21 Ocak 2019 Pazartesi

Osis mess up yorum

Saçınızın ultra mat ve hareketli görünmesini, saçınızdaki tüm katların ortaya çıkmasını sağlar. Yorum sahibi bu ürünü Hepsiburada üzerinden satın almıştır. Mess Up Mat Gum saçınızın son şeklinin mat görünmesini sağlayan şekillendiricidir. Arkadaşlar Osis mess-up almayı dşünüyorum fiyatı ne kadardır ? Saça nasıl bir etkisi vardı ? Bunu sürdüğümüzde saçı tutması için sprey kullanmak gerekli midir ? Zaten wax kullanıyorum ama kaliteli birşey olsun istedim eğer kullandıysan tutuculuğu hakkında yorum yapabilir misin. Bu profesyonel bir üründür, doğru kullanımı uyguladığınızda gerçek sonucu verir.


Osis mess up yorum

Piyasada muadili olmayan bir ürün bence. Sağlık sorunlarım nedeniyle yılı aşkın nedeniyle saçlarıma ilaçlar dışında bir ürün sürmüyordum. Ultra güçlü serisi ile saç şekillendirici krem, jöle ve sprey zevkini bir arada yaşatan serisi ile ağırlık yapmadan saç şekillendirmek oldukça kolay. Saçın çok uzun değilse, kısa ve karmaşık şekillerden hoşlanıyorsan, saçını yıkayıp fönle havalandırdıktan sonra parmağının ucunua fındık tanesi kadar alıp avucuna iyice yedirdikten sonra saçlarını güzelce karıştır daha sonra asıl vermek istediğin şekli yap, gün boyu öyle kalsın.


Osis modelleri, osis markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Avokado Yağı, Soya Fasulyesi, Shea Butter ve E Vitamini içerir. Osis Flexwax Ultra Güçlü Tutucu Wax ML rkoz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Dalgalı şekiller vermek istediğiniz saçlarınızın artık büyüleyici olması sizin elinizde.


Islak saç jölesinden kurtulmak isteyenlere göre bir ürün olan Mess Up mat bir saç şekillendirici Osis markasından. Osis mess up ile saçlarınıza dilediğiniz gibi şekil verebilir saçlarınızı güzelleştirebilirsiniz. OSiS Mess Up Mat Krem Wax ‘ın ultra mat sonlandırma özelliği ile her daim cool görünmek mümkün. Osis ürünlerini kullanmayı seviyorum.


Kullanan kişilerin çoğu tutuşundan hiç memnun değil. Ben araştırmalar sonucu American Crew Defining Paste ve Mess Up arasında kaldım bayağı. Hangisini almalıyım seçemiyorum. Hoş koku, kalıntı bırakmayan, sonradan eli atınca yapış yapış bir his vermeyen, saçı ağırlaştırmayan bir ürün lazım. Güne başlarken onca özenle hazırlanan saçlardan, gün ortası gelindiğinde eser kalmaz.


Osis mess up yorum

Saç, hacmini yitirir söner. Uygulaması pratik, kolay şekillenerek saçları yeniden dolgun hale getirmek için küçük ambalajı ile her an ve her yerde kullanılabilen mat şekillendirici hamurdur. Soru : Merhaba dust it ürünü, saça önce mess up uyguladıktan sonra uygulamam doğru ve uygun olur mu? Mess up sonrasında saçlarım parlak görünümde kalıyor.


Bu ürün için son: gün 18:56:17. Daha Fazla Yorum Göster. TRENDYOL PARTNER PROGRAMI. Osis Mess Up Özellikler Son derece dağınık ve mat sonlandırma imkanı. Pigmentler ve Carnuaba Wax sayesinde, inanılmaz mat wax seçenekler sunar.


Osis mess up yorum

Sonraki Kayıt Ana Sayfa. Testei duas pomadas brasileiras a Charming e Kamura, não gostei de nenhuma das duas e vi essa Osis o preço varia muito na internet e no mercado livre achei bem barato! Carnauba Wax, saçlarınıza mat şekillendirme imkanı sunar. Saç yüzeyinde kalıntı bırakmaz.


Saç Tipi Uygulaması: Tüm saçlar için kullanıma uygundur. Saçlara mat bir görünüm kazandırır. Genelde saç ürünlerinde Schwarzkopf markasını hep sevmişimdir. O yüzden saç şekillendiricisi ararken de ilk Schwarzkopf markasına baktım. Osis-mess up memnun olanlar ? Site için yorum yapamam, hiç alışveriş yapmadım.


Ben önceden onu kullanıyordum, şimdi daha iyisini kullanıyorum. Saçınıza dağınık şekiller vermek için idealdir. Hareketli ve dalgalı değişimler yapabilmenize olanak verir.


Verilen şekli uzun süre korur. Saçı ağırlaştırmaz, saç yüzeyinde kalıntı bırakmaz. Etiketler: osis mat wax, osis flexwax, schwarzkopf mess up , osis mess up mat gum. OSiS Flex Wax Ultra Güçlü Krem Wax 85ml.


OSiS Bouncy Curls Güçlü Tutucu Yağ Bazlı Bukle Belirginleştirici Jel 200ml. OSiS Hairbody Hacimlendirici ve Şekillendirici Bakım Spreyi 200ml. Yorum yazabilmek için lütfen giriş yapın.


YARDIMA MI İHTİYACINIZ VAR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar