17 Ekim 2019 Perşembe

Benzer fotoğraf bulma

Yüzlerce fotoğraf, görsel, pdf, müzik dosyalarını tek tek inceleyip benzer dosyaları aramak zor iş. Bu işi bırakın ücretsiz olarak indirebileceğiniz Duplicate Cleaner programı yapsın, silmek size kalsın. Ancak her zaman tam istediğimiz fotoğrafları bulamıyoruz.


Bunu farkeden Flickr yeni bir özellik geliştirmiş. Flickr üzerinden fotoğraf araması yaptınız ya da yeni bir fotoğraf eklediniz. Ardından aradığınız kişiyi, yeri veya öğeyi hızlıca bulmak için doğrudan Arama çubuğunu kullanın.


Görsele göre arama sayesinde görsellerin çoğu için benzeri görselleri bulabilirsiniz. Bu, en çok görsel özelliklerin önemli olduğu ürünleri aramak için faydalı olabilir. Seçilen görsele benzer görselleri bulmak için görselin sağındaki Diğer boyutlar ve benzerler butonuna tıklayın. Daha çok benzer görsel görmek için arama sonuçları sayfasındaki Benzer.


Hazırlanması, sunumlar, yazma farklı tür çalışmaları, kolaj - ihtiyacı olan tüm resimleri bulmak, belirli bir konu üzerinde. Oldukça sık bir durum, ne zaman almak gerekir belirli bir görüntü bulmak için benzer bir resim, ama, örneğin, bir filigran olmadan, yüksek çözünürlüklü ya da başka bir kompozisyon, olabilir, gerekir, için, yerine bir çocuk fotoğraf bir. Yüz tanıma kullanarak web üzerinde benzer ünlüler bul.


Bir fotoğraf seçin bir ön yüz genişliğini 1piksel daha büyük. Sonuçlar için gösterilen algılanan her yüz. Anti-Twin bilgisayarınızda bulunan dosyaları tarayarak aynı dosyalar varsa bunları bulup temizlemenizi sağlayan ücretsiz ve Türkçe programdır. Dosyalarınızı bilgisayarınıza nasıl depoladığınıza, indirdiğiniz ve aktardığınıza bağlı olarak, yinelenen dosyalar bilgisayardaki kullanılan disk alanının bir bölümünü oluşturabilir. Bu aşamadan sonra karşınıza çıkan arama sonuçlarından benzer olanını görmek istediğiniz resmin altındaki linke tıklamanız yeterli oluyor.


Benzer fotoğraf bulma

Aynı dosya bulucular, gereksiz yere kopyalanan dosyalar için sabit sürücünüzü tarar ve bunları kaldırmanıza yardımcı olur ve yeterince depolama alanı boşa çıkarır. Kolay bir şeyler mi, yoksa yüklemiş olduğunuz bir program mı yoksa en gelişmiş filtreli güçlü bir araç mı arıyorsunuz? Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları bulmak ve silmek için en iyi programı. Benzer resim arama motorları yüz fotograf resim çizim gibi resim ve fotograflari tarattirabiliceginiz siteler. Ayrica dünyada kendi tipinize benzer kimler var kendi yüzünüze benzer resimleri de bulabiliyorsunuz.


Aynı resimleri bulma programı, kopya fotoğrafları arama silme temizleme, çift resim dosyası bulucu. Rus yazılımcı tarafından tasarlanan uygulama kısa sürede popüler oldu ve 5bin kullanıcı. Telefon rehberinize kayıtlı olmayan numaralardan gelen aramaların kime ait olduğunu bulmak için kullanabileceğiniz çok sayıda yöntem bulunmaktadır. Telefonla taciz olaylarının her geçen gün yaygınlaştığı günümüzde bilmediğiniz kişilerle konuşmamak için bilinmeyen numaralardan gelen çağrılara dönüş.


Misal elinizde facebook üzerinden bilgisayarınıza çekilmiş bir fotoğraf var. Ancak bu kişinin profilini bulamıyorsunuz bırakın adını bile hatırlamıyorsunuz. Resmin ismini değiştirmediyseniz bulabilirsiniz, evet. Kalın puntoda alt tireden sonra s harfi bulunmakta. Eğer facete veya herhangi bir sosyal medyada kayıtlıysa fotoğraf çıkar zaten ;) en azından bunu deneyebilirsin.


Biribirinin aynısı olan dosyaları bulup silme. Vikingisimli üyemizden: Diyelim ki bilgisayarınızda aynı dosyanın birden çok kopyası bulunuyor ve siz bu kopyaları silip yalnızca o dosyadan bir tane bulundurmak ,sabit sürücüden de boş alan kazanmak istiyorsunuz. Tüm koleksiyonunuza tarih, albüm, video projeleri, kişiler veya klasöre göre göz atın. Belirli bir kişi, yer veya nesne için de arama yapabilirsiniz.


Uygulama, görüntülerdeki yüzleri ve nesneleri tanır. Fotoğrafları hızlı bir şekilde bulma. Yani toplam 8resim incelenmiş ve bunlardan tanesi benzer olarak tespit edilip liste halinde sunulmuştur. AllDup her tür kullanıcının kolaylıkla kullanabileceği bir eş dosya arama ve kaldırma aracıdır. Hızlı arama algoritması sayesinde benzeri programlara göre çok daha hızlı arama yapmaktadır.


Arama sonuçlarını istediğiniz gibi filtreleyebileceğiz gibi isterseniz yapacağınız aramaları özelleştirmekte AllDup ile sizin elinizde. Aynı Resimleri Bulma Yöntemi Resimli Anlatım. Bir klasör içerisinde ki benzer resimleri bulmanın kolay bir yöntemi bulunuyor.


Benzer fotoğraf bulma

Eğer klasörünüzde az resim varsa ayıklamak çok uzun sürmez ancak yüzlerce hatta binlerce fotoğraf arasından bu ayıklamayı yapmak. Bu uygulama sayesinde rehbere kayıt yapmaya gerek kalmadan numaraya ait WhatsApp profil fotoğrafını görebilirsiniz. Sponsorlu Bağlantılar İsmini bilmediğimiz fontları bulmanın kolay bir yolu: Buraya tıklayarak ilgili siteye gidiyoruz.


Resimden Font Bulma nasıl olur onu anlatacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar