8 Haziran 2020 Pazartesi

Ilişkide monotonluktan kurtulma

Monotonluk sorunu yaşanan her ilişkide iletişim eksikliği olduğunun altını çizen Öztekin, “Birbiri ile açık, samimi ve dürüst iletişim temelinde konuşan çiftler, ilişkiyi monotonluktan kurtarmanın en büyük adımını da atmış olurlar. Pozitif olmak bir ilişkide en önemli şeylerden biri. En ufak bir tartışmada negatif bir ortam yaratmak yerine sinirinizin geçmesini bekleyin. Bir Uzmandan Destek Alabilirsiniz.


Evliliğinizi monotonluktan kurtarmak için nasıl bir yol izleyeceğinizi bilemiyorsanız, evlilik terapistlerinden yardım alabilirsiniz. Sorumluluktan kurtulma çabası ilişkiyi kısır döngüye sokan en önemli unsurdur. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Uzun süreli ilişkilerde görülen monotonluk sorunu, ilişkinin bitmesi durumuna kadar gidebiliyor. Bu yüzden ilişkinin her evresinde dikkatli olmalı ve ilişkinize değer verdiğinizi ona göstermelisiniz.


Erkekler, kadınların ilişkiye verdikleri değer kadar kendilerine de değer vermelerini bekliyorlar. Güçsüz kadınlar erkeklere zamanla itici gelecektir, bunun için her zaman. Böylesi ikiniz için de en iyisi olacaktır. Sürekli onu takip etmeyi bırakmalısınız. Kendi sosyal yaşantınızı ya da iş hayatınızı.


Seni mutlu kılan, hayattan zevk almanı sağlayan şey ilişkindir. Ya da iletişimsizlik başladığı an, ilişki kötüye gitmeye başlar. Diyalog esnasında birbirinizin sözünü kesmeden, konuşma bir tartışmaya doğru gidiyorsa, kim haklı yarışına girmeden dinlemeyi başarmak gerekiyor.


Kişiler birbirlerine çok âşık olup, gözleri birbirinden başka bir şey görmese bile, hatta evlenene kadar aile ve maddi faktörler başta olmak üzere birçok sıkıntıya beraber göğüs germiş olsalar bile, ilişkiye yeteri kadar önem ve çaba harcanmaması sonucu ilişkide monotonluğun olması çok doğaldır. Bir ilişkide üç tane hayat vardır. Biri senin hayatın, biri onun hayatı diğeri de sizin hayatınız. Sıkıcı da olsa birlikte gitmek zorunda olduğunu yerler olacaktır tabii.


Ancak eğer kendinizi her yere birlikte gitmek zorunda hissediyorsanız, eşinizin sıkıcı arkadaşlarının yanında suratsız bir eş olarak kalacaksınız. Uzun süreli evliliği olan çiftler, ilişkilerinde canlılık eksikliği ve monotonluktan şikayet ederler. Ve eşlerden biri ya da her ikisi uzun yılardır şu veya bu şekilde korudukları uyumu bozmamak adına kendi kişisel gelişimlerini kısıtlarlar ve kendilerine ve dolayısıyla ilişkilerine bir şey katmazlar. Bu durum başlı başına devam eden ve dinamikleri belli bir sistem.


CİNSEL İLİŞKİDE UYUM VE AHENKLİ OLMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER Sağlıklı bir cinsel ilişki için, öncellikle partnerinizin de bu işe istekli ve aynı heyecanı taşıyarak ve eylemin sonunda zevk almış olma duygusunu yaşamayı isteyerek başlamasını sağlamalısınız. Evinizi karıncalar mı bastı, işte doğal kurtulma yöntemi. Uzun soluklu birlikteliği olan çiftler, ilişkilerinde canlılık eksikliği ve monotonluktan yakınma ederler. Bu egzersiz talimatlarını önceden kendi sesinizle kaydedip yattığınız yerde gözleriniz kapalı olarak dinlerseniz çok daha etkili olur.


Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak içinde bulunduğu zor durumdan kurtulma çabasında olduğuna, gönül ilişkilerinden yana kısmetinin kapalı olduğuna rivayet eder. Rüyayı görenin inancı zayıf ise güvenilir olmayan bir yerde yahut ilişkide bulunduğuna, bir anda zengin olacağına tekabül eder. Ekim PAZARTESİ Pazartesi günü Ay Kova burcunda olacak. Bayram arifesine yaraşır güzellikte ve uyum enerjisi içinde başlayacak gün. Arkadaşlarımıza, dostlarımızla, sevdiklerimizle bir arada olmaktan keyif alacağımız, fayda sağlamaktan mutluluk duyacağımız, sosyal ve kolektif olma ruhunun aktif olacağı güzel bir gün bizi bekliyor.


Bu dönemde mutlulukla beraber sıkıntılarda artmaya başladığının farkına varılır. Eşler arasındaki iletişim sorunları yerini ilişkide kopmalara ve evlilik sorunlarına bırakır. Birde bakarsınız ki evlilik ve ailedeki sorunlar siz onlardan kaçtıkça daha da büyür ve baş edilmesi güç bir hal alabilir. Oysa ki, yanlış yaptığınız bir durumu düzeltmek ne kadar erdemli olduğunuzu gösterir. Ona sinirliyken söylediğiniz laflar için özür dileyin ve aynı davranışı ondan da bekleyin.


Ayrıca kavga esnasında her zaman sinirlerinize hakim olmayı bilin. Severek başlayan mutlu bir romantik ilişki hiç beklenmedik şekilde eşler arası çatışmayla karşılaşmakta ve aldatmayla sonlanabilmektedir. Beklentiler ne yazık ki her zaman olumlu sonuçlanmamaktadır.


Saygı ve sevgi dolu eşler ilişkinin bir noktasında bambaşka. Kişisel gelişimin önemini anlatan ve kişisel gelişim yolculuğunda başarı olmak isteyenler için hazırlana bu kartlarda başarılı olmak, mutlu olmak, hedefi olmak, iş hayatında başarılı olmak, bireysel gelişimi planlamak gibi bir çok konu hakkında özlü sözler yer alıyor. Monotonluktan kurtulma isteği ve heyecan arama Moda ve trendleri takip etme Sosyalleşme İhtiyaçları karşılama Ailece bir arada olma Diğer yandan bu gerekçelerin insanları farklı alışveriş noktalarına yönelttiği gözleniyor. Motivasyon Unsurları KANTİTATİF KALİTATİF ALIŞVERİŞ GEREKÇELERİ ALIŞVERİŞ NOKTALARI.


Aşağıdakilerden en az dördünün olduğu ,genç erişkinlik döneminde başlayan ,başkalarının davranışlarını kotu niyetli şeklinde yorumlayıp, devamlı olarak güvensizlik ve kuşku duyma halidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar