23 Temmuz 2018 Pazartesi

Oasis kitap konusu

Oasis kitabı hakkında detaylı bilgiler, kitap özeti, kullanıcı yorumları ve incelemeleri, en etkileyici alıntılar, en güzel fotoğraflar ve daha fazlası Neokurda. Oasis Film Konusu Jong-du, davranış bozuklukları nedeni ile ailesi ve toplum tarafından hep dışlanmış bir gençtir. Yıllar evvel bilinçsizce yapmış olduğu bir kaza sonucu bir adamın ölümüne sebep olmaktan hapis yatmıştır. Cezasını tamamlayıp dışarı çıktıktan sonra vicdan azabı ile ölümüne sebep olduğu adamın.


Oasis kitap konusu

Kitapta aksiyon eksik olmuyor ve kendinizi bir anda diğer sayfayı çevirirken buluyorsunuz. Bilim Kurgu kategorisinde yayına başlayan Oasis Dizisi Amazon’un Pilot dizileri arasında. Oylama usulü ile birlikte Oasis ve diğer dizilerin devam edip etmeyeceği konusunda karara bağlanacak. Dünya tam bir sefalete mahkum edilmiş. Düzen Kaos insanlar yoksulluk ile mücadele ediyor.


Başlat - Ready Player One Konusu ve Özeti. Arkasında bıraktığı milyonlarca dolarlık bir servetle. Kitap incelemesi yazmak benim şu anlık bildiğim bir iş değil.


Elektronik kitap okuyucu dendiğinde akla ilk gelen isim olan Amazon, Kindle okuyucu serisine ilginç bir üye ekliyor. Kindle Oasis adındaki yeni üye, tasarımı ile önceki nesillerden oldukça farklılaşıyor. Amazon Kindle Oasis, daha çok tek elde kitap okumak isteyenlere hitap ediyor. Ancak şöyle bir özet geçmem gerekirse, dünya her epik fantazi kitapta olduğu gibi Lord Hükümdar adındaki tanrı olduğunu iddia eden bir karanlık lord tarafından yönetiliyor. Oasis dizi hakkında paylaşımlar ve yorumlar.


Ancak baştan söylemek gerekiyor ki fiyat konusu pek de beklendiği gibi değil. E-kitap okuyucular alanında önde gelen isimlerden birisi şüphesiz Amazon firması. Uzun zamandır kitap önerisi yapmıyordum.


Başlat: Ready Player One beyaz perde hazırlıklarına devam ederken bu konuyu ele almak iyi olur diye düşündüm. OASIS’in kucağına atıyorlar. Film, Ernest Cline’in büyük ilgi gören ve çok satan romanlar listesinde yer alan kitabından Zak Penn ve yazarın kendisi tarafından uyarlandı. Filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını da Hollywood’un en saygın yönetmeni olan Steven Speilberg yapıyor. Spoiler vermeden kitabın konusu hakkında yazmayı bırakıp ve kitabı okumanız için ısrar ediyorum.


Ready Player One, yeni bir içerikle Steven Spielberg’ün bu etkileyici dünyayı beyaz perdeye nasıl taşıdığını anlatıyor. Sanal gerçekliğe farklı bir bakış açısı sunan film temelde izleyicilerine macera dolu dakikalar vadediyor. Bunun yanında bir de inanılmaz göndermelerle karşılaşıyoruz ki, izlerken mest olmamak mümkün değil. Distopya Seti (Kitap) 25.


Macera dolu bu eserler yaş ve üzeri için uygun. Oasis ve Genesis’te hem fiziki tutsaklık ve özgürleşme çabası söz konusu. Yeni Çıkan Kitapları, Çok Satan Kitapları, Sınavlara Hazırlık Kitapları,Kırtasiye ve Hobi ürünlerini bulabilirsiniz. Kitap Siparişinizi verebilir, Kapıda ödeme yapabilirsiniz. Milyonlarca kitap tek adreste.


Yakın zamanda bir dost meclisinde bir yandan çayları yudumlarken, öte taraftan da kitap okuma alışkanlıklarımız üzerine hasbihal ediyorduk. Bir süre sonra ise konu Kindle ile toplu. Paylaşılan görsel sayesinde Forma’nın tasarımını görmek de mümkün oluyor. Kitabın konusu ise gerçekten ilgi çekici. Konusu şöyle: Orta yaştaki bir gazeteci maraton hayatından sıkılmıştır ve bir gün fotoğrafçı arkadaşıyla yol ortasında bir yaban tavşanına çarparlar.


Vatanen, gazeteci, tavşanın yarasına bakmak için arabadan iner ve ormana kaçan tavşanın peşine düşer. Burada değinmek istediğim nokta yaratıcı ve gerçeklik arasındaki bağın filmde bulunması. Kara Kitap’ın Gölgesi” Raflarda. Forumumuza gel ve sen de.


Kitap okumaya meraklı değilseniz bu ve benzeri cihazlara para harcamayın. Kimi zaman aklınıza düşen halin aksine bir e-kitap okuyucu alarak kitap okuma alışkanlığı kazanmanız çok zor. Pad alan arkadaşlarımın da ilk dönem hep heves ettiği şeydir ama olmaz.


Kitap bilim-kurgu kitabı ve gelecekte geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar