12 Şubat 2020 Çarşamba

Ingilizce öğrenme siteleri videolu

Bu setlerde yayınlanan İngilizce konuların tamamı seviyelere göre sıralandı. Konular ise kalıcı öğrenme için çok sayıda örnekle desteklendi. Genel İngilizce, YDS İngilizce, okul ingilizcesi, ingilizce resimli kartlar ve ingilizce oyunlar bakımından bir kaynak. Ama İngilizce öğrenmeye kesin karar verdiniz. Böyle bir durumda ne yapabilirsiniz?


Yapacağınız şey çok basit. Pijamalarınızla evde otururken, iş yerinde veya istediğiniz herhangi bir yerde ders. Online İngilizce öğrenmek istiyorum diyen herkes için kolay ve pratik İngilizce dersleri video sitesi. Effortless English seti ile İngilizce öğreniyorum.


Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildirimlerinde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Beyin jimnastiği yapmak için yeni yollar mı arıyorsunuz? Neden bir yabancı dil öğrenmiyorsunuz? National Education Association’ın yaptığı bir araştırmaya göre yabancı bir dil konuşmak dilbilgisi anlayışını güçlendiriyor, kelime haznesini genişletiyor, hafızayı geliştiriyor, dinleme ve okuma becerisini arttırıyor.


Bu şekilde insanlar evlerinde veya işyerlerinde oturdukları yerden dil eğitimi alabilecekler. Arkadaşlar merhaba , Ben de sizler gibi yıllarca ingilizce çalışan ama ilerletemeyenlerdenim, denemediğim program kurs paket kalmadı, effortless english , american calture , evde çalışma busuu ,skypie üzerinden kız bulup onunla konuşma pratiği yapma gibi bir sürü şey denedim. Bu bağlamda ingilizcemi ilerletmemde hangisi yararlı oldu onları aşağıda sıralayacağım.


English Ninjas, İngilizce öğrenme ve konuşma için en iyi online özel ders platformu ve kursudur. Kelime Bulutu en iyi ingilizce öğrenme siteleri, english öğrenme siteleri, ingilizce dil öğrenme siteleri, ingilizce kelime öğrenme siteleri, ingilizce öğrenme siteleri, ingilizce öğrenme siteleri videolu - Kelime Bulutu. Dil Öğrenme Kılavuzu uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Hali hazırda zaten ingilizce biliyor ve onu daha ileri taşımak istiyorsanız bu servisi denemenizde fayda var.


Bu internet siteleri, İngilizce bilgi paylaşımına odaklı olmanın yanı sıra tamamen güvenilir olması sebebi ile dünyadaki birçok kişi tarafından da tercih ediliyor. Hatta birçok kişi konuşma becerilerini bu siteler sayesinde oranında geliştirebiliyorlar. Voscreen, kısa videolu kliplerle İngilizcenizi geliştirmenizi sağlıyor. Android ve iOS uygulamaları bulunan Voscreen, dil öğrenmeyi eğlenceli bir hale getiriyor. Hızlı ve kolay İngilizce öğrenmek için doğru teknikler kullanarak İngilizce çalışma stratejinizi geliştirin.


Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi. Bu şekilde klasik İngilizce eğitimi yöntemlerinden çok daha verimli bir öğrenme gerçekleştirecek ve İngilizcenizi çok daha çabuk geliştireceksiniz. FluentU’nun İngilizce öğrenme amaçlı kendi uygulamas. Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın?


Son derece faydalı bir site olmuş. Basit ve sade bir site arayüzü, eğitim vidyolarında mükkemmel, açıklayıcı ve akıcı bir anlatım şekli, bir çok önemli ve kritik konuların seçilmesi ve eklenmesi, vb. Ave Akonularıyla birlikte bilişim alanında mesleki ingilizce derslerine çalışabileceğiniz internet sitesidir. Matematiksel İngilizce Ayda Ezbersiz Konuşturur!


Her dönem Türkçe Dilbilgisi Mülakatıyla kabul ettiğimiz sayılı katılımcıya ezberletmeden, peşin para talep etmeden, senet imzalatmadan tamamen sayısal kodlamalarla İngilizce öğretiyoruz. Reading Analiz video dersleri şu ana kadar on binlerce ziyaretçime İngilizce kompleks cümleleri bölmeyi, analiz etmeyi ve anlamlandırmayı gösterdi. Videolu Reading Dersleri Reading Analiz. Reading Akademi, temel reading bilgilerinden ileri seviye metin, makale ve haber analizlerine kadar zengin bir içeriği kapsayan detaylı reading eğitim programım. Rosetta Stone Version videolu ders anlatımı değil bu ama çok öğretici olduğunu düşünüyorum mikrofonun varsa okuduğun cümleleri kelimeleri analiz edip doğru telaffuz edip etmediğini gösteriyor seviyeleri de var.


Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Bu yazıda İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar, yani sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenler için önerilerimizi paylaşacağız.


Ama önce, İngilizceye başlangıç dönemini biraz tanımakta fayda var. Zamirleri Konu Anlatımı Bonus Ders 1: İngilizce Kelime Ezberleme Yöntemleri 21. Object Pronouns Konu Anlatımı 22. Emir Cümleleri Konu Anlatımı 23.


Present Continuous Tense Konu Anlatımı (İngilizce Şimdiki Zaman) 24. In, On, At Kullanımı Konu Anlatımı (Zaman Edatları) 25. Gerçekten çok işime yaradı. Tek seferde numara almayı başardım. Teşekkür ederim çok mutluyum bugün siteniz sayesinde.


Merhabalar, Geçen yıl tesadüfen sitenizi gördüm ve üye oldum. Gecen yıl KPDS sınavına girdim ve sitenizdeki çıkmış sorulardan oluşan bölümden yaralandım. Sitenizden haberdar olmadan önce aklımdan şu geçmişti:Keşke elimde öyle bir kaynak olsaki içinde bu zamana kadar çıkmış KPDS sorularını bölüm bölüm bana sunsa.


Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar