19 Ekim 2020 Pazartesi

Taşımacılık programı

Taşımacılık programı

Net Programı Taşımacılık Sektöründeki Kuruluşlar İçin Tasarlandı Programda Neler Var? Programda lojistik firmalarının temel ihtiyaçları olan, uluslar arası ve yurtiçi taşıma, depolama dağıtım, gümrük, pazarlama satış yönetimi, garaj modülü ve diğer lojistik işlemlerini etkili bir biçimde takip. Bunun yanı sıra Uluslararası Ticaret ve Lojistik Lisans Programı mezunları tüm taşımacılık ve Lojistik Firmaları, Gümrük Müşavirlik Firmaları ile Gümrüklerle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları ve firmaların ithalat ve ihracat departmanlarında görev alabileceklerdir. Fenesoft Nakliye Takip Programı 1. Siber Yazilim, Entegre Taşımacılık Yazılımları, HazarAjans. Turizm, servis taşımacılığı veya hafriyat işi yapan araçlarınızın tüm iş bilgilerini, araç bilgilerini, iş bağlantılarını izleyebilir ve bu bilgileri baz alan ayrıntılı raporlar alabilirsiniz.


Taşıma- Nakliye hizmeti sağlayan araç sahibi işletmeler için geliştirildi. Araç sahibi olmayan komisyon usulü çalışan yerlerinde kullanabileceği genel amaçlı nakliyat takip yazılım otomasyonu. Personel Taşımacılığı Programı Firmaların işlerini, tahsilatlarını, personellerini, araçların. Evden eve taşımacılık hizmeti yapmakta olan firmalar için hazırlanmış iş takibi ve muhasebe programıdır.


Programı içeriğinde nakliye işlem veya işlemleri girme, bir yere teklif hazırlama, bakliye raporlama, kasa işlemleri, gelir ve gider takibi, personel ile alakalı işlemler ödemeler, avans alan personelleri tespit etme. Eşya türlerini detaylı olarak tanımlama. Lojistik, kullandığımız her türlü mal ve hizmetin üretildiği andan son kullanıcı tarafından tüketilinceye kadar geçen tüm aşamada yer almaktadır.


CetaSoft Taşımacılık Programı , servis, turizm veya hafriyat amaçlı çalılan araçlarınızın seyir işlemlerini ve araç hesapları ile müşteri cari hesaplarınızı yönetebilen ön muhasebe programıdır. Yılı Yatırım Programı İletişim. Genel İletişim Bilgileri. Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi.


Programda taşımacılık firmalarının temel ihtiyaçları olan, personel taşımacılığı, öğrenci taşımacılığı, turizm taşımacılığı, AVM taşımacılığı, filo yönetimi, mazot takip, çetele ve puantaj hesaplama, faturalandırma, pazarlama satış yönetimi, çeşitli operasyonel faaliyetler, harita üzrinde rota çizimleri, belge yönetim sistemi ve diğer. Yönetimli taşımacılık, oversized veya ağır yükler ve direkt dağıtım gibi hizmetleri içeren size özel taşımacılık çözümlerine ihtiyacınız varsa çözümler ve özel uzmanlık sayfamızı ziyaret edin. Taşımacılık Modülü, SMS Modülü, Kullanıcı, Ücretsiz Eğitim (saat), Ücretsiz Teknik Destek. Lojistik ve Tedârik Zinciri Uzmanlığı Sertifika Programı sınav dahil haftalık bir dönemi içermekte, toplam 1saatlik dersten ve sınav gününden oluşmaktadır. Taşımacılık Ekonomisi, Lardner İlkesi, Dönüş Yükü (Taşımacılık Dengesi), Ölçek ve Mesafe Ekonomisi Kavramları.


Taşımacılık programı

Deniz Kargo Taşımacılık Yazılımı. Komple hizmetin söz konusu olduğu hizmet sektörünün bir parçası olan deniz taşımacılğında bilgisayar programı kullanılmasının hizmet kalitesini artırıp, işlemlere hız getireceği gerçeği yadsınamaz. Bu yüzden Select Yazılım siz forwarder olarak çalışan acentelerin. WinYurtiçi Taşımacılık Programı Özellikleri. E-Defter Özel Entegrator Yazılımı Satışta.


E-Fatura Modülü ve Özel Entegrator Yazılımı Satışta. WinNakPro Web Programı Satışta! Detaylı bilgi için bize ulaşın. StepsPro Lojistik Programı yaklaşımı ise bütünleşiktir. Firmanın tüm bölümleri entegre bir yapı olan Steps Nakliye Programı kullanır.


Taşımacılık programı

Eski yaklaşımın entegrasyon, aynı verinin tekrar tekrar işlenmesi, farklı departmanlardan gelen raporların birbirini tutmaması gibi dezavantajlarını ortadan kaldırır. Arkas Konteyner Taşımacılık A. Konteyner taşımacılığı sektöründeki güven ve hızını, konteyner takip ile geliştirerek, deniz taşımacılığı müşterilerine en kaliteli hizmeti sunar. Evren Bilgisayar, Lojistik ve Taşımacılık sektöründe kazandığı yıllık deneyimin kolaylığını sunuyor. Uluslararası Lojistik Ve Taşımacılık Tezsiz Yüksek Lisans Programı UND Eğitim Merkezi ile Gelişim Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Yüksek Lisans Programı düzenlemektedir. Program tezsiz olup, ALES ve YDS sınavı zorunluluğu yoktur.


Peronel taşıması yapan firmalar için, araç, personel ve turlarını takip edecekleri personel taşıma programı ile işleriniz daha kolay ve hızlı olacak. Milenyum Bilgisayar Tarafından geliştirilen Milenyum Perseonel Taşımacılığı Programı, En büyük personel taşımacılık firması Grüsel Tur tarafından kullanılmaktadır. Kendiniz ve müşterileriniz için sınırsız kullanıcı.


FENESOFT Evden Eve Taşımacılık Programı , nakliye ve taşımacılık hizmetleri sunan firmalar için geliştirilmiş bir programdır. Türkasya demiryolu lojistik olarak bu amaci gerçekleştirmek üzere coğrafi iç bölgemizdeki (hinterlandımızdaki) işletmelerin, ürünlerini ve hammaddelerini demiryolunu enfazla kullanacak şekilde ulaştırmak ve sürdürülebilir bir lojistik destek zinciri oluşturmayı hedeflemiştir. Eğitim Öğretim döneminde İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kurulan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı insanları, insanlarla iletişim kurmayı ve farklı coğrafyaları keşfetmeyi seven, gelişen havacılık sektöründe yerini almak isteyen bireylerin, kendilerini geliştirebileceği bir programdır. Grup Eğiticilerin Eğitimi Programı Uygulandı. Eskişehir Demiryolu ve Eğitim ve Sınav Merkezi Müdürlüğü, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetki kapsamındaki ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetlerini yürüten Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşudur.


Programın eğitim süresi iki yıl, eğitim dili ise Türkçedir. Fasıl - Taşımacılık Politikası. Kara yolu taşımacılık sektöründe arz ve talebin etkileşiminde destek hizmetler, taşımaya olan talep, güzergâh veya alternatif yollar, terminaller, gümrükler, sınırlar, ara geçişnoktaları, araçlar, işletmelerin sayısı, kurallar ve düzenlemeler etkin rol oynamaktadır. Programı şifre korumalı yapabilir, yetkilendirme özelliği ile kaydetme veya düzeltme işlemleri ile belirleyeceğiniz dosya veya analizleri sizin haricinizdeki kişilerin görüp kullanmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca Ayarlar dosyasını kullanarak programın pek çok özelliğini kendi kullanımınıza en uygun hale getirebilirsiniz.


Galatasaray Üniversitesi – Pazarlama ve Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı. Gaziantep Üniversitesi – Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar