1 Haziran 2020 Pazartesi

Özel kapalı havuzlu villa

Özel kapalı havuzlu villa

Yepyeni dizayn ile huzur veren villamızın içerinde sauna, hamam, jakuzi ve ısıtmalı kapalı havuz bulunmaktadır. Bunlar arasında en çok beğenilen türlerinden birisi yatak odasından kolaylıkla. Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi. Korunaklı kapalı özel havuzlu, balayı villası.


Özel kapalı havuzlu villa

Yüzme havuzu korunaklı olup dışarıdan görünmemektedir. Kişiye özel yerlerin birçok avantajı vardır. Kalabalığın verdiği stres, size özel havuz, size özel mutfak ve istediğiniz gibi hareket etme gibi birçok avantaj, kiraya verdiğimiz villa seçeneklerinde bulunmaktadır.


Sadece kış aylarında değil, yaz mevsiminde de hayal ettiğiniz gibi bir tatil fırsatı sunan bu villalarda, boğucu ve bunaltıcı saatlerde, güneşin tepede olduğu dakikalarda kapalı havuzda havuz keyfine devam edebilirsiniz. Kiralık yazlık villa ve özel havuzlu tatil evleri kiralama konusunda portalımızda size en uygun günlük kiralık villada tatil seçenekleri. Geçmişte bir çok misafirimizin yaptığı ortak havuza sahip villa kiralama konusunu firma olarak tamamen rafa kaldırıyoruz. Peki, kendine ait özel bir havuz olması neden bu kadar önemli?


Dilerseniz bu konuya da biraz açıklık getirelim. Antalya çocuk havuzlu kiralık villalar. Ters dubleks şeklinde olan kiralık yazlık villa yatak odalarının üçünde çift kişilik, üçünde ikişer adet tek kişilik yatak bulunmakla beraber toplam kişi konaklama yapabilir.


Kiralık villa, kiralık yazlık, muhafazakar villa ve balayı villaları ile portföyümüzde yer alan yüzlerce villayı kolayca bulabilir ve anında rezervasyon yapabilirsiniz. VIP servis, odanızda size özel masaj servisi, hoşgeldin kokteylleri, özel minibar seçenekleri… Şimdi bunlara Ege’nin mavisi ile birlikte sadece size ve sevgilinize özel ortamı ekleyin. Yatak Kişilik Banyo. Mükemmel rahatlatıcı bir mola vermek için güvenli ve ideal bir konuma sahip olan villa. Tatil anlayışına yeni bir soluk katan kiralık villalar ile otellerin kalabalık ortamından ve tek düze tatil anlayışından uzak, sadece size özel ve özgürce hareket edebileceğiniz bir tatil deneyimine adım atabilirsiniz.


Bu sayede sektörün liderini kiralık villa sektöründe olan firmalar değil sizler belirliyorsunuz. Deneyimli kadromuz ve seçkin villa portföyümüz ile daima sizlerin hizmetinizdeyiz. Tatil villamız Doğa ve deniz manzarasına sahiptir.


Size hiçbir şekilde stres yaşatmayacak, eşsiz ve unutulmaz bir tatil geçireceğiniz bu kusursuz villa, sadece parmaklarınızın ucunda, bir tık ötede rezervasyonunuzu bekliyor. Yazın sıcağında ferahlamak için tek tercihiniz havuz ise size özel harika villalarımız var! Her biri birbirinden güzel ve geniş olan özel yüzme havuzlu villalarımız tam aradığınız gibi! Bu nedenle, hemen kiralık villa seçeneklerimize bakın ve beğendiğiniz özel yüzme havuzlu villa için hemen bizimle iletişime geçin!


Özel kapalı havuzlu villa

Kalkan merkeze yaklaşık km mesafede olan villamızın kapalı ve ısıtmalı havuzu sayesin de kış dönemlerinde dahi balayı tatili imkanı sunmaktadır. Villamızın üst katta bulunan. Nefis göl manzarasının eşlik ettiği bu muhteşem villalar size ayrıcalıklı bir tatil keyfi yaşatacak.


Fethiye merkezde ısıtmalı ve kapalı havuzlu ve balayı çiftlere özel saunalı, jakuzili tatil villası. En geniş kiralık villa seçenekleri ile hayalinizdeki tatili, rüya gibi bir tatile dönüştürüyoruz. Herşey harikaydı en başında biraz şüphe ile gitmiştik acaba resimdekiler abartılımı diye ama inanın resimler den çok daha iyisi ni gördük villanın içindeki havuzu bizi mest etti hele doğal ortamı anlatılmaz yaşanır diyorum kuş sesleri ile uyanmak harika bir şey di sauna dan çıkıp havuza girmek hep hayalimdi diyebilirim :) ve onu gerçekleştirdim güvenli huzurlu. Kiralık çocuk havuzlu villalar tüm ailenizle birlikte güvenli ve keyifli bir tatil geçirmeniz için özel olarak hazırlanmıştır. Eğer yetişkin havuzuna girecek yaşta olmayan veya yüzme bilmeyen küçük çocuğunuz varsa kiralık çocuk havuzlu villalar tam size göre.


Ailece tatile gitmeye karar verdiğimizde en büyük endişemiz çocuklarımızın denize veya havuza girmesi. Havuzlu oda seçeneklerinin dışında özel havuzlu villa imkanları da bulunuyor. Muhazakar tatilcilerin ideal olup kapalı ısıtmalı jakuzili iç havuza da sahiptir. Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar vermeden ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. Müstakil havuzlu özel villa.


Büyük marketlere 100mt mesafede. Büyük Havuz etrafında bar ve restaurant Çocuklar icced. Oteldeki her villanın tesettürlü özel havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Bodrum merkeze 25dk mesafede. Lüks, deniz manzaralı, apart, çift tuvaletli, çift banyolu, çocuğa özel havuzlu, korunaklı havuzlu, orman içerisinde ve köy manzaralı Kalkan kiralık villa tercihleri, tatilcileri beklemektedir.


Pratik tatil için, size özel havuz ve size özel bahçe seçenekleri, huzurlu bir tatil isteyenler için birinci derecede etkilidir. Isıtmalı havuzlu villa ve kapalı havuzlu kiralık villa seçeneklerimizdeki havuzlar, suyu ° C ila ° C daha sıcak hale getiren bir ısı pompası ile donatılmıştır, bu sayede kış aylarında havuz keyfi sunabilmektedir. Sıcak yaz aylarında havuz ısıtması devrede olmaz.


Kalkan villalarında küçük çocuklar için özel tasarlanmış çocuk havuzlu villalar yer almaktadır. Kiralık aile villası arayışında olan kişilere en iyi hizmeti vermeyi görev edinmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar