15 Ocak 2018 Pazartesi

Fransız istihbaratı ismi

Ancak Boumeddiene, çoktan. Sultan Abdülaziz ve Sultan Abdülhamid Han döneminin hainleri de. Kurban Bayramı namazı farz mıdır? Dünyanın en iyi servislerinden biri olan MOSSA ülkesinin küçük olmasına rağmen büyük çapta başarılara imza atabilen bir servistir.


Galatasaray Falcao transferini açıkladı mı? Toplam alt kategoriden tanesi burada bulunmaktadır. Saldırganların biri Suriyeli, bir Mısırlı ve diğeri. Daha sonra çok iyi dost olacağı o kişi kendisini sakladı! Bütün yolar tutuluyor, bütün evler aranıyordu!


Geriye tek çıkış kalıyordu! Kendine gelmesi günler aldığı için kimse onun özel görevli bir Türk olduğunu bilemedi! Rus bir suikastçı tarafından öldürülür.


Bir Rus işadamı tarafından düzenlenen bu operasyonu önlemek için görevlendirilen bir grup özel ajan harekete geçer. Avrupa ülkesinde görüldü. Madrid’e yerleşti ve yıl yaşadı. Bütün dünyada istihbarat servisleri değişik teknikler aracılığıyla cep telefonu kullanıcılarını dinlemektedir.


Fransa’nın Tetuan kentinde doğru. Türk İstihbaratı ve Emniyeti de merkezi uçlandırma ismi verilen bir yöntemle Türksel, Telsim ve Avea hatlarının dinlenmesi için gerekli donanıma sahiptir. FETÖ paçavrası olduğu gerçeğini örtemezsin Sözcü!


Atarlı Nevşin’in ipi çekildi! Gay” olduğu gerekçesiyle askerlikten muaf tutulduğunu söyleyen Güney, sahte ruhsatla cip sattığı için tutuklandı, serbest kalınca da yıllık vizeyle ABD’ye gitti. Demokrasi, hak, hukuk kavramları, millî güvenlik söz konusu olduğunda gak guk ve otokrasi oluyor.


Süleyman Soylu ve Selçuk Bayraktar’a çok öfkeliler. Sanki birileri onlara “HDP-PKK ile ittifakın gereğini. Bu aileler, özde şeytana tapmakta olup diğer semavi din mensuplarını da kullanarak güçlerine güç katmaktadır. Sayıları bini bulan diğerleri ise, yasal pasaportları ile turist gibi seyahat edebiliyor.


Suriye de savaşan bin IŞİD militanı olduğu biliniyor, ancak bunlardan sadece 7. KİMLİKSİZ Türk iyileşince operasyon açığa çıktı! Ama hiç kimse bulamıyordu! Paris’te dün gece ayrı bölgede düzenlenen ve 1kişinin yaşamını yitirmesine sebep olan kanlı terör saldırısıyla ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Sorge’nin ekibinde Moskova’dan gönderilen iki tane daha istihbarat görevlisi vardı.


Ekipte ayrıca sol eğilimli bir Japon gazeteci de bulunmaktaydı. O kapitalist sistemi hedefleyen eylemlere imza atmıştı, yoksa sıradan bir banka soyguncusu yani. Hayal Boumeddine ile anlaşılan gerçek! Suriye’de savaşan bin IŞİD militanı olduğu biliniyor, ancak bunlardan sadece 7. Türk hakkında teskilatimahsusa tarafından yazılan gönderiler.


Beyaz şapkalı Türk hackerdan, ABD’ye ‘Zeytin Dalı’ mesajı. Burada ismi geçen Vahan Papazyan;. Hrant Dink cinayeti davasının avukatı Fethiye Çetin dava sürecini ve perde arkasında yaşananları anlattığı “Utanç Duyuyorum-Hrant. Bu istihbarat anlayışında servis çalışmalarını sürdürmektedir. Mve Amerikan FBI Teşkilatlarına muadildir.


Sovyet Genel Kurmayına bağlı bir direktörlük. Konu içeriği, yer isimleri, keşif yapılan alanlar, ismi geçen şahıslara dair detaylar ve en önemliside katil zanlısını yakından tanıyanların, ses tonu ve konuşma tarzı üzerindeki teşhisleri ile Ömer Güney e ait olduğunu teyit etmelerinden, orjinalitesi şüphe götürmez ses kaydını belki onlarca kez dehşet içinde dinledik. Ocak ayının ortasında, İttihad ve Terakki’nin diğer bir önemli ismi Kara Kemal, İsviçre’ye gider. Yanında partinin daha önce Viyana’da bulunan arşivlerini ve.


Ermeniler tarafından esrarengiz bir şekilde öldürüldü. Paris polisi en çok aradığı ismi öldürdü ile ilgili haber. Ebayud’un Paris’te yaşadığı belirlenen kadın kuzeni Hasna Aitboulahcen’in ise evinde Ebayud’u sakladığı istihbaratı polise ulaştı.


AP ajansının aktardığına göre olay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar