17 Nisan 2019 Çarşamba

Internetten sevgili bulmak

Biraz çaba gösterirseniz yalnız geçirdiğiniz günlerin bitmesi an meselesi! Artık pek çok insan interneti sevgili bulmak için kullanıyor. Bazı insanlar internette sevgili arayışında istediğine ulaşırken, bazıları ise bunu başaramıyor. Elbette bunun birçok nedeni var.


Bu yazıda internetten kız arkadaş ya da erkek arkadaş bulmak için şansınızı artıracak bazı ipuçları vereceğiz. Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz görüntülü yanıtlıyor. Twitter’dan sevgili bulunabilir mi? Psikolog Ayşe Yanık Knudsen, neredeyse konuşmayı unutan, mesajlarla iletişim yolunu keşfeden modern toplum insanının artık duygularını da kablolar üzerinden gerçekleştirdiğini ifade.


Internetten sevgili bulmak ne kadar mantıklı? Bunda en büyük pay ise bulunan bireyler ile yaşanan başarısız. Sosyal medya internetten sevgili bulmak açısından çok da tercih edilen bir mecra değil. Tinder ve benzeri uygulamalar daha çok kullanılıyor.


Tinder kullanıcıları günlerinin bir saatini bu uygulama üzerinde geçiriyorlar. Tinder bu amaca hizmet eden ve en çok kullanılan uygulamaların başında geliyor. Sosyal ortamlarda tanışıp flört etme isteği, karşıkonulmaz olduğundan hemen çare bulundu ve sanal arkadaşlıklar başladı. Memur olup işe başlarsam bir kaç aya kadar da evleneceğim.


Ama bunu herkes başaramıyor maalesef. Gelin bakalım gerçekten internette bir eş bulmak için ne yapmamız lazım. Sizden yüzlerce km uzaklıkta olan ve hiç ama hiç tanımadığınız bir erkeği bulur, hatta görmediğiniz, dokunmadığınız halde ona aşk. Yapmanız gereken işlemler çok basit sevgili arkadaşlar. Sitemizin ana sayfasında bulunan kategorileri dolaşarak ya da bayan arkadaş ilanlarını dolaşarak kriterlerinize uygun olan birbirinden güzel olgun bayanlarla, dul bayanlarla, evlenmek isteyen genç ve güzel üniversiteli.


Internetten sevgili bulmak

Bunun adı aşk değil aslında. Bir tür ilgi ile hayranlık karışımı değişik bir sanal histir. Ama insanoğlu aşksız yapamaz. Dünyadaki farklı gelişmelerden haberdar olmak, bilgi alışverişi yapmak, farklı ürünleri satın almak ya da ders yapmak gibi çeşitli ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan teknoloji, aynı zamanda internetten sevgili bulmak içinde ayrıcalıklar sağlamaktadır.


Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde internet alışverişten sosyal medyaya, eğitim ve sağlıktan arkadaşlık sitelerine kadar birçok site ile her gün milyonlarca ziyaretçi almaktadır. Birçok insan internette sevgili bulmakta hatta bunu evliliğe kadar götürebilmektedir. Bölüm Zemin Kötü Güldür Güldür 15. Günümüz de erkek arkadaşlarımız bazılar intenet üzerinde genç sevgili veya sevgili bulmak için arkadaşlık sitemize giriş yaparak sevgili aradığının görmekteyiz.


Bayanlar ve erkekler bu kadar güzel bir ortam da hem sevgili yapıyorlar hem de bayan sitesi de bayan. Hücrelerimize kadar işleyen internet, artık hava, su, ekmek gibi hayatımızın ihtiyaçlarından biri oldu. Bir düşünün, iyice düşünün, ya olmasaydı ne. Aşk bu, hiç ummadığımız anda çalar kapımızı. Aşk bizi bulduğu an değişir hayatımız.


Sebepsiz yere gelen mutluluk, heyecan, endişe, terleme. Sevgili Bulmak Mantıklı Mı ? Günümüzün kadın-erkek ilişkileri post modern yaşandığı için, çok değil bundan sene önce internetten sevgili bulmak ayıp sayılırdı ve kişi bunu arkadaş çevresinde dahi rahat dile getiremezdi asosyal damgası yememek için. Görüntülü Sohbetin diğer bir adı ise Kameralı Sohbet Olarak. Reel hayatta aradığını bulamayan bay ve bayan ziyaretçiler Sanal alem diye adlandırılan büyük Dünya’da kendilerine en yakın olan kişileri sevgili olarak seçmektedirler. Bir çoğu ise İnternet’ten geçimini sağlamaktadırlar.


Internetten sevgili bulmak

Bar müdürü kadın bardan sevgili bulmak yerine internetten bulmayı tercih ediyor. Louise Grant (25), internette tanıştığı 2erkekle. Günümüzde yeni insanlarla tanış olmanın bir çok yolu var.


Bunlardan biri de internettir. Genellikle sosyal medya mecralarını kullanırken manita yapmak sevgili bulmak için kullanmaktayız. Yada daha doğru bir terimle online flört olarak adlandırılabiliriz. Hemen sevgili bulmak istiyorum Anında sevgili bulmak istiyorum çünkü sevgili bulmakta zorluk çekiyorum diyen kullanıcılarımız artık sevgili aramakta zorluk çekmeyeceksiniz.


Farklı il ve ilçelerden katılan güzel, genç, orta yaş hanımlarla birlikte yakından tanışma fırsatına sizde sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar