2 Ekim 2019 Çarşamba

Ingilizce kelime testi oyunu

Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Ayrıca ünitelerle ilgili 10. Dahası, bir kelime oyununu tamamladığın zaman bir sonrakini çözmek istersin. Bu noktadan sonra ingilizcenizi ilerletmek bol bol pratik ve ingilizce kelime ezberleme çalışması yapmaya dayanır.


Ingilizce kelime testi oyunu

Bu noktada ise sitemizde bulunan orta seviye ingilizce kelime ezberleme çalışmasını her gün düzenli olarak tekrarlarsanız, ingilizceniz günden güne daha iyi hale gelecektir. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages.


You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your with your friends. Hiç kelime dağarcığınızı test ettiniz mi? Anadiliniz Türkçe olsa bile bu test sizi zorlayacaktır.


Bu testi hazırlamak için akademik araştırmalar ve internet kaynaklarını kullandık. Gerçekten zorlu bir test ve tam size göre. Eğer sitemizden faydalanan bir İngilizce öğretmeni iseniz lütfen siz de kendi hazırladığınız yazılı sorularını, çalışma kağıtlarını, slaytları, kelime listelerini, etkinlikleri döküman yükle sayfasından paylaşınız. Bugün, yeni İngilizce kelime öğrenme çalışmalarınızın daha kolay ve eğlenceli hale gelebilmesi için en etkili İngilizce kelime ezberleme teknikleri hangileridir birlikte inceleyeceğiz.


Bu İngilizce kelime öğrenmek için ilginç ve kolay - çocuk ve kelime oluşturmak için yetişkinler için bu oyunlar ile İngilizcenizi yeteneklerinizi test. Birinci ünitenin kelimeleriyle hazırlanmış iki adet cram oyunu için aşağıdaki butonlara tıklayınız. Haydi durmayın sizde testi çözün. Sol taraftaki kelimenin başlangıcını sağ taraftaki kelimenin devamına ekleyerek, şeklin ingilizce anlamını bulun. Fareyle soldaki kutucukları sağdakilere ekleyebiliriniz.


Aptallık testi oyunu,farklı zeka testi sorusu ile yapılan eğlenceli bir oyunumuz. Online İngilizce kelime testleri, İngilizce kelime soruları ve capları, İngilizce test çöz. Size hayvan, matematiksel işlem, dikkat algılama, şekil çözme, mantıksal problemler, genel kültür bilgisi, renk ayırt etme, şifre çözme, hafıza, bulmaca, bilmece ve şekil tamamlama tarzında değişik sorular soruluyor.


Buna ek olarak, bu büyüklükteki bir kelime dağarcığı ile, yeni kelimeleri. Reklam cümlesi değil, bilimsel çalışma sonucu! WordTest ile günde yarım saat çalış, haftada 2İngilizce kelime öğren.


Ingilizce kelime testi oyunu

Aşağıdaki ingilizce kelime testi isimli sınavı çözerek ne kadar iyi bir ingilizce kelime bilgisine sahip olduğunuzu test edeceksiniz. Geniş kelime arşivi ile, ingilizce öğrenimine yeni başlayanlar ve kelime hazinesini geliştirmek isteyenler i. Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Ancak ben konunun özünü anlamanız adına kelime öğrenmenin bilimsel arkaplanına ineceğim. Amacım size beynin kelimeleri nasıl depoladığını gösterip kelime öğrenme sürecinizi pekiştirmek.


Bu yazıda size İngilizce kelime ezberleme ve ezberlediğiniz. Klasik konsantrasyon oyunu gibi, Eşleştirme Oyunu eşlerini bulmak için kartlara tıklayarak ve. En yeni flash oyunlar, Zeka Oyunları ve bedava oyun oynamak için hemen tıkla! Testi Hazırlığına Yardım Eder. Hatalı ve Yavaş Yazılan Kelimeler ile Çalışma.


Ingilizce kelime testi oyunu

Videolarımızın içeriği, - İngilizce. Kelime Dağarcığını Öğrenmek İçin Faydalı Kelime Oyunları. Meslekler oyunu Renkli Toplar oyunu Kelime Bulmaca oyunları ingilizce öğreten oyunlar meb. Bu kelime listesi önce dikkatli ve özenli bir şekilde çalışılmalı ve ardından aktiviteler yapılmalıdır.


Sayfada yer alan aktiviteler, o derse ait kelime grubu için hazırlanmıştır. Beginner İngilizce testi oyununda size bir cümle veriliyor ve bir kelimelik boş yer bırakılıyor. O boş yere gelecek kelimeyi seçenekler arasından bulup sürükleyerek yerleştiriyorsunuz. Oynarken aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz bu oyuna hazırsanız başlayın. Kelime Oyunu ile seçtiğimiz kategoriden ingilizce bir kelimeyi tahmin etmeye çalışacaksınız.


Oyunda defa yanlış tahmin hakkınız var. Kelimeyi tahmin edebilirseniz bir sonraki seviyeye geçersiniz. TOEFL Testleri: Yeni Bedava Ingilizce Testlerimiz: Yeni haftal ık Ingilizce testler g üncel konular hakkında yazılmış makalelerin hem gramer hem de anlama yani comprehension testlerine çevrilmiş halidir. Her hafta yeni bir Ingilizce test eklenecektir.


Ingilizce Kelime Bulmacalari Bedava renkli Ingilizce kelime oyunlari ve bulmacalari cocuklar icin, ve Ingilizceyi yeni ogrenen ogrenciler icin cok iyi alistirmalardir. Asagidaki bulmacalar ucretsizdir ve kisisel yada sinif ici kullanimlar icin print edilebilir. Aynı anda bir çok kişinin yarıştığı online kelime bulma oyunu,Size harf verilir ve Bu harflerden kelimeler bulmanız istenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar