20 Şubat 2020 Perşembe

Bir erkek nasıl yakışıklı görünür

Kötü giyinmiş bir erkek kadınların gözünde bakımsız, özensiz, kendini bile taşıyamayan bir erkekken iyi giyimli bir erkek sosyal zekası gelişmiş, kızlarla arası iyi olan bir erkek olarak algılanır. Ve kadınların gözüne daha yakışıklı görünür. Düzgün bir kaş yapısına sahip olmak seni çok daha yakışıklı bir erkek yapacak. Bu konuda profesyonel bir yardım alarak yüzüne uygun kaş yapısını bulmanı tavsiye ederim.


Kaşlarını çok fazla elletip eşcinsel görünümüne sokmadan, toplatarak ve şekil verdirerek harika bir görünüme kavuşabilirsin. Böylece kendinden emin aura ve enerjiniz sizi oldukça yakışıklı bir hale sokacaktır. Bunu sadece işinizde değil yaptığınız her şeyde uygulamaya çalışırsanız içinizdeki o tutkulu erkek imajı sizi daha yakışıklı gösterecektir.


Bu yazımda bir erkek nasıl yakışıklı görünür sorusunun cevabını vermeye çalıştım. Yakışıklı da değil, karizmatik değil, sempatik hiç değil. Kadınları aşağılayan bir varlık. Umarım, çocuğunla çocuklaştığını gördüğün bir erkek tamamlanışın olur ve onun gözlerinde, seni, onu, sizi görürsün. Ben mesela saçımı ve sakalamı kestim mi kötü gözüküyorum.


Bu bana biraz kolpalık geliyor. Eğer aşık olduğun erkek son zamanlarda daha bir yakışıklı olduysa bu onun aşık olduğunun bir göstergesi olabilir. Yüzü daha bir yakışıklı görünür, daha bir çekici olur.


Bir erkek, en doğal halimle benim yanımda olmaktan memnun olmalı. Bana göre, olduğun gibi değil de karşındakinin beğeneceği gibi olmaya çalışmak uzun süre taşınamayacak ağır bir yük. Zeki, kültürlü ve düşünceli böylesi bir erkek, yakışıklı olmasa da bana yakışıklı görünür zaten! Erkek modasının en önemli parçası Ayakkabı erkek-giyimi-ile-kadinlari-etkiler-ayakkabi. Bir cafede oturmuş, kız erkek karışık bir grup yakın arkadaşlarımla, sohbet ediyoruz.


Erkeklerin yeterince dürüst olmadığından yakınılan şu dönemde dürüst bir erkek artı puan almıştır. Bakımlı erkekler de çekici görünür. Kendine bakan ve özen gösteren bir erkek kadının ona yaklaşmasını kolaylaştırır.


Oysa burada olan şeyin çok basit bir açıklaması var. Kızın yanıbaşında duran yakışıklı çocuğun görünmez, çirkin piçin görünür olmasının nedeni basit. Piçin sırrı basit : Piç ya da değil erkek adam, Erkek, damarlarında testosteron dolaşan ve bu testosterondan korkmayan adamdır. Sevilen göze her zaman güzel görünür. Zira zat-ı şahanelerinin g. Bir kitap, bir sinema filmi veya bir beste hakkında yapmış olduğunuz entellektüel yorumları sahiplenir.


Bir erkek nasıl yakışıklı görünür

Tabii ki böyle centilmen bir erkek sizin hesabı ödemenize izin vermez. Televizyonunuzu tamir etmeye gelen tamirciler bile gözünüze daha çekici görünür. Bu tip bir erkekle çıkmanız diğer erkeklerin dikkatini çeker ve bu harika kadının bu adamla ne işi var dedirtir. Sevgi ve ilginize daima karşılık alırsınız.


Mutfakta ne yaptığını bilen bir erkek bir kadını kolayca etkileyebilir. Ne de olsa hiçbir kadın kendisi için hazırlanmış bir akşam yemeğine hayır diyemez. Marlboro erkeği: Dar kot pantolonu ve deri çizmeleriyle oldukça vahşi görünür ama aynı zamanda çok romantik ve naziktir.


Bir erkek nasıl yakışıklı görünür

Sert bakışları ve iddialı bir. Tıraşlı erkek daha genç ve yakışıklı görünür. Hangimiz bazen bir animeye sırf bir karakter için başlayıp bazende sırf o karakter var diye izlemeye devam etmedik? Tövbekar bir ronin samuraydir. Kızıl saçları ve güzel bordo kimonosuyla çok da tatlı görünür.


Ancak şu bir gerçektir ki aynı eylemleri çirkin bir erkek yaparsa ona direkt “abazan” yakıştırması yapılır. Diyelim ki yakışıklı bir erkek gevezelik ederek dikkat toplamaya çalışıyor cümlelerinde “özne-nesne-yüklem” düzenini de allak bullak etmiş kısacası durmadan saçmalıyor. Bir gün Ran’ın odasında gizemli bir yumurta görünür ve yumurtanın içinden yakışıklı bir erkek çıkar.


Ran’ın yalnız hayatı Eggy sayesinde daha renkli bir hale gelir. Ama… yumurtadan çıkan Eggy aynı yavru bir civciv gibidir. Acaba nereden gelmiştir? Serinin üçüncü sezonudur. Adımda Karizmatik Erkek Nasıl Olunur Erkeklerin en çok yakındığı konulardan biri de karizmatik erkek olamama konusudur.


Bir erkeği alıp kullanışlı saban öküzüne, kadın stepnesine çevirmek üzere örgütlenmiş koca bir sistemin olduğu yerde “evet tabii ki betalaşabilirsin” deriz, bu dönüşümü sorgulamayız. Tersini görmeyiz ama tersi de gayet olabilir bir şey. Alfa karakteri doğal olan erkek gibi öğrenmiş bir erkek de olabilirsiniz. Epey yakışıklı ama hayal edin lütfen. Bu erkek tüm gün karşı cinsten birilerinin peşinde koşuyor meftun bakışlarıyla sürekli göz zinası yapıyor cinsel sohbetlere de dili epey yatkın.


Ne havalı biri, hayatı boyunca kendine nefrete karşı kalkan kazandı. SHINee üyesi işte askerde. Will Londralıdır ve çok yakışıklı bir o kadarda zengin sorumsuz olan biridir. Burası boşanmış anne ve babaların katıldığı toplantılardır ve oraya gitmeye karar vermiştir.


O boşanmış bir baba rolüne bürünmüş ve toplantıların birinde Marcus isimli bir boşanmış aile çocuğu ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar