14 Ekim 2019 Pazartesi

Erkek bunları yapıyorsa evlilik teklifi yakın

Evini değiştiriyor, harcamalarına dikkat ediyor ya da yüzüğünüz ortalarda yoksa evlilik teklifi yakın demektir. Bir de çıktığı -neredeyse- her erkekten evlilik teklifi alanlar var. Bu kadınların sırrının ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Belki de doğru zamanda doğru yerde olmayı başarıyorlar.


Peki bunun için siz ne yapabilirsiniz? Bir erkek evlilik teklifi yapmaya hazırlanırken nasıl davranır? Evlilik teklifi yapan erkek.


Zaman ilerledi ve artık evlenme çağınızamı geldiniz, o halde dikkat edin çevrenizde sizi seven bir erkek zaman ilerledikçe şunları yapmaya başlarsa artık evlilik teklifine yakın. Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için. Yakın Doğu Üniversitesi bilim insanları ürettikleri bilimi sosyal medya aracılığıyla tüm dünya ile paylaşacak. Tabii bunların hiç birini yapmayıp, sürpriz yapanlar da olabilir.


Siz yine de çeyizi hazır tutun. Yılın bu en romantik kutlamasına sayılı günler kala, siz değerli hanımefendi okurlarıma maddede evlenilmemesi gereken erkeklerin geniş bir listesini hazırladım. Sevdiğiniz şeyleri siz ondan istemeden yapıyorsa inemaya gitmeyi sevdiğinizi biliyor ve akşam için iki sinema biletiyle karşınıza çıkıyorsa sabah uyandığınızda kahvenin vazgeçilmeziniz olduğunu biliyor ve sabahları sizi bir fincan kahveye uyandırıyorsa bilin ki sevgiliniz size deli gibi aşık! Her iş yerinde karşılaşabileceğiniz kadın tipi.


Evlenmeden önce sorulması gereken sorular. Kendi gücünüzü ispat etmek ve isteklerinizin ilgi görmesi çok hoşunuza gidiyor. Sizin yaşadığınızdan da yobaz ülkede yaşıyorum.


Bu davranışın çeşitli sebepleri. Fakat bunu bir erkek yapıyorsa size açılmak istemiyor olabilir. Alfa erkek hedefindeki kadını üstün maskülenitesi ile mutlaka ıslatıp tavlayan erkek değildir. Alfa erkek, maskülenitesinin tepesinde oyununu iyi oynayan, onun maskülenitesinden etkilenen kızlara yatırım yapıp, tepki vermeyen hatunları hemen bırakan adamdır.


Peki evlilik maksadıyla dışarda buluşunca ne kadar harama giriliyor siz karar verin. Gazali insanın başına ne gelirse haktandır sebebi de haktan ayrılmaktandır demiş. EĞER biz haktan ayrılmamaış olsaydık bunları da yaşamazdık. Kızları okutuyoruz diye dişarı göndermeseydik bu kadar serbestlik edepsizlik olmazdı. Kafası şuan evlilik planlarıyla meşgul ve sana karşı derinden bir hisle bağlanmış durumda.


En kısa sürede güzel bir yerde ve sürpriz bir evlenme teklifi alacaksın bunu bil. Beden dili hareketleri ve anlamları, hem kadınların hem de erkeklerin en güçlü silahlarıdır. En çok kullanılan vücut dili hareketleri, karşınızdaki kişinin size karşı nasıl bir tavır takındığını alenen gösterir. Mesleğimde ve yaşantımda.


Her birinde genel olarak, kendilerini özdeşleştirebilecekleri bir prenses -Sinderella, Rapunzel, Pamuk Prenses-, bir erkek -genellikle ‘prens’ olarak geçer- ve finalde de bir evlilik teklifi, “Sonsuza kadar mutlu yaşadılar” ile kapanış -zorlu canavarlara, kötü kalpli cadılara rağmen- bulunur. Erkek hafiflik olarak algılayabilir. Senin karşındaki insandan farklı olarak erkek evli ve ibadetlerini yapan birisiydi bayan ise kızı yaşında.


Sizin durumunuzdaki gibi kızın ailesinden gizli imam nikahıyla evlilik yürütüldü erkek tarafının eşi ve çocukları arasında sorunlar oldu ayrılıkla bitti. Eğer bir erkeği ele geçirmek istiyorsanız kız ve erkek arkadaşları ile tanışıp iyi anlaşmak bir numaralı kuraldır, özellikle erkeğin yakın kız arkadaşları ince eleyip sık dokuyacaklarından, yakın erkek arkadaşları İle seviyeli bir arkadaş ilişkisi birkaç cephede birden başarılı olmanızı sağlayacaktır. Kani, derbeder bir hayatın içindedir, ama bu teklifi de kabul edemeyeceğini şu sözleriyle bildirir:. Sünnet cemiyeti yapıyorsa sünnete, örfümüze, adet ve ananelerimize uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Doğuran, hayata getiren, Allah’a daha yakın olan kul kademesindeki kudretlinin kadın olduğu düşüncesindeyim.


Günümüz Türkiye’sinde bunları yapabilir. Evet, değerlerinizi, çizginizi koruyun. Kaybetme korkusu ile her şeyi hele ki hak etmeyen birine altın tepside sunmayın.


Bunları yapıyorsa, evet siz de karşılığını verin. Ama onun tavırlarında bir tutarsızlık var. Senin bir başkası ile kendisinden sonra tanışıp yakın arkadaş olmanı kıskanmış olabilir. SLAM’DA EVLİLİK ve AİLE “İçinizden bekârları ve kölelerinizden, cariyelerinizden iyileri evlendirin. Mü’min bir erkek, Allah korkusundan sonra saliha bir kadından gördüğü hayır kadar hiçbir şeyden görmemiştir.


Yani birisi çıkıp da “biz her şeyi beraber aldık,” diyebilir ve biz de zaten bu örnekleri biliyoruz. Ancak şu an, erkek eğer evlilik teklifi yapmak istiyorsa bunu nelerden cesaret alarak yapabilir, işte bunu tartışıyoruz. Yoksa sizin evlenmeye hakkınız yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar