8 Ekim 2020 Perşembe

En iyi numara sorgulama sitesi

En iyi numara sorgulama sitesi

Bilinmeyen numaraları ve güvenilir olup olmadığını öğrenmek istediğiniz numaraları sorgulayabileceğiniz ücretsiz bir servistir. Gecenin bir vakti telefonununuzun anlamsız bir şekilde çalıp numarasının kime ait olduğu bilinmeyen numaralarla karşı karşıya kaldıysanız en iyi arayan numara sorgulama uygulamalarının hangileri olduğunu hemen öğrenin. Android uygulaması var CIA (Caller Identification App) diye, onun veritabanını kullanıyor sanırım. Sistem şöyle çalışıyor, uygulamayı telefonunuza yüklüyorsunuz, yüklediğinizde size rehberinizi paylaşmak isteyip istemediğinizi soruyor, evet derseniz sizin rehberi kendi veritabanına alıyor.


Başında bizim de bu hizmeti verdiğimiz internet sitesi ile sorgulama işlemleri. Herkesin merak ettiği gibi en iyi numara sorgulama sitesi biz miyiz , değil miyiz tam olarak bilemiyorum ama sitemiz üzerinden de tamamen ücretsiz olarak, numaralara yapılan yorumlara göre numara sorgulayabilirsiniz. Arayan kimliği sayesinde bilmediğiniz veya merak ettiğiniz numaraların başkalarının rehberlerinde nasıl kayıtlıyım, beni rehberine nasıl eklemiş, sevgilim nasıl kaydetti, ne diye kaydetti, hangi isimle kaydetti, kimin rehberinde varım veya kime ait olduğunu öğrenin detaylı bilgi alın!


En iyi numara sorgulama sitesi numarasahibi. Arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenme işlemini yapabilir ve sizi arayan kişinin haberi olmadan kim olduğunu hemen öğrenebilirsiniz. Online numara ile Turkcell, Vodafone veya Avea operatörlerinden istediğiniz numarayı sistemden aratıp sorunsuz bir şekilde sonuç elde edebilirsiniz. Sayısı yüz binleri bulan şahıs ve kuruma ait telefon numaraları artık ücretsiz bir şekilde hizmetinizde. Bilmediğiniz numara sizi rahatsız mı ediyor?


Bir numaradan gelen çağrının kime ait olduğunu merak mı ediyorsunuz? Evet, sistem üzerinden sorgulama yapacağınız numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz ve bu numara hakkında bilgi edine bilirsiniz. Sizde aynı sistemi kullanarak şüpheli bulduğunuz numaraları paylaşarak insanların dolandırıcı. Web üzerinden numara sorgulama yapmak istemiyorum, bunun yerine cep telefonumda uygulama olsun ben uygulama üzerinden çalışmak istiyorum diyorsanız hemen çözüm önerimizi okuyabilirsiniz.


Bu sebeple ortaya birçok bilinmeyen numara öğrenme uygulamaları çıktı. En sağlıklı olarak sonuçlara ulaşabileceğiniz hizmetleri Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gibi firmalar vermektedir. Ancak sizi arayan abone eğer numarasının paylaşılmasına izin vermemişse bu noktada yapabileceğiniz tek eylem. TEMMUZ MPİ ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! Turkcell, Vodafone, Avea ve diğer operatörler için resmi yollardan isimden numara sorgulama, öğrenme, bulma hizmeti sayesinde sadece isim soyisim gibi bilgileri bilmeniz durumunda nasıl numarasını öğrenebileceğinizi bu yazımızda anlattık.


Artık daha kolay bir şekilde bizi arayanların kim olduğunu hızlı bir şekilde öğrenebiliyoruz. Alternatif bir sorgulama yapmayı denemek isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz. Sitemizde istediğiniz zaman istediğiniz gibi sizi arayan yabancı numalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Sorguladığınız numara veritabanında kayıtlı değildir. Abone bilgilerini paylaşmıyor. Bu tip sorgulamalar ile boş yere zaman kaybetmemeniz gereklidir.


En iyi numara sorgulama sitesi

Bu sayfada anlatacağımız numara sorgulama yöntemleri tamamen resmi numara sorgulama yöntemleridir. Bilinmeyen numara sorgulama işlemi ücretsiz olduğundan dolayı sistem üzerinden sizden kesinlikle kişisel bilgilerinizi istememekte ve sadece numara ile sorgulama veya isim ile sorgulama işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. No Sorgula sitesi panelinde kayıtlı olan yüzlerce numara hakkında bilgiler alabilirsiniz sizlere.


Fırsatlar insanlara ne kadar iyi sunulmuş olursa olsun zamanla onlarla baş etmeye çalışanlar ise olduklarından daha farklı bir insan olacaklarını da değerlendirebilecekleri en uygun ortamı da kendilerine sağlamış. Numara Sorgulama Sitesi. Bunların dışında yukarıda belirttiğimiz gibi bir çok uygulama ve sitede var fakat tam anlamıyla bu uygulamarın iyi çalıştığını ve numaranın kime ait.


Sizi kimin aradığını merak ettiğinizde merakınızı gidermeniz için en iyi numara sorgulama sitesi sayesinde uygulamalardan yararlanarak hizmet almanız yeterli olmaktadır. Sitelerde birçok uygulama mevcut olup kendi isteğinize göre tercih edebilmektesiniz. Ayrıca numaranın hangi şehre kayıtlı olduğu bilgisini almak da mümkün olmaktadır. Bu sitelerden numaraların kime ait olduğu bulunabilmektedir. Operatörlerin sorgulama hizmetleri herkese açık.


Ancak bu bilgi mesaj yoluyla sorgulama sistemlerine açık değildir. Cep ve ev telefonlarına gelen numaraları sorgulamak için en iyi numara sorgulama sitesi uygulamalarından yararlanarak hizmet için belirlemiş oldukları numaralardan arama veya mesaj yolundan bir tanesini kullanıp sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulama sonucunda numarayı öğrenebilmek için tek şart numarasını öğrenmek istediğiniz. Onların belirlediği sorgulama numaraları aracılığıyla numaranın kime ait olduğu öğrenilir. Bunun için tek şart hattın sahibinin ilgili operatöre kayıtlı olmasıdır.


Aksi durumda bulmak biraz zorlaşabilir. Bu numara kime ait şeklinde bir soru soruyorsanız muhtemelen siz de şu anda ya bir telefon dolandırıcısının ya da gereksiz bir müşteri ilişkileri departmanı tarafından rahatsız ediliyorsunuzdur. Sizi arayan numaraların kime ait olduğunu öğrenmek için çağrı merkezlerinde vakit kaybetmenize gerek yok internete bağlanacağınız herhangi bir cihaz üzerinden kolaylıkla numara sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Karşınıza çıkan sonuçların hepsi 1doğru ve operatörlere kayıtlı olan.


Bişey sorucam bir kaç numara sorguladım isimleri doğru veriyo fakat mesela sorguladığım numara sahibinin ismi yusuf ama. En İyi No Sorgulama Sitesi. Sizlere her türlü hizmeti en iyi şekilde sunuyor olmaları nedeni ile sizler için de arayan numaraları bilmeniz durumunda, bunu siteye yazarak sizden sonrakilerin de yararlanmalarını sağlayabilirsiniz.


En iyi numara sorgulama sitesi

Eğer bilmediğiniz bir numara varsa, artık bunu daha kolay bir şekilde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar