9 Temmuz 2020 Perşembe

Flörtöz surat

Bir erkeğin beraberindeki kadını “okumasıyla”, o kadının kendi hayatını “yazması” birbirinden çok farklıdır. Bir kadın, erkeğe uzun süreli tavır yapıyorsa altında. Ama bizce en güzel yer alıyor. Yazımda emojilerin anlamlarına ve kullanım alanlarına dair bilgiler var. Emojiler günlük hayatımızda yazışmalarımızın bir parçası oldu.


Emojilerin anlamı ve daha da fazlası yazımda sizi bekliyor. Duyuruda, bugün ne yaparsanız yapın ama ikonsuz yani gülücük, küçük maymun (herhangi biri olabilir kulağını gözünü ağzını kapatan üçlüden biri) olmadan kimseye tek bir mesaj atmayın deniyor! Ben de soruyoruHuni yok mu huni? Erkeklerin yapması gerekense samimi bir gülümseme, kamerayla göz kontağı ve flörtöz bir surat.


Erkekler ise genelde selfieden kaçınmalı ve “kardeşlerimle” temalı fotoğraflardan tinder profillerinde uzak durmalı. Tabii ki üst baş da çok önemli bu fotoğraflarda. Tabi ki kapalı ortamda güneş.


Flörtöz surat

En yakın dostunuz çikolatadan bir kimliğiniz olduğunu biliyor muydunuz? Gelin çikolatan kimliğinize bir göz atın. HANGİ BURÇ DAHA FLÖRTÖZ?


Hatta bu mesajlar özlem ve sevgi ifadeleriyle kalmayıp aşırı dozda gülücük, kalpler ve ilginç surat ifadelerini de içerir. Lütfen sevgilisi yanından ayrılalı henüz dakika olmasına rağmen “Seni özledim” diye mesaj atan basit kadınlardan olma! Tüm bayanlar soğuk davran, surat as vs. Bir bayan hoşlandığı erkek soğuk davranıyor diye vazgeçebilir ama bir erkek için sadece.


Yeni tanıştığım birine flörtöz davranmayı seviyorum ama sonra asılma yavşama meseleleri oluyor. Aslında tavırlarım böyle. Jessie aralarında gelişen flörtöz davranışlarına daha fazla dayanamadı.


Geriye geçti, odanın bir ucundaki sandalyeye oturup olan biteni seyre daldı. Surat asıp gözlerini kıstığı her anda bir şekilde Adrian’ın yakıcı bakışlarıyla bakışları çakışıyor, içini kavuruyordu. Ders boyunca Bay Miller tam arkandaki pencereden bizi izleyecek şuan orada değil birazdan gelecek eğer bizimle ilgili her hangi bir cümle kurarsan buradan sağ çıkamazsın haberin olsun. Bir zamanlar flörtöz olan adam şimdi bana sert adamı mı oynuyordu.


Hafiften başını eğip yukarıdaki odaya selam verdi. Dervişin fikri ne ise zikri de odur dedikleri belki de. Anlamadım artık Merkür, Satürn, Venüs nereye gidiyor, nereden geliyorsa içler hep bir kıpır kıpır.


Her düğünde nişanda ya da herhangi bir cemiyette mutlaka surat asan tipler görürsünüz, biriyle arası bozuktur, bir şeye kafayı takmıştır,. Kadınlar da erkekler de flört etmek istediğinde çekilen ilk silah o oluyormuş. Hem de yüzde gibi yüksek bir oranla… Kadınların yüzde 41’i, erkeklerin yüzde 33’ü flört etmek için bu emojiye başvuruyor.


Göz kırpan surattan sonra en çok kullanılan ikinci emoji ise pembe yanaklı gülen surat. Daha çok madde yazarım ama yazmayayım, işin özü burnunun sürtülmesine gidiyor. Ancak maalesef gerçek bu. Başörtülü bir kardeşimiz bekar bir arkadaşıma uzun boylu ve kirli sakallı birisini istiyorum demiş.


Günümüzün hastalığı da bu. Allah gönlüne göre versin diyelim. Yüz gerdirme ameliyatı insanın yaşlılık belirtileri zamanında yüzdeki deriyi germe ameliyatıdır. Birçoğumuza göre, gözlerini kaçıran kişi doğru söylemiyordur. Yıllardır surat ifadeleri üzerinde çalışan Paul Ekman böyle düşünmüyor: Gözleri kaçırmak kişinin o anda güçlü bir duygunun etkisi altında olduğunu gösteriyor olabilir, ancak yalan söylediği anlamına gelmez.


Flörtöz surat

Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Herkes farkli anlamlarda kullaniyor ama az once bir siteden baktim siritan- zorla gulumseyen yuz diyor oysa ben bu emojiyi, hmm anlaminda yani. Roma tren garının karmaşasından zorlukla sıyrılıp, bulduğumuz bir kapıdan kendimizi dışarı atıveriyoruz.


Kapının önünde sıralanmış taksilere yaklaşıp, Vatikan’a gitmek istediğimizi söylüyoruz, ilk taksici ters bir surat ifadesiyle Euro diyor. Biraz flörtöz olmakla ördek surat olmak arasındaki farkı belirleyin. Yakışıklı bir erkek sizi güldürdüğünde yüzünüz nasıl şekil alıyorsa, o ifadeyi takının.


O gülüş erkekleri etkiler. Net fotoğraflar koyun Yüksek kalitedeki fotoğraflar, flu olanlara kıyasla daha çok insan çeker. Flört anlamı ingilizce - Find single woman in the US with mutual relations.


Looking for novel in all the wrong places? Now, try the right place. Free to join to find a man and meet a woman online who is single and hunt for you. Is the number one destination for online dating with more relationships than any other dating or personals site. Motosikletin üzerine eğilip kusursuz bakışını yakaladım.


Gülümsemesine karşılık verdim ve sonra donuk bir surat ifadesi takınarak telefonumun takvimini açtım. Zoe’den yarın Cadı Kazanı’nda Christina’yla kahve içme davetiyle ilgili yeni bir mesajı vardı ama görmezden geldim. Top International Male Models” listesinde numarada olması, azımsanamayacak başarılarından biri.


Ben terazi bayanıyım ama terazi erkeklerinide iyi bilirim çok rahat çok relaxslardır. O zaman kavgayı uzatacaksın, surat sallayacaksın. Kendi çizgine çekene kadar surat as, ama açık olmalısın arkadaşlarıyla vakit geçirmesine kızmadığını flörtöz davranmasına sinirlendiğini bellirt. Kashaf’a hep nemrut surat demiş olsak bile, Zaroon da küstüğü zaman tam kavgacı-yaygarıcı çocuklar gibi oluyordu #128521; Eşiyle yaptığı bir kavga sonrası, kardeşinin düğününde nemrut bir suratla fotoğraflara katılmasına çok güldüm.


Yok öyle bir şey söyleyemem. Yok, o insan hastanedeydi. Bu konuyu geçelim istersen. Sırada kusursuz surat Romee Strijd var. O da yeni melekten biri.


Outfiti biraz Pink bölümünü andırsa da gökkuşağı kanatlarıyla aşkta özgürlüğü vurguluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar