22 Nisan 2019 Pazartesi

Fotoğraftan arama motoru

Fotoğraftan kişiyi bulan arama motoru. Yüz tanıma kullanarak web üzerinde benzer ünlüler bul. Bir fotoğraf seçin bir ön yüz genişliğini 1piksel daha büyük. Sonuçlar için gösterilen algılanan her yüz.


Fotoğraftan arama motoru

Lund ve Malmö Üniversitelerinden kişilik bir araştırma grubunun Polar Rose (Kutup Gülü) adını verdikleri proje, internet arama motorlarında sınırları. Mobil uygulama dünyasının yeşil sevgisini gözler önüne seren PlantNet için bitkilerin Shazam’ı demek yanlış olmaz. IdentiPlante’nin arşiviyle ortak çalışan mobil uygulama, telefonunuzla fotoğrafını çektiğiniz bitkiyle ilgili tüm bilgileri, yani bir nevi GBT’sini bu arşiv aracılığıyla önünüze seriyor.


Rus yazılımcı tarafından tasarlanan uygulama kısa sürede popüler oldu ve 5bin kullanıcı. Pictriev ( Online yüz arama motoru, Searching faces on the web) servisi ile elinizdeki resmin kime ait olduğunu veya benzer resimleri bulmanıza yardımcı oluyor. Bu site yüklediğiniz resimdeki yüze benzer resimleri internette arıyor. Benzer resimleri listeliyor.


Web üzerindeki en geniş kapsamlı görsel arama. FOTOĞRAFTAN KİŞİYİ BULAN ARAMA MOTORU. Saklanan içerikler kelime, zaman, etiket ve benzeri birçok maddeye göre indekslenir.


Son yıllarda akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla sosyal medya sektöründe müthiş gelişmeler yaşandı ve halen yaşanmakta. Teşekkürler arkadaşlar, görsel arama uygulamanın içinde ve artı özellikleri de var tam aradığım mstfanar teşekkürler. Hatta fotoğrafı çekilen asıl kişi veya nesneyi fotoğraftan çıkarıp, sanki sadece alanın fotoğrafını çekmiş gibi bir işlem yapmak mümkün.


Bu işlem, görüldüğünde daha iyi anlaşılır. Altyapıda gerçekleştirilen iyileştirmelerin yanı sıra yetenekleri de arttırılan yazılımda artık fotoğraf ile arama yapılabiliyor. Arama motoru nasıl çalışır? Yüz araması da bunlardan biri.


Biz de yüzünüzü aratarak ilginç bilgilere ulaşabileceğiniz yolu sizin için listeledik. Bing’ üzerinden elde edilen görseller ve kişisel olarak siteye yüklenen fotoğraflar üzerinden analiz yapan uygulama, kişilerin. Linux Komut Satırı Nasıl Kullanılır? The most comprehensive image search on the web.


ARAMA MOTORLARI: Önemli bir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmanın yolu birden fazla arama motoru kullanmaktan geçiyor. Muhtemelen birden çok arama motoru kullanmanız, kaçırdığınız ek sonuçları bulmayı kolaylaştıracaktır. Remember arama motorunun ana ekranı işte böyle… Erdir’e göre şu an bu yönde kapsamlı arama yapabilen bir platform henüz yok. Siyah ekran üzerinden arama yapılmasına da açıklık getiren Erdir, güç tasarrufu ve çevre dostu olma yolunda bunu yapmak istediklerini kaydetti ve Spotify örneğini verdi.


Sonrasında merak ettiğimiz fotoğrafı arama kutusuna sürükleyelim. Ayda milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren sahibinden. AR-GE merkezinde Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknoloji çözümü ve altyapı. Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi.


Geliyoo, aslında yeni değil yaklaşık yıllık bir planın ürünü. Geliyoo, genel yapısıyla denediğiniz üzere gayet sıradan bir arama motoru. Aşağıdaki örnek fotoğraftan da görebileceğiniz gibi, etiket her bir yayının üstünde göze çarpan, ancak basitçe görüntülenecektir. Bir ortağı etiketleme işlevi yürütüldüğünde, “İş.


Bu resim arama motorları sizden genelde benzerini bulmak istediğiniz görseli, resmi yüklemenizi isterler. Yüklemiş olduğunuz resme göre benzerini karşılaştırıp arama sonucunu size sunarlar. Bu özellik ile, arabanın özelliklerini bilmenize gerek kalmadan, beğendiğin arabanın resmini. PPC ve E-Ticaret konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.


Fotoğraftan arama motoru

Sosyal medyanın gelişiyle birlikte yeni bir arama motoru türü ortaya çıktı: Sosyal arama motorları. Ama aynı zamanda bir dizi vardır varlığı diğer arama motorları. Video barındırma, arama motorları, sosyal ağlar, e-posta hizmetleri ve çok daha fazlası: Her türlü siteyi destekler.


Bunlardan biri iyi ters görüntü arama tesis sağlayan görelim. Siteye ulaşmak için tıklayın. Truva atı çalışma yapısı olarak sistemizi oldukça zarara ve tehlikeye sokabilir.


Bu konuda tüm verileriniz başkala Çok Tehlikeli Her geçen gün farklı bir virüs ile karşılaşan internet dünyası Dosyalara Dışarıdan Erişilmesinin Engellenmesi Bilgisayarların bir ağ ortamında kullanılması sırasında birbirleri arasında dosya alışve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar