30 Ocak 2019 Çarşamba

Arkadaşlar iyidir

Arkadaşlar iyidir

Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Ancak Berke Gizem’in peşini bu kadar çabuk bırakmayacaktır. Bir yıl kadar önce Üniversite hazırlık okurken tanışmış olan Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköptü ve Yunus Çağlayan çok samimi arkadaş olmuşlardır. Arkadaşlar İyidir: Acıyı sevmek. With Devrim Özder Akin, Akin Akinözü, Cankat Aydos, Pinar Caglar Genctürk.


Eren, Seda, Merve and Yunus are four friends who met a year ago when they were studying at university. In their first year of class, Seda meets her childhood friend Gizem. Seda and Gizem, from the first moment they come together as in the old days are connected to each other. Oyuncuların gerçek adı ve yaşı.


Cast ekibi listesi, başrol, yan rol, kadın, erkek, çocuk, konuk, bölüm, ayrılan eski ve katılan yeni sezon oyuncuları, resimli açıklamaları. Muhteşem hikayesini ise Ekin Atalar kaleme almıştır. Film izleme alışkanlıklarımız değişti mi? Filmleri en çok hangi ortam veya formatta izliyorsunuz? Bu dizi ile bunu da tatmış oldum.


Arkadaşlar iyidir

Dizi iyi mi, kötü mü anlamadım. Gözümde gerçekçiliği sıfırdı. Bana ağlaması dahil hiç bir duyguyu geçiremedi. Başrollerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapıyor. Eren’in en yakın can dostu olan Arda Eren’in ayrıca da komşusudur.


NE ÇIKANLAR “Sondakika haberleri ve en çok okunan haberleri her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun. Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. ARKADAŞLAR İYİDİR DİZİSİNDE YUNUS KARAKTERİNİ CANLANDIRDI.


Arkadaşlar iyidir

Birbirinden başarılı ve genç oyuncuların yer aldığı dizide sevilen isimlerin başında Hayal Köseoğlu isimli oyuncu gelmektedir. Olayı öğrenenler Eren’in evine geçmiş olsun demeye gelince, Eren’in nerede yaşadığı ortaya çıkar. Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz, iyi seyirler. Bir NBA hikayesi: ‘Ama arkadaşlar iyidir ’ Maurice Stokes ve Jack Twyman… Bugün ikisi de aramızda değiller.


Yıllar sonra yeniden karşılaştıklarında artık her şey çok farklıdır. Acımasızlıklarla dolu hayatta arkadaşlıkları eskisi gibi olabilecek midir? Konusu: Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan. Dizinin başrol oyuncularının güzellikleri şık kıyafetlerle birleşince stilleri takip edilecek karekterler ortaya çıkıyor ve bizlerle merve, Seda, Gizem, Yunus ve Eren kıyafetlerini sizlerle. SHOW TV ekranlarında sizlerle buluşacak.


Fragman, tanıtım ve teaser videoları izlesene. Top ilk olarak ne zaman bulundu bilmiyoruz ama insanlık tarihi içinde yapıldığı andan itibaren formu değişmeyen nadir nesnelerden biridir diyebiliriz. Topla birlikte zaman içince onyayanı ayrı izleyeni ayrı mest eden şölen olan ve adına futbol denilen sihirli oyun ortaya çıktı. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Bir an gelir, o an olanlardan memnuniyetinizi sorgularsınız.


Kendinizi sorgulamanız gerekir çünkü ne hissetmeniz gerektiğinden tam olarak emin değilsinizdir. Noname isimlerin yer alması ise hikayenin önüne geçecek hiçbir şeyin olmadığını, esas olanın hikaye olduğunu gösteriyordu. Bir yıl önce Üniversite hazırlık okuyan arkadaş, Seda, Merve, Eren, Yunus tanışıp yakın arkadaşlıklar kurmuşlardır. Anasayfa YAŞAM Memleket Hikayeleri: “Ama arkadaşlar iyidir. Gördüğünüz gibi memleketimiz güzeldir, insanlarımız iyidir.


Ekim Pazar akşamı Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Biraz duygusal ve buruk. Süper Lig Kaç Ülkede Yayınlanıyor? Gizem, Merve ve Seda kıyafetleri ile dikkatleri çekecek. Sadece hanımların değil beylerinde dikkatini çekecek olan Eren ve Yunus.


Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. Ben hep ADAC Testine bakiyorum, bu Lastigi alirkende ADAC Testine bakip aldim cok memnunum acikcasi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar