24 Şubat 2020 Pazartesi

Lojistik yazılımı

Kolay kullanımı ile karlılığınızı ve verimliliğinizi arttırın. Tedarikçi Firma ve Müşterilerinizi Yönetin Tedarik zincirinizde yer alan veya iş yaptığınız tüm firma ve kişi bilgilerini bulut lojistik bilgi sistemi üzerinde entegre bir şekilde yönetin, notlar ve dokümanlar ekleyin, ilişki tarihçesi tutun. Eski yaklaşımın entegrasyon, aynı verinin tekrar tekrar işlenmesi, farklı departmanlardan gelen raporların birbirini tutmaması gibi dezavantajlarını ortadan kaldırır.


Sanayi Devrimi, üretim ortamında her bir verinin toplanmasına ve iyi bir şekilde izlenip analiz edilmesine olanak sağlayacağı için daha verimli iş modelleri ortaya çıkacaktır. Sizlerden aldığı güç ve destekle lojistik yazılımları alanında marka olmayı başarmıştır. Başarıyı yakalarken, dürüst, çalışkan, hızlı, yenilikçi, yaratıcı ve. Son zamanların kaçınılmaz hizmeti olan lojistik için en önemli noktalardan biri deponuzdur. Depo içi malların düzgün takibi ise vereceğiniz hizmetin kalitesini belirler.


Sıvı ve tenteli taşımacılık yönetimi için kullanılması planlanan yazılım aşağıdaki özelliklere sahiptir. Bu nedenle lojistik yazılımları da artık globalleşmek zorundadır. Tim tüm bu nedenlerden ötürü lojistik süreç yönetimini en iyi şekilde yönetmenize olanak tanıyan web tabanlı bir lojistik yazılımı tasarlamıştır.


E-lojistik ile ilgili var olan sistemler yeni yazılımlarla gelişmeye devam etmekle birlikte, e-lojistik beklentilerini karşılamakta zorlanan lojistik sektörü içerisinde yeni sistem yazılımları yazılmaya, geliştirmeye ve uygulamalı olarak denenmeye. E-ticaret hacminin her geçen gün hızla artması ile beraberinde e-lojistik sektöründeki gelişmeleri de hızlandırmıştır. Karmaşık veya süreç alan işlerin tek adımda. Yazılım, verimli ve esnek. Sektörün dinamik yapısı, ürün çeşitliliği, müşterilerin artan talepleri lojistikte yazılımın öneminin artmasına neden olmaktadır.


Daha öncesinde 3PL’den servis alıyorduk. PL firması axata kullanıyordu. Kendi dağıtım merkezimize geçme kararı alınca WMS yazılımı konusunu inceledik. Burada bizi en çok etkileyen unsurlardan biri kolay kurulum yapılabilme durumu oldu.


Lojistik yazılımı

Aşağıda modüllerden oluşan bu ERP çözümü, müşterilerin ihtiyaçlarına göre. Veri tabanı yapısı, sektörün gelişen gereksinimlerine de yanıt verebilmek amacıyla esnek ve parametrik tanımların. Stok,depo,retail,lojistik,saha satis,saha satış,saha,satış,mal kabul,mal,kabul,ürün,kabul,malzeme kabul,malzeme kabül,raf barkodu,raf barkoraf,barkobarkot.


P2S Lojistik yazılımı ile hem tedarik süreçlerimizi hem de satış süreçlerimizi imzalanacak sözleşmelere kadar otomatize etmiş olduk. Akıllı telefon ve tabletlerden bile işimizi online yönetebiliyoruz artık. Logisys Lojistik Yönetimi “LogiSys”i diğer programlardan ayıran başlıca özellikler ise güçlü bir veritabanı teknolojisinin tüm özelliklerini kullanarak üst düzeyde performans sergilemesi, programın kullanıcı için en basit ve anlaşılır halde tasarlanmış olması, firmaya özel alan ve raporlama araçları ve tam entegrasyonlu bir muhasebe programını bünyesinde. Bu program sayesinde firmanızın araçlarını ve şoförlerinizi kaydederek takibini kolaylaştırabilirsiniz.


Araç başına gelir ve giderlerinizi kontrol edebilir ve hangi aracın size ne kadar getirisi olduğunu ay sonunda ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz. Firmamızı daha yakından tanımak ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin. Genel Müdürümüz Gökhan Girgin Lojistik Sektörünün öne çıkan ERP lojistik yazılımı Steps hakkında bilgi verdi.


Lojistik yazılı konusunda müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için yıl önce yola çıkan Ulukom, yılların getirdiği bilgi ve altyapı donanımıyla. Ferah Mh, Şehit Yüksel Batır Sk. IFS lojistik yazılımı , sahadaki 3bin varlığa bakacak. Ekol AR-GE Merkezi süreç ve uygulamaya yönelik somut attığı adımların yanında altyapı temelinde de Sanayi 4. AR-GE ve inovasyona yatırım yapmaktan hiç vazgeçmeyen Ekol, Lojistik 4. AR-GE bakış açısının merkezine yerleştirmektedir. Uygun Nakliye Sevkiyat Lojistik Hal Kayıt Konteyner Depolama Laboratuvar inşaat şantiye muhasebe randevu takip yazılım sistemlerimiz ile firmaların işlerini kolaylaştıracak basit sade kullanışlı kullanıcı dostu yazılım sistemleri ve otomasyonları ile Mersin de faaliyet göstermekteyiz.


Lojistik yazılımı

Hız ve sezgisel kullanım noktalarında bir yapı taşı niteliğini taşır ve yalın dokunmatik ekran kullanımında öncüdür. Bu firmalardan bazıları: Lödige Industries GmbH GSD Gesellschaft für Software, Entwicklung und Datentechnik mbH ve Bee Interactive s. Almanya Çek Cumhuriyeti İsviçre Polonya Avusturya ve Çin. Belirli bir işletme problemini çözmek üzere ya da işletme fonksiyonuna yönelik olarak oluşturulmuş herhangi bir bilgisayar programı, programlar kümesi ya da programlar paketi.


Endüstri: Nakliye ve Lojistik. Consumer Product Goods (CPG) tedarik zincirine, Lojistik Hizmet Sağlayıcılarına ve taşıyıcılara güvenir. Romsis Lojistik Romsis Lojistik yazılımı mız Romsis Depo yazılımımızla entegre çalışmaktadır.


Lojistik yazılımı

Romsis Retail yazilimimiz ile de entegre yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar