28 Nisan 2014 Pazartesi

Yunus emre kültür merkezi altındağ

Düzenlenen Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Film Festivali’ne Ev Sahipliği Yaptı. Etkinliklerimizden ve haberlerimizden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olabilirsiniz. May önce olumlu oy verildi. Kültür Sanat ve Projeler Müdürlüğü.


Yunus emre kültür merkezi altındağ

MART ÇANAKKALE ZAFERİ´NİN 100. Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı gerçekleştirildi. Film gösteriminin ardından yönetmen, senarist ve yapımcı ile söyleşi gerçekleşecek.


Söz konusu eğitimden tüm kadın eğitim kültür merkezleri,. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Gençlik ve Spor Bakanı Dr.


Türkiye’deki Tüm Ortaokul ve Lise Öğrencilerini kapsayan “Esere Saygılı, Korsana Karşıyız 3. BÜYÜK DESTAN ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY ANILDI. Yunus Emre Mahallesi Kübra Sokak No. Başkan Tiryaki liseli öğrencilerle buluştu. Yılı olarak Anma ve Kutlama Yıl dönümü olarak kabul etmiş ve bu şekilde kutlanmıştır.


UAN MOBİL GÖRÜNÜMDESİNİZ! MASAÜSTÜ GÖRÜNÜME GEÇMEK İÇİN TIKLAYIN. Devlet Tiyatrosu Ahmet Vefik Paşa Sahnesi. Dost Market’in Doğanlar Şubesi açılıyor.


Yunus emre kültür merkezi altındağ

Sibel Yebrem Seyfi Demirsoy Mah. Telefon Harita Detaylar. Etüt, tiyatro ve konserler, etiSEM kursları bu merkezde düzenleniyor. Merkezden binlerce kişi yararlanıyor. EGO otobüs hatları: 3ÖRNEK -YENİDOĞAN-ULUS-KIZILAY, 3ÖRNEK -BALGAT-ULUS-KIZILAY, 3ÖRNEK -YENİDOĞAN.


Tabi ki bu toplantıyı farklı kılan, “İşaret Dili Kursunu” bitiren din görevlilerine belgelerinin verilmesi idi. Dünyanın sayılı tarihçileri arasında yer alan Prof. Hacivat ve Karagöz’ün yer aldığı oyunda, günümüz teknolojisinin iyi ve kötü yanları komik mizahsal bir dille çocuklara anlatılmaya çalışılmış. Etap için son kuraları da çekti. Haziran ayında yapılan ilk çekilişte 1kişi evlerine kavuşmuştu.


Geldi, Ekipler Yangın Mahalline 00. Eryamanımıza daha büyük daha çağdaş kültür ve sanat merkezi gerekiyor. Keçiören ilçesine bağlıdır.


Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. ENTEPE-BEŞEVLER, 2İVEDİK METRO-YENİMAHALLE, 282. Altındağ ilçesine bağlıdır. YUNUS EMRE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ.


Yunus emre kültür merkezi altındağ

Manevi değerleri yaşatmayı amaçlayan Gölbaşı Belediyesi birlik ve beraberlik duygularının en çok yaşandığı ayın sultanı Ramazan ayı boyunca, toplu iftar etkinliğine devam edecek. Türkçeyi ve Türk kültürünü öğrenmek isteyenlerin buluşma noktası. Yorumları okuyabilir ve randevu alabilirsiniz. Eğitim seviyemiz ve kalitemiz ne kadar yüksek olursa, toplumdaki kadınların ve yetişkin insanların yaşadığı sorunları hızlı bir şekilde ortadan kalkacağını düşünüyorum.


Ankara’nın tarihine ve kültürüne ışık tutan Abdülkerim Erdoğan olacak. Türkçe Yaz Okulu”nun yanı sıra Arkeoloji, Edebiyat, Bilim ve Türk Sineması alanlarında da yaz okulları düzenleyen Enstitü, bu okullarda tüm dünyadan gençleri Türkiye’de buluşturdu. Temmuz’da başlayan ve yaklaşık. Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Lübnan’da hizmet veren Türk kurumlarını da unutmadı. Görüşmede Lübnan’da yaşayan Filistinli mülteci çocukların eğitimi ele alındı.


Açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar