25 Temmuz 2018 Çarşamba

Ankara kızılay gezilecek yerler

Buraya, alışverişten eğlenceye, kültürden sanata kadar birçok amaç doğrultusunda gelebilirsin. Birçok kişinin ön yargı ile yaklaştığı bu şehirde, bir turist olarak yapılacak birçok aktiviteyi fazlasıyla bulabileceğinize emin olabilirsiniz. Merkezinde ve çevresinde gezilecek yerler ile başkentin en güzel parkları, müzeleri, doğal güzellikleri, piknik alanları, eğlence yerleri gibi pek çok gezilecek nokta listede bulunuyor.


Ulus meydanında minibüslere binip yine polis evinde inip bu şekilde. Her daim kalabalık olan bu meydanda zaman zaman çeşitli etkinlikler ve aktiviteler yapılmaktadır. Geniş alana kurulmuş parklarda yeşile doyabilirsiniz. Buraya kadar gelmişken yorgunluk kahvesi içmeden aşağıya inmeyi düşünmemenizi tavsiye ediyoruz. Sizin için en önemlilerini yazımızda detaylı olarak tanıttık.


En iyisi, kendinize bir gezi programı hazırlamanız. Etrafta gezilebilecek çok sayıda mağaza ve gezilecek yerler var. Gece hayatı sevenler için ayrıca bu civarda geceleri açılan çok sayıda mekan var. Güven parkta yorulduğunuzda oturabilirsiniz.


Bizim pek gurme gezi yapmaya zamanımız kalmadı. Ama vakti olanlar için yaptığım araştırmalarda öne çıkan yerleri şuraya koyayım. Ama nefrret edilmesi gereken özellikleri çok daha fazla.


ANKARA’DA GEZİLECEK TARİHİ YERLER LİSTESİ. Ayrıca en güzel tatil yerleri arasındadır. Genel olarak, hikâye çok uzun ve ilginç ve burada daha pek çok.


Ankara kızılay gezilecek yerler

Ankara, ülkenin ikinci büyük şehridir. Bu gönderi Türkiye ’ te gönderildi ve 7. Burada milyondan fazla insan yaşıyor. Cumhuriyet tarihimizle ilgili yapı ve müzeler başta olmak üzere birçok gezilecek yer bulunuyor. Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamamıştır. Hizmetler Psikologlar-Yetişkin-Sınav Kaygısı En İyi Teknik Servisler-Trust En İyi Düğün-Gelin Makyajı En İyi Fransızca Kursları En İyi Sinema Kursları En İyi Oto-Yetkili Satıcılar-Hyundai-iCam Balkon En İyi Eğiticinin Eğitimi Kursları En İyi Romantik Yemek Mekanları En İyi Butik.


Dikmen istikametlerine giden araçlara binen insanlarla dolu. Aman dikkat, bu otobüs ve minibüslerin ön, arka ve yanlarından geçerken dikkatli olun lütfen. Sekizinci cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından açılışı yapılan Atakule’nin adı bir yarışma sonucunda. Güvenpark Anıtı yerleştirilmiş, park adını bu anıttan almıştır. Hatta ulu önder Atatürk’ün kızılay meydanı hakkında yaptığı bir öngörü bile vardır.


Kızılay’da her türlü insan görebilirsiniz. Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir başta olmak üzere Atakule, Kuğulu Park gibi pek çok simgesi bulunan başkente gidecek olursanız tarihi yerlerden parklara, piknik alanlarından cazibe merkezlerine kadar pek çok ziyaret noktanız olacak. Umarız önerilerimizi beğenirsiniz! Uzun zamandır tatil planı mı yapıyorsunuz? Bir hafta sonu kaçamağı mı planlıyorsunuz?


Ya da kendinizi değişik bir gezi programı ile şımartmak mı istiyorsunuz? Bu kez bir değişiklik yapın kendinizi dağlara ya da plajlara değil bir şehir merkezine ve çevresine odaklayın. Hizmetler Doktorlar-Tıbbi Biyoloji ve Genetik En İyi SPK Kursları En İyi Oto-Teknik Servisler-Chery En İyi Teknik Servisler-Blackberry En İyi Düğün Fotoğrafçılığı Kursları En İyi Protez Tırnak Salonları En İyi Kalite Yönetimi Sistemi Kursları En İyi Asma Davul Kursları En İyi.


Ankara kızılay gezilecek yerler

Rasattepe adıyla anılan Anıttepe’de bulunan yapının şekline karar verilmesi için çeşitli ülkelerden projenin katıldığı bir yarışma düzenlenmiş. Bence gelmişken ilk önce anıtkabır e gıdın tren garına dakıka yürüme mesafesınde. Stadın karşısına yürüyerek.


Bahçelievler Makan Tavsiye. Yıl Parkı, 3AVM, Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, MTA. Yeni trend olan Kitap Kafe Kültürünün. Anıtkabir, sabah akşam saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Atakule aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık konutlarının yakınında şehir manzarasına tamamen hakim olan bir noktadadır.


Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin yer aldığı Anıtkabir de bulunmaktadır. En son annemler geldiginde, ne yapsak, nereleri gezsek diye plan yaparken zorlandim. Ben de benim durumumda kisiler olabilir diye gezilecek yerler ile ilgili yazi yazmak istedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar