberi.


Her zaman numara sorgulamak istemeyebilirsin. Adını soyadını ve yaşadığın şehri yazdığında hemen numarasını bulabileceğin. Bunun yerine ev telefonu alarak kolayca telefon numaralarını da tuşlamasına yardımcı da olabilirsin.


E-borç sorgulama hem fatura sorgulama hem de numaradan isim, isimden numara sorgulaması yapabilirsin. Eve telefon hattı çektirmek istiyorum, ev telefonu için numara seçme nasıl yapılır, sabit numara başvurusu nereden yapılır, alan kodlu sabit numara çekme. TURKCELL Cep telefonu numarası sorgulama, bilinmeyen numaralar servisi, Turkcell Cep Telefonu Rehberi. Ev veya cep telefonunuzu bilmediğiniz bir numaradan çağrı geldiğinde numara kime ait merak ederiz.


Ancak gün içinde ya da ayda yılda bir kez gelen çağrıların kime ait olduğunu ücretsiz olarak öğrenmek isteyenler ise telefon numarası rehberlerini ya da numara sorgulama sistemlerini kullanmaktadırlar. Sadece cep telefonları için değil ev ve şirket telefonları için de sorgulama yapmanız mümkündür. NUMARA TAŞIMA SORGULAMA.


Bunu yaptığını söyleyen siteler ve bazı android uygulamaları yada benzeri servisler kesinlikle yalan söylemektedir. Bazı web siteleri bu şekilde size ait gizli bilgileri ele geçirme niyetinde olabilir. Ve dolandırıcılık yapma imkanı bulunmaktadır. Bilinmeyen numara sorgulama cep telefonu veya ev telefonunuza gelen kimliği belirsiz mesajlar ve çağrıların kime ait olduğunu aşağıdaki detaylı anlatımımız ile öğrenebilirsiniz. Ayrıca TürkTelekom, Vodafone, Turkcell ve ev telefonu sorgulama ile ilgili ücretli sorgulama hizmetlerinden bahsedeceğiz.


Aramanıza istediğiniz konuyu ekleyerek, daha telefonu çalarken aradığınız kişiye neden aradığınızı iletebilir, aramanızı cevaplamasını sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar