10 Ekim 2019 Perşembe

Muhafazakar ozel havuzlu villa

Bu nedenle, hemen kiralık villa seçeneklerimize bakın ve beğendiğiniz özel yüzme havuzlu villa için hemen bizimle iletişime geçin! Villa Verna Antalya , Belek. Yazın sıcağında ferahlamak için tek tercihiniz havuz ise size özel harika villalarımız var! Her biri birbirinden güzel ve geniş olan özel yüzme havuzlu villalarımız tam aradığınız gibi! Tatil beldelerinin en güzel konumlarında yer alan kiralık muhafazakar villalar deniz manzaralı, orman manzaralı, denize sıfır, tatil beldesi merkezinde, merkezden uzak gibi farklı özelliklerde olup zengin seçeneklerle sunulmaktadır.


Bahçe içerisinde özel yüzme havuzlu, ortak yüzme havuzlu, çocuk havuzlu villalar bulunmaktadır. Kalkan’ın en popüler beldelerinden biri olan Kızıltaş’ta konaklama hizmeti sunan kiralık yazlık villamız, deniz manzarası sunan villamızdan ilkidir. Muhafazakâr tatil seçenekleri sunan villamızda bulunan havuz ile havuz terası dışarıdan görünmez hale getirilmiştir. Eşsiz manzarası bulunan villamızda hem. Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi.


Kalkan, Kaş, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde özel havuzlu balayı tatili için doğayla içiçe muhafazakar korunaklı kiralık villalar. Kiralık villalarımızda özel havuz ve bahçenin keyfini çıkartın. Sevdiklerinizle baş başa, özel havuzlu villalarımızda, doğa, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkartmanız için çalışıyoruz.


Muhafazakar ozel havuzlu villa

Tercihiniz muhafazakar ya da korunaklı villa kiralama ise size hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız. Muhafazakar havuzlu villa fiyatlarını anında sorgulayın ve rezervasyon yapın. Dilediğiniz yerde İslami havuzlu tatil evlerinin tadını çıkarın. Takvim yönetimi satış organizasyonu vs tarafımızca takip edilmektedir. Türkiye`nin en büyük villa kiralama sitesinde Didim, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Kaş, Kalkan, Fethiye, İstanbul,Sapanca bölgesinde tatiliniz için özel havuzlu ya da havuzu korunaklı haftalık villalar, evler, apartlar, bungalovlar, daireler hesaplı fiyatlar.


Bugüne kadar vardığınız tatil keyfini dilediğiniz tatil beldesinde kendi evinizdeymiş gibi kiralık villanızda çıkarabilirsiniz. Yalikavakta ozel havuzlu kiralik yazlik villa Bodrum Yalıkavak bulunan kiralık yazlık villa seçeneğimiz özel havuzludur. Firmamız, Bodrum yarımadasında kiralık ev, kiralık özel havuzlu villa, kiralık apart ve residans dairelerin kiralama ve satış hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Bodrum ozel havuzlu kiralik villa Bodrumda Gümbet ile Bitez sınırında yer alan özel havuzlu kiralık villa seçeneğimiz yatak odası banyo (biri ebeveyn), salon ve mutfaktan. Bodrum merkeze en yakın mesafede olan Gümbet ve Bitez bölgeleri arasında yer almaktadır.


Kalkan’ın İslamlar köyünde bulunan kiralık balayı villası Stone Uno, şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak doğa içinde baş başa keyifli bir tatil isteyen çiftlerimiz için oldukça uygun bir seçenektir. MUHAFAZAKAR MÜSTAKİL ÖZEL YÜZME HAVUZLU VİLLA. Bu villamız size özel bir yaşam alanının yanı sıra, rahatlık, huzur dolu bir çevre ve kuş seslerini vaat ediyor. Bu atmosferi özel havuzlu odalarla taçlandıran otelin adet özel havuzlu odası bulunuyor. Yan tarafta bulunan videolarımız ile sizlere kiralık villalarımız, muhafazakar villalarımız ve balayı villalarımız ile alakalı tanıtım videoları hazırladık.


Fethiye’nin doğal ve tarih ile iç içe olan Kayaköy bölgesinde yer almaktadır. Antalya, Kaş, Kalkan ve Fethiye’ de kiralık villa, kiralık yazlık, muhafazakar villa ve özel havuzlu villa seçenekleri ile villa tatili hizmetinizdedir. Havuz ölçüleri 12m x 4m, derinlik: 1. Korunaklı havuz terası sayesinde dışarıdan gözükmemektedir.


Muhafazakar ozel havuzlu villa

Yatak Odaları: adet tek kişilik ve adet çift kişilik yatak. Türkiye’nin en özel ve güzel korunaklı havuzlu villa seçeneklerinin sunulduğu firmamızın seçeneklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. SIRALAMA YAP : Eklenme Tarihine Göre Ada Göre. DİĞER KİRALIK VİLLA SEÇENEKLERİ.


Toplam 3özel havuzlu villa listelendi. Hem balayı çiftleri için hem de muhafazakar tatil arayan ve sadece kendilerine tahsis edilmiş. Fethiye Ölüdeniz Ovacık Mahallesinde bulunan yatak odalı lüks müstakil havuzlu bahçeli villamız, açık plan mutfak olup kişi kapasitelidir.


Muhafazakar ozel havuzlu villa

Yıl boyunca yaşanılan stres, omuzlarınızdaki yük, eve giderken yaşanılan trafik, kış aylarının depresifliği, tatsız yemekler, karanlıkta işe gitmek… ve daha sayabileceğimiz bir sürü olumsuz şey ve bunları arkanızda bırakıp sevdiklerinizle tatil planı yaptığınız o muhteşem günler. Son dönemde oldukça rağbet gören özellikle balayı çiftlerinin ve kalabalıktan uzan baş başa romantik bir tatilin tadını çıkarmak isteyen her çiftin tercih ettiği, sadece sizin için ayrılmış, odaya özel havuzu bulunan tesisler arasından en iyi özel havuzlu oteli listeledik. Açık mutfaklı oturma alanı , dışarıdan görünmeyecek şekilde tasarlanmıştır.


Antalya Belek kiralık yazlık, Antalya Belek günlük kiralık villa, Antalya Belek özel havuzlu villa, Antalya Belek Kadriye günlük kiralık havuzlu villa, Antalya Belek kiralık apart ve Antalya Belek günlük kiralık daire, Antalya Belek Tesettür villa, Antalya lara günlük kiralık villa, Antalya Kundu günlük kiralık villa ve daire tatili denince senenin verdiği güven ve. Yatak Odası, suit aile yatak odasında adet çift kişilik yatak, klima, berjer, banyo ve WC bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar