11 Ocak 2018 Perşembe

Minik dahiler biz

MİNİK DAHİLER Pendik Merkez İlkokulu 4-D Sınıfı. Biz insanlar dört kez doğuyoruz: İlk doğum annenin bebeğinin olacağını öğrendiği andır. Embriyonun ilk görüntülendiği an hücresel doğumun gerçekleştiğini andır.


Minik dahiler biz

Okul öncesi çağı insan yaşamı için en kritik dönemdir. Kişiliğin biçimlendiği, bireyin kendisini yakın çevresini ve dünya hakkında kararlar verdiği, yaratıcılığın merakın ve öğrenme hızının en yüksek olduğu dönemdir. NEDEN MİNİK DEHALAR NEDEN BİZ? Biz arkadaşımızın tavsiyesiyle minik kalplere göndereceğiz.


Hatta nisanda gün gönderdik. Fiyatı da makul düzeyde. Minik dahiler BTÜ’de eğitilecek. Kardeş fikrine pek sıcak bakmıyor. Fakat, biz bir kardeşi olmasını çok istedik.


Hem paylaşmayı öğrensin. Mobidik Junior Schools, kurucu eğitimcilerinin eğitim anlayışı doğrultusunda kaliteli ve ilkeli eğitim hizmeti sunan bir okul öncesi eğitim okuludur. Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile Potansiyel Üstün Yetenekliler Derneği (PÜYED) arasında işbirliği protokolü imzalandı.


Eğitim Bilişim Ağı öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak, eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulan eğlenceli bir portaldir. Biz bugün şöyle bir geçmişe gittik. Evden Bebeklik kıyafetlerimizi ve fotoğraflarımızı getirdik. Arkadaşlarımızla hepsini ayrı ayrı inceledik.


Minik dahiler biz

Bu çalışmayla birden fazla kavramı ele aldık. Ama bunu ona nasıl söylemeli. Bir çocuk sahibi olma kararını alacak kişiler anne ve babalardır.


Siyasi, dini ve ayrımcı hiçbir içerikle paylaşımda bulunmayınız. Hayvanları besleyen ve onları seven öğrencilere, veteriner Ertan Kandemir tarafından hayvanlar üzerine bilgi verildi. Anaokulu Başakşehir Sular Vadisi İkitelli Kayaşehir Küçükçekmece bölgesine hizmet veren M. Onaylı, Çalışan Anneler için uygun kreş, anaokulu. Biz Türkiye için eğitimli, kültürlü bir gelecek yetiştirebilmek, sizlere faydalı olabilmek adına sizlerle işbirliğinde olmaktan gurur duyuyoruz.


Minik dahiler biz

MİNİK YILDIZLAR Okulumuzda çocuklarınız ailelerinde buldukları yakınlığı ve sıcaklığı bulacaklardır. Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim gömleğin ilk düğmesidir ve bunun. Okul bilgilerimiz güncellenecektir. Unable to parse entered address. Kesinlikle tavsiye ederim.


Programın başarıya ulaşmasında, öğretmen eğitimleri gibi anne-baba eğitimleri de bir o kadar önemlidir. Resim gösterilmesi saniye süreyle, bebek öğrendiği kelimeyi söylemesini teşvik için. Ayrıca okulda çocukların farklı etkinliklere şahit.


Marie Curie, atomun gizemlerini keşfeden kadın. Pek çok yerde kadınlar üniversiteye kabul bile edilmezken, iki farklı alanda Nobel Ödülü kazanmış tek bilim insanı. Dahiler Sınıfı: Okuması Kolay, Unutması Zor. Merak ve tutku dolu bir öykü: Çünkü bilim nefes kesen bir maceradır. Müstakil ve korunaklı bir yapıya sahip olan Anaokulumuz, doğanın içinde etrafı ağaçlarla çevrili kuş cıvıltıları ile trafikten uzak bir ortamda çocuklarımıza hizmet vermektedir.


Okulumuz çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği için tüm detayları düşünülerek hazırlanmıştır. Mobiliniz ve Tabletinizde ! Buna ek olarak çoklu zekâ, proje tabanlı eğitim metodlarından yararlanılarak, gelişimsel gereksinimleri karşılamayı, gelişim alanlarının birbiri ile olan dinamik etkileşimini desteklemeyi, öğrencinin tüm alanlarındaki gelişimlerini daha üst düzeye. GENEL BİLGİLER Çocuklarımızın, yaşamları boyunca, kendileriyle barışık, yaratıcı, daha üretken, sorunları analiz edebilen, sorun çözmede daha yetkin olmaları, çevreleriyle kendileri arasındaki iletişimi daha sağlıklı kurabilen, sosyalleşmiş, aynı zamanda duyarlı bireyler yetiştirmek kurumumuzun başlıca.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Istanbul and beyond.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar