23 Temmuz 2020 Perşembe

Ingilizce konuşma pratiği uygulamaları

Daha fazla İngilizce pratiği mi yapmanız gerekiyor? Konuşma pratiği mi yapmak istiyor musunuz? FluentU’nun iOS ve Android cihazlar için hazırlanan mobil uygulamaları sayesinde her an her yerde İngilizce pratiği yapabilirsin.


Elbette, bir İngilizce partneriyle birlikte yüz yüze konuşma pratiği yapmak İngilizce konuşmayı öğrenmek için harika bir yol. Fakat bu, kendi başına İngilizce öğrenemeyeceğin anlamına gelmiyor. Sizler için İngilizce pratiği sunan en iyi mobil uygulamayı araştırdık. En kötü olduğumuz alansa tabi ki konuşma.


Harıl harıl İngilizce çalışıyorsun, peki hiç İngilizce konuşuyor musun? Bir türlü yurtdışına çıkamıyorsan, etrafında iyi İngilizce bilen bir arkadaşın da yoksa nasıl konuşma pratiği yapacaksın? Chat yapmak gözüne ilk bakışta ürkütücü gelebilir.


Cambly ile ana dili İngilizce olan eğitmenlerle İngilizce konuşup onlardan yönlendirme de alabiliyorsunuz. Sizlere bu yazıda evden çıkmanıza gerek olmadan kolayca İngilizce pratiği yapabilme olanağı sağlayan uygulamalardan bahsedelim. Cambly uygulaması oldukça başarılı İngilizce öğrenme uygulamaları arasında yer almaktadır. Birçoğumuzun ortak problemi olan İngilizce konuşma pratiği, bazen hayatımızı kabusa çevirebiliyor. Gerek iş hayatında, iş görüşmelerinde, üniversite hayatında yada yaşamın herhangi bir alanında karşımıza çıkan kendimizi anlatamama problemi çoğumuza bir kabus adeta.


Toplam adet sonuctan sayfa basi ile arasi kadar sonuc gösteriliyor. Dünyanın farklı yerlerinde yaşayan yabancı eğitmenlerle sohbet edip pratik yapabilirsiniz. English Ninjas, ana dili İngilizce olan eğitmenlerle canlı konuşma imkanı sunuyor. Uygulamayı Android için buraya, iOS için buraya tıklayarak indirebilirsiniz.


Ingilizce konuşma pratiği uygulamaları

Anahtar kelimeler: İngilizce Pratik, Pratik İngilizce, hızlı İngilizce Pratiği, ucuz İngilizce Pratiği. TanıAkıcı ve güzel İngilizce konuşabilmenin en kritik ve önemli noktalarından bir tanesi İngilizce pratik şeklinde iyi bir konuşma becerisi kazanmaktan geçer. Speaking Rehberi ile ilk önce size İngilizce konuşma becerinizi geliştirmeniz için bilmeniz gereken teorik ve pratik altyapıyı sunuyorum. Daha sonra ise her bir ünitede onlarda soru, örnek cevaplar ve bu cevapların Türkçe çevirileri ile İngilizce konuşma dağarcığınıza sayısız yeni kelime ve ifade ekliyorsunuz.


Son yıllarda yükselişe geçen İngilizce öğretme uygulamaları derdimize deva olabilir mi? Bu uygulama ise daha çok kelime pratiği yapmak için geliştirilmiş. Kelime dağarcığını geliştirmeye yönelik gerçekten kullanışlı bir uygulama diyebiliriz. Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Çince, Japonca, Lehçe, Rusça ve Arapça versiyonları da bulunan uygulama, ana dili İngilizce olan kişilerle konuşma imkanı da sunuyor.


Her bir derste bazı kilit kelimeler, bir diyalog, yazma alıştırması bölümü, konuşma pratiği bölümleri bulunuyor. Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren. Bu yöntemle hem ihtiyacın olan konuşma pratiğini yapmış, hem de dinleme becerilerini geliştirmiş olursun.


Ama şunu kesinlikle unutmayın ki bu uygulamaları ve kursların hepsini de bitirseniz konuşma pratiği yapmadıktan sonra sadece İngilizce öğrenirsiniz fakat konuşamazsınız. Biri yabancı insan size soru sorduğunda takılır kalırsınız ve verdiğiniz emekler boşa gider. Tüm mobil cihazlarla uyumlu biçimde yayınlanan uygulamaların telefon veya tabletlerde kullanılabilmesi mümkündür.


Uygulamalar App Store hükümlerine göre indirilir ve üreticinin izin verdiği sınırlar dahilinde kullanılabilir. En iyi dil öğrenme uygulamaları, en iyi ingilizce öğrenme uygulamaları, yabancılarla konuşma uygulamaları, ingilizce chat uygulamaları. Dinleme pratiği için istediğiniz ülkenin radyosuna girip dinleyebilirsiniz. Ayrıca yavaş yavaş içerikleri anladıkça her şeyin çok daha keyifli hale geldiğini fark edeceksiniz. Günümüzde bilgisayar ve mobil platformlarda kullanabileceğiniz İngilizce konuşma uygulamaları sayesinde, artık yurtdışına gitmeden kendinize anadili İngilizce olan bir konuşma partneri bulabilmeniz çok kolay.


Bunun yanı sıra, hem tatil hem dil öğrenmek için yurtdışına çıkmak da bir çözüm. Yabancı dil öğrenmek isteyenler için işte en iyi yabancı dil öğrenme uygulamaları. English Time Genel İngilizce Eğitim Programlarına devam eden öğrencilerine sınıfta verdiği 1saatlik eğitimi ücretsiz sınıf dışı eğitsel ve sosyal aktiviteler ile desteklemektedir.


Ingilizce konuşma pratiği uygulamaları

Herhangi bir dil kursuna gitmeden İngilizce öğrenmek için bu yazımızda bahsedeceğimiz uygulamaları kullanabilirsiniz. Kullanabileceğiniz bu ücretsiz uygulamaların yardımıyla günlük hayatınızdaki boş vakitlerinizi dil öğrenerek değerlendirebilirsiniz. Yukarıda da kısaca değindiğimiz gibi, akıllı telefon ve tabletlerinize indirebileceğiniz veya bilgisayarlarınızdan oynayabileceğiniz çeşitli İngilizce öğrenme uygulamaları bulmanız mümkün. Site üzerinden İngilizce öğretmenleri ile yüz yüze konuşun. Bir dil öğrenmek için en iyi yöntem bol bol konuşma pratiği yapmak.


Buradan yola çıkan Preply internetten İngilizce öğrenmek için kullanabileceğiniz en iyi sitelerden bir tanesi. Preply’ye üye olarak deneyimli İngilizce öğretmenleri ile yüz yüze konuşma imkanına sahip oluyorsunuz. Ingilizce arkadaş uygulamaları - Find a man in my area!


Free to join to find a woman and meet a man online who is single and hunt for you. If you are a middle-aged woman looking to have a good time dating man half your age, this advertisement is for you. Men looking for a woman - Women looking for a woman.


Elimden geldiğince işinize yarayacak noktaları sorarak sizler için öğrenmeye gayret ediyor. Bu videoda educall adlı ingilizce öğrenme sitesinin bir uygulaması olan telefonda ingilizce konuşma pratiğini denedim. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde kurulan Cambly şirketi ana dili ingilizce olan konuşma partnerleri ile ingilizce pratiği.


Online İngilizce Dil Okulu toplam kurdan oluşmaktadır. Başvurduktan sonra, online seviye belirleme sınavına girerek başlayacağınız kuru öğrenirsiniz. Böylece tam da sizin seviyenize göre bir eğitimden başlayarak geri kalan kurları tamamlayarak dil okulundan mezun olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar