26 Temmuz 2018 Perşembe

Telefon numarasından kişi bulma programı

Ev ya da cep telefonunuza tanımadığınız bir numaradan çağrı geldiği zaman istemsiz olarak numara kime ait merak ederiz. Bu gibi durumlarda sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin beni arayan kim kolaylıkla öğrenebiliriz. Bu yazımızda ülkemizde kullanılan bilinmeyen numaraları ücretli ya da ücretsiz olarak öğrenme servisleri hakkında bilgiler vereceğim. Bu numarayı cep telefonu operatörünüzün ücretli olan bilinmeyen numaraları öğrenme servisini kullanarak bulma ihtimaliniz olduğu gibi herhangi bir ücret ödemeden kime ait olduğunu da.


Herkese merhabalar, bu yazımda sizlere telefon numarasından istediğiniz kişilerin nerede olduklarını öğrenmek mümkün mü değil mi detaylı bir şekilde anlatacağım. Arkadaşlar böyle bir şey mümkün değildir yani telefon numarasından kişilerin nerede olduklarını tespit etmek(eğer polis tanıdığınız yoksa) imkansız diyebiliriz. Bir kişi internette hesap açtıysa bir şekilde bulabilen bu sayfalar, gerçekten şaşırtıcı özellikler sunuyor.


Bu uygulamalardan bir tanesi Mspy olmasıyla beraber. Bazen sinirlendiğiniz bir kişi sizi o telefon numarası üzerinden rahatsız ediyor olabilir yada o telefon numarasından sizin sosyal medya hesaplarınızı ele geçirmiş,veya her hangi bir sebepten dolayı. Kişi Bilgileri Tüm iletilerini bul Kısa Mesaj Özel Bloguna bak. Kişi oy verdi Ortalama puan: 75. Normal telefonlar için Türk Telekom’un sunmuş olduğu ad soyad ile sorgulama yaparak adres ve telefon bulma servisi ile her hangi bir arkadaşınızın yada akrabanızın ev telefonunu yada adresini bulabilirsiniz.


Bu yöntem tamamen kandırmaca bir yöntemdir. Birinin telefon numarası ile yerini bulmak için ne yapılabilir? Telefon Numarası Sorgulama. Numara takibi nasıl yapılır, cevaplarına bakalım. Biz de numara yeri tespit etme ile ilgili merak edilenlere göz atacağımız bir yazı kaleme aldık.


Konum Takip Programı İle Alanı Belirleyin (Coğrafi Çevreleme) Konum takip programı özünde bir telefonun nerede olduğunu bulma programı olarak çalışır. GPS telefon takip Uygulamanın sağlam ve doğru bir GPS telefon konum takibi. Ancak mSpy size coğrafi çevreleme özelliği ile belirlediğiniz bir alana telefon girdiği zaman sizi mesaj yoluyla uyarır. Numaranızdan sosyal ağ hesaplarınıza ulaşmaktan vazgeçerek direkt adınızı bulmaya çalışacaklardır.


Bazı web siteleri Numaradan İsim Bulma gibi sorgulama yöntemleri ile sorgulama yapmaktadır. Bir genelleme yapacak olursak çok kıskanç bir millet olduğumuzu inkar edemeyiz. Gelişen Teknoloji ile birlikte bu kıskançlık bizi inanılmaz yerlere sürükleyebilir.


Ancak, özellikle bu çağrıların arkasındaki numarayı açığa çıkaran TrapCall gibi uygulamalar mevcuttur. Kim arıyor adlı yazılım olabilir. Bu yazılım genelde face gibi yerlere numarasıyla kayıtlı olan kişilere facedeki kayda göre veya bir kişinin rehberinde Büşraanurr diye kayıtlıysan ve o kişi de kim arıyor uygulaması yüklü ise, sistem senin numarana isim olarak bu ismi alır. Alışveriş yaparken dikkatinizden kaçan bir durum oldu ve telefonunuzu bulamadınız.


Bu durumda yakın arkadaşınızdan telefon numaranızı söyleyerek telefonunuzu çaldırmasını rica ettiniz. Fakat telefonunuzun çalındığını fark etmiş oldunuz. Arkadaşlarımı bul bul arkadaşlarınızı bulmanıza yardımcı olur ve app seyir haritası üzerindeki tam yerini tanımlar. Bu, bir müze ziyaret, bir alışveriş merkezinde alışveriş büyük açık havada kamp veya enroute bu yılki şimdiye kadarki en iyi parti de buluşmak ister arkadaşlar izlemek için mükemmel bir yoldur! Arama ( Search ) kısmına telefon numarasını yazdığınızda bu kişi facebook iletişim kısmında telefonu kayıtlı ise bu numaranın sahibini bulabiliyoruz ve karşımıza sanki isim ve soyisim ile arama yapar gibi sonucu getiriyor.


Bu arama yöntemini aynı şekilde mail adresini yazarak da deneyebilirsiniz elinizde bir mail adresi var. IP Sorgulama ile ulaştığınız bilgiler 40. Ip adresi bulma işlemi için ip numarası veya alan adı kullanabilirsiniz. Girdiğiniz bilgilerde yanlışlık varsa IP adres tespiti işlemleri tamamlanmayabilir. Bu olayı mümkün olabileceği durumlar var evet ama yalnızca bir cep telefonu.


Bunlara genel olarak telefon dinleme programları ya da benzer isimler verilmiş durumdadır ve insanlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Bahsedilen özel ürünler sayesinde insanlar, sevdiklerini anlık olarak izleme ve böylece farklı bilgileri elde etme imkanı. Flexispy uygulaması en güvenilir takip programları arasındadır. Sizlere anlık olarak telefon numarasından konum bulma işlemini sunmaktadır. Aslında telefon numarasından değil de, bir uygulama yardımıyla bu imkanı sizlere veriyor.


Numaradan yertesbidi programı Mas indiriliyor. Cep telefonu numarasından yer tespit etme nasıl yapılır ? Tabii ben inanmadım ve size de danışmak istedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar