9 Ocak 2018 Salı

Ankara çubuk gezilecek yerler

Ankara çubuk gezilecek yerler

Dilerseniz ilçenin tarihine hep birlikte göz atalım. Ankra’nın yüz ölçümü bakımından en büyük arazilerine sahip olan ilçeleri arasında bulunmaktadır. Yani ortalama dakika sürmektedir.


Ankara arası kilometre uzaklıktadır. Hava alanına yakın olan Çubuk ilçesine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Cumhuriyet tarihinin ilk barajlarına sahip olan Çubuk ilçesinde gezilecek çok sayıda yer bulunmaktadır.


Gezilecek Yerler: Çubuk - Mutlaka yapılması gereken şey için TripAdvisor gezginlerinin 4. Bu yer hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntı için linki tıklayarak yazımızı okuyabilirsiniz. Gazinolar ve kır kahveleri var yazılmış, onlar da kullanılmamaktadır hatta kötü durumdadır. Baraja belediye otobüsü ile gidemezsiniz.


Bu dönemde Busaklar olarak anılan bölgede 2yıl kadar önce yerleşim başlamış. Karagöl Milli Parkı dır. Pursaklar tarihi başlatılmıştır. Gelelim yola: Çubuk ilçesine varana kadar yol gayet güzel, Çubuk ilçe merkezinden sonra ise, yol yine asfalt ama bir hayli çukur var, yani yavaş gitmek gerekiyor ve bu durum yolculuğu biraz sıkıcı hale getiriyor, bu çukurlu yol bir süre sonra, yine gayet güzel bir asfalt olarak karşımıza çıkıyor. Baraj çevresindeki ormanlık alan içinde gazinolar, piknik yerleri, yürüyüş alanları ve kır kahveleri vardır.


Motor gezileri için de elverişlidir. Yapım tarihi kesin olarak bilinmeyen yapının tarihinin milattan önceki döneme kadar uzandığı düşülüyor. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş,.


Ankara çubuk gezilecek yerler

Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et Engelle. Doğanın tüm güzelliklerini görelim ve gösterelim. Doğayı sevelim ve koruyalım lütfen! Ve şunu belirteyim, gezilecek yerlerin aralarında mesafe çoktur, uçak ile gelecekseniz araç kiralamanızı tavsiye ederim.


Bunca zamandır blog yazarlığı yapıyorum yaşadığım, büyüdüğüm şehir hariç her yer ile ilgili en az bir adet yazım vardır. Kendimce oturdum aklıma gelen görülmeye değer yerlerin listesini yaptım. Kaplıca suyu günümüzde yüzme havuzu içeren tesislerde kullanılıyor. Esenboğa Havalimanı yolundan Çubuğa dönülür ve ilçe içinden Çubuk II Baraj yolu takip edilerek Kışlacık koyu içinden geçilir ve göle ulaşılır. Burada bulunan küçük bir tesis kişiye konaklama sağlayabilmektedir.


Bu bölgedeki müzelerin birbirine çok uzak olmaması, gezi rehberi hazırlamayı kolaylaştırmaktadır. Akyurt Çubuk’tan ayrılarak. Ağrı - Eleşkirt Şehir Rehberi. Yorum Gönderin Cevabı iptal et.


Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim. Osmanlı kaynaklarında Çubuk Bazarı, Çubukabad aslında yerleşim yeri olarak geçer. Abad: mamur, şen ve bayındır anlamına gelir.


Tabi dönüşten önce çubuk merkez panoramik gezinti ve meşhur çubuk turşusu alımı için serbest zaman veriyoruz. This feature is not available right now. Göynük gezilecek yerler arasında yer alan Postacılar Konağı, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kaldığı konak olması hasebiyle önemli. Haftasonu açık havada piknik için ideal olan bir park. Ve tabiki bir de nikah salonu var.


Kızılcahamam ilçeleri arasında, Yıldırım Dağı eteğinde, etrafı ormanlarla kaplı küçük ama çok derin bir krater gölüdür. Ayrıca gezi için sponsor olan Ruan Fuarcılığa çok teşekkür etmek istiyorum. Rehberi Elmadağ Rehberi Etimesgut Rehberi Evren Rehberi Gölbaşı Rehberi Güdül Rehberi Haymana Rehberi Kalecik Rehberi Kazan Rehberi Keçiören Rehberi Kızılcahamam Rehberi Mamak Rehberi Nallıhan Rehberi.


Oldukça fazla gezilecek ve görülecek yere sahip olan. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar