29 Nisan 2019 Pazartesi

Iki âşık kafaları karışık şarkısı

More on Genius İki Aşık Track Info. Biz iki aşık kafaları karışık Bir sağa çarptık bir sola çarptık Nasıl bitti biz de şaşırdık Kime sorsan çok yakışırdık. Son günlerde birçok ünlü ismin destekleyerek sayfalarında paylaştığı Ersay Üner “İki Aşık” şarkısı bir anda karşımıza çıkıverdi. Sanatçı “İki âşık, kafaları karışık” derken kafamızı karıştırdı.


Güm diye beynimize balyoz yedik. Biz mi şarkının içinden geçtik, şarkı mı bizim içimizden geçti belli değil ama bir şeyler oldu. Ayla Çelik, müziği Gökhan Tepe ve düzenlemesi Erhan Bayrak imzası taşıyor. Yönetmen koltuğunda da Metin Arolat yer aldı. Bir şeylerin eksik ya da yanlış yapıldığı konusunda hemfikirler ama ne eksik ve ne yanlış bu konuda kafaları karışık.


Bu haberle beraber önce derin bir sessizlik ve neler oluyor soruları peş. Hakodate kentinin caddelerine bakıyordu. Moğollar’ın 50’nci yılı. Kutlamalar erkenden başladı: Şu anda süren mini Avrupa turnesi, Kasım’da Essen’de sonlanacak.


Sonrasında, memleket konserleri başlayacak. Bulduğunuz yerde yakalayın ve izleyin” gibi bir cümle kurmayacağım çünkü zaten yapılması gereken o! Bu sadece bana ait bir şey olsa, bu dertten tek başıma mustarip olsam bu yazıyı yazmayacaktım. Kimse uzun uyuyamıyor, kimse mantıklı saatlerde uyanamıyor, kimse kesintisiz dalamıyor, kimse ferah rüya görmüyor.


Dili) 03:Derya Ürkmez - İki Aşık ft. Free TURKISH MASHUP Yasin Ask Esra Sharmatic Iki Aşık Aleni Aleni Ona Göre Gömün Beni Çukura mp3. Onların kafaları da benimki gibi karışık olabilir mi? Ya dünyanın hızında bir anormallik var ya da ben âşık oluyorum. Bir, iki defa ablasının okuduğu kitaba göz atacak oldu.


Fakat bunda ne bir resim vardı ne de bir konuşma. Restoranda deliler gibi âşık olduğunuz birisinin karşısında oturuyor olsanız bile, sipariş verene kadar farkındalığınız birinci seviyededir. Genelde tatmin olmayı iyi hissetmekle karıştırırız.


Sait Faik gibi bir yazar ve eserleri üzerine yapılmış pek çok değerlendirme var kuşkusuz. Yorgun olunca ikisi de bir nevi kafaları güzel oluyordu. Bu sırada Pelin, Eylül Su’yu ikna etmek için çabalıyordu.


Bundan önce iki kere bizimle AOÇ’e gel diye çağırmış halbuki ikisinde de uygun gördüğü çocuklarla Eylül Su’yu tanıştırma amacı vardı. Sinema öyle bir keşiftir ki bir gün gelecek, barutun, elektriğin ve kıtaların keşfinden çok, dünya medeniyetinin veçhesini değiştireceği görülecektir. Sinema, dünyanın en uzak köşelerinde oturan insanların birbirlerini sevmelerini, tanımalarını temin edecektir.


Sinema, insanlar arasındaki görüş, düşünüş farklarını silecek, insanlık idealinin tahakkukuna en. It’s you are whatever a moon has always meant. And whatever a sun will always sing is you…” E. Cummings” A Love to Kill OST Moon Jee ve Ayça soluk soluğa polis karakolunun merdivenlerinden çıktılar, girişteki memura Che Beh Zhao’nun odasını sorduktan sonra hızla ikinci kat merdivenlerini tırmanmaya başladılar. Ankara etkinlikleri arasında en sevimlisidir bence Ankara Üniversitesi Rasathanesinde gerçekleşen bu gökyüzü gözlemleri.


Zaman zaman halk günleri kapsamında halka açılan rasathane, bu sefer de özel bir gökyüzü olayı gözlem etkinliğini sunuyor! Bu oteli şimdi tamamen yanmış, iki en iyi otelin sahibi Naim Bey, geçici olarak idare ediyordu. Afife’ye âşık olmadan önce Kilise mahallesinde bir çok kızla bir arada olmuş hepsini de ustalıkla idare edebilmesini kendisine hâs bir meziyet olarak görmüştür. Afife’ye olan aşkının “zamanında” karşılıkj görmemesi onda büyük bir hayâl kırıklığına sebep olmuş bu ileriki zamanlarda nefrete dönüşmüştür.


Efsaneye göre, efsanevi Altın Post’u bulmak için Argo adlı gemisiyle Karadeniz seferine çıkan İason, kendisine âşık olan Medeia’nın büyüleri sayesinde Altın Postu Yunanistan’a getirir, ardından Medeia ile evlenir ama gözü yükseklerde olduğu için bir süre sonra başka bir kadın için terk eder onu. Taner diğerlerine bahsetmiş, bana söz yazmamı teklif ettiler, Cahit de müzikleri verdi. Böyle iki albümde, birkaç parçada çalıştık. Temelde Anadolu şarkıları onlar. Senin sözlerin de, taşlama tarzına yakın.


Kendini yakın hisseder misin o geleneğe? Ben bayağı severim âşık geleneğini. Her şeyi denemeye hazırım.


Malzemeler yufka çay bardağından parmak eksik su çay bardağından parmak eksik sıvıyağ Iç Harcı için Malzemeler Yarım kilo haşlanmış patates soğan 3-yk. Mariela’nın erkek kardeşi Bruno’dan hoşlanıyor. Bizler de bu iki şarkıyı izleyerek son günlerin en çok konuşulan bu konusunu yorumladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar