22 Haziran 2020 Pazartesi

Telepati ile aşık etme günah mı

Senin dediğin büyü telepati farklı bir şey büyü herkeze işlemez hemde uğraşması günah olan bir menzu ne gerek var yani. Sadece düşünce gücü bu fetva vermek gibi olmasın ama günah olduğunu düşünmüyorum. Karşı tarafı düşünce yolu ile aşık etme diye bir şey yoktur olsa da caiz olmaz zaten. Telepati yolu ile birini kendime aşık etmek günah olur mu?


Evet bende hep bunu düşünmüşümdür. Büyüde kullanılan malzemeler sadece ortamı hazırlıyor ve konsantrasyonu arttırıyor. Majiyle ilgili okuduğum br yazıda gerek ya da gelişmiş majisyenlerin hiç bir malzeme kullanmadan büyü yaptıklarını okumuştum. Zaten düşünce büyüleri diye birşey var. Sanırım kullanılan malzemeler gereken enerjiyi oluşturuyor bizlerde o enerjiye.


Sevdiğine kavuşmak için dua gün okunup tesirini gösteren muazzam etkili dualardan biridir. Aşık etme ve bağlama dualarının aksine lafızlarla ya da esmalarla yapılmaz. Her gün farklı bir Kuran suresinin farklı sayıda okunması ile uygulanır. Size yüzde yüz garanti veren bir günde kesin döner günde kesin aşık olur haftada aşık eden dua gibi ifadelerde bulunan kişilerden kesinlikle uzak durun çünkü bu kişiler ya dolandırıcıdır yada büyücüdür.


Biz yaptığımız işlem için garanti veremeyiz çünkü biz vesileyiz duayı ve yaptığımız işlemi kabul edicek. Saçlarımın her zaman uzun bakımlı ve sağlıklı olmasını istiyorum ama hep uzamaya başladığında kırıklar oluyor ve uzama duruyor kestir yine aynı uzunluğa gelince aynı durum bu yüzden sağlıklı uzatma yolu ararken likit keratin dip bakım yağı ile karşılaştım tavsiye üzerine saçlarım likit keratin den. Yapılan Büyüler Sürekli Kendini Tekrarlar Mı. Zihin gücüyle telepatik aşk büyüsü Zihin gücüyle telepatik aşk büyüsüİnsan beyninin sırları henüz çözülememiştir,insan beynindeki güç o kadar muazzamdır ki kişi sadece zihnini kullanarak düşüncesiyle madenleri bile eğip bükebilmekte,eşyaları sadece bakışlarını yönelterek ve zihnini odaklayarak yerinden havaya kaldırabilmektedir. Eğer aşık olmak istemiyorsa, o zaman oynanan flört oyununa doğru şekilde cevap vermeyecektir.


Bir dişi için en önemli gösterge budur. Flört oyunlarına doğru cevap veren erkek, artık aşık olmaya hazır ve açık demektir, ve doğru kadını bulduğunu düşünüyordur. Erkek için yatağa girmeden önceki dönem hipnoz dönemidir. Yumurta büyüsü Yumurta büyüsü, Anadolu’da yapılan en yaygın büyülerden biridir. Asıl çıkış yeri Azerbaycan olmasına rağmen yaygın olarak uygulandığı yer Anadolu ile Suriye’dir.


Yorumu gönderen: Haldun, 10. UTC): Arkadaşlar dinimizde hastalari iyi etme yok kader acma birini bağlama aşik etme bunlar için muska falan YAPILMAZ yildizmame kuranda hiç bir ayette resullahin hic bir hadisinde allah katında belirtilmeyen bir astronomik yazilar rakamlar belirtilmez varsa bunu yapan bir tane hadis göstersinler günah sirk bundan kazanç sağlıyorlar. En etikili intikam büyüleri hangileridir ? Muska-Tılsım ne işe yarar? Günde Ruhani Yardımcınız Gelsin.


Görünmeyen güçlerin yanınızda olmasını ister misiniz? Mesela sizin daha çok sevilmenizi sağlayacak, yapılması zor işlerinizi yapacak, biri şuan ne yapıyor onu haber verecek vs vs. Bunun için aşağıdaki duayı okumanız gerekir.


Mehmet Akif Ardıç (Akhenaton) Özgeçmiş. Havas, telepati, yıldızname, duru görü- işiti- hissediş, doğal taşlar ve sarkaç (pandül) kullanımı konusunda sıkı bir eğitimden geçen medyum hocalar Ankara’da da kendilerini geliştirmek adına yüzyıllardır çalışmalarını devam ettirmekte. Gizli ilimler konusunda bilgili bir kişiliğe sahip olan, normal insanların üstünde algı kapasitesine sahip medyum hocalar. Genel sorular yanıtlar 2. Namazla ilgili sorular, yanıtlar 3. Başörtüsü ile ilgili sorular, yanıtlar 4. Selam ve selam Messenger Telepati, yani takyon kalıbının (matrix) resim halinde gönderilmesi, üç boyutlu holo-sculpture.


Bu soyut eşyanın adı yok (Adem adları koydu. Daha önce bu “holo-picture”larla anlatılıyordu herşey. Adem bunlara isim koydu. Pencil dedi mesela (Calamus, Kalem) ve o resmin adı kalem oldu ama kendisi resimdi.


Sonradan yapılan sadece bir kopyalama işidir, toplama değil. Ben astral seyahati yapan biriyim ve bunu ayda ortalama 3-defa yaparım defalarca deneyimlemiş biri olarak söylediklerinize katılmıyorum ruhun bedeni kaybetmesi geri dönememesi mümkün değil herşey senin istemene bağlı bedenine geri dönmek istemen yeterli hemen geri dönüyosun herşey niyete isteğe bağlı bilinçli bir durum hali farklı mekanlara farklı zamanlara özellikle. Peygamber’den sonra toplandığını söylemek küfürdür. Bir dönem çok yaygın olarak benimsenmiş ve uygulamaya konmuş, aşık olmanın olmazsa olmazı, ağaçlara çizilen kalpler vardır hani. Gördüğüm zaman içimin cız ettiği, vandallıkla ilgisi olduğuna kesin gözüyle baktığım, affedilmez bir davranış biçimi.


I – Ne Kadar Günah, O Kadar Tövbe: Kulun Günah İşlemiş De Olsa Tövbe İle Rabbine Rücu Ettiği Bu Hal, Hadislerden Öğrendiğimize Göre, Cenâb-ı Hakk’ı Hoşnut Etmektedir. Bir balerin olmak zordur ve bazı şeylerden vazgeçersin, Emma da artık balerinliği bitince bunun farkına varır. Monica ile arkadaş olarak değişimi başlatır, daha sonra da onun yakışıklı ve muhteşem ağabeyi ile tanışarak yavaş yavaş ona aşık olmaya başlar. BU WEB SİTESİNE GİRMEYİN! Kur’an-ı Kerim’e bugünkü şeklini Hz.


Aynı zamanda bunlarla ilgili anlamında bir sıfattır. Kaman Medyum Evde Aşık Etme Büyüsü Nasıl Yapılır, Kaman Medyum Sarımsak Büyü Bozar mı,. Onunla konusmaya mı çalışmalıyıım yoksa bir hocaya mı görünmeliyiim ? Beyinimin uyarması felan diyordum ama anlatmalarına uyuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar