12 Ocak 2018 Cuma

Dostlukmesajları

BU İÇERİĞE EMOJİ İLE TEPKİ VER. Ne mesafeler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hüzünlü. Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.


Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan. Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. Hayatımız boyunca etrafımızdan çevremizden değişik değişik insanlar geçer ve aralarından bazıları bizler dost olurlar. Bu yazımızda anlamlı dostluk sözleri damar olanlarından eklenmiş ayrıca dostluk ile ilgili sözler yine bu sayfamızda bulunmaktadır.


Birde burada yazdığımız uzun dostluk sözleri. Güzel Sözler ve Mesajlar, Anlamlı Sözlerin yer aldığı Ne Güzel Sözler sitemizi hemen ziyaret et, en iyi sözleri sevdiklerinle paylaş. Değerli ziyaretçimiz sitemize dilediğiniz zaman günaydınmesajları. Aradığınız günaydın mesajı ise en güzel ve en yeni mesajları günaydınmesajları. Sitemizi beğenip tavsiye etmenizden memnuniyet duyarız.


Gerçek dostlukları ve dostun kıymetini anlatan en güzel dostluk mesajları, özenle seçilmiş anlamlı dostluk mesajları bu sayfada. Dosta gönderilen bir dostluk. En vefakâr dostumuz gölgemizdir bilirsiniz. Dostluk okuması hiç bitmeyen bir roman gibidir. Resimli Özlü Sözler,Sayfamızda resimli özlü sözleri bulabilirisiniz.


Bu sayfada yer alan resimli sözleri sosyal paylaşım siteleri instagram, facebook, twitter gibi sitelerde paylaşabilirsiniz. Bu nedenden ötürü resimli mesajlar sadece sevgililer arasında kullanılmamaktadır. Kardeşlik mesajları, dostluk mesajları da resimli şekilde kullanımlara açıktır. Ayrıca samimi olduğunuz arkadaşlarınızı(dostunuzu) hatırlamanız ona ne kadar değer verdiğiniz anlamını taşır.


Acil dostluk mesajları. En Güzel dostluk mesjaları ,Şiir oku bölümdendir. Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Günaydın İyi Sabahlar Mesajları. BU SAYFADA DOSTLUK ÖN PLANDADIR SAYFAMIZI BEĞENMEYİ UNUTMAYINIZ ŞİMDİDEN.


Dostu olmayan kişiler yalnız hisseder ve. Bizim Omrumuzde Irmaklar Vardir. Sularinda Hayallerimizi Yuzdurdugumuz.


Bu sayfada dünyaca ünlü düşünürler tarafından söylenen en güzel dostluk sözleri yer almaktadır. Bu güzel ve kısa arkadaşlık sözleri sayesinde dostlarınızın değerini daha iyi anlamanıza yardımcı olacağımızı düşünüyoruz. Galatasaray’ın kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen kabri başında anıldı. Ancak asılamaç illede kazanmak değil spor yapmaktır. Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.


Spor yapan taraflardan birisi. Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası. Cep telefonları için en yeni dostluk mesajları. Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik.


Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız. Ramazan Bayramı’nda dostluk mesajları. Ulu önderimiz ile ilgili çok güzel bir sayfa yapmaya karar verdik. Bu sayfamızda dünya sahnesinde yer almış Atatürk’le ilgili en güzel söylenmiş sözleri bulabilirsiniz.


Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar