27 Kasım 2018 Salı

Arkadaşların ingilizcesi

Arkadaşların ingilizcesi

Altını çizerekten belirteyim özgün makale yazılmayacak, hazır olan ingilizce makaleyi türkçeye çeviri yapılacak. Konuşma İngilizcesi Çeşitleri. Anadilinde nasıl konuştuğunu düşün.


Meslektaşların ya da sınıf arkadaşlarınla konuşma şeklin, arkadaşların veya ailenle konuşma şeklinden ne kadar da farklı. Profesyonel bir ortamdaysan ve bir partideysen farklı şekilde konuşursun. Lokasyon, sosyal statü ve hatta yaş gibi her şey bir. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Why do you like your best friend? Arkadaşların asla yapmaması gereken şeyler nelerdir? En iyi arkadaşını neden seviyorsun? Where is a good place to meet new friends?


Yeni arkadaşlarla tanışılacak iyi yer neresidir? Havalimanında Kullanılan Havaalanı İngilizcesi. Aşağıdaki listedekiler gibi İngilizce sözcüklerin gerçek hayatta nasıl kullanıldıklarını görmek için FluentU ile İngilizce öğrenmeyi deneyebilirsin. FluentU gerçek dünyada hayattan videoları alıyor—film fragmanları, haberler ve daha fazlası gibi—ve bunları kişiselleştirilmiş dil derslerine dönüştürüyor. Gerçek hayatta kullanılan, filmlerde duyduğunuz ya da sokak ingilizcesini anlayabiliyor musunuz.


Muhtemelen gerçek konuşma ingilizcesini anlayamıyorsunuz. Ders kitaplarındaki ingilizceyle, gerçek ingilizce yani konuşma ingilizcesi çok farklıdır. Türlük sözcüğünün İngilizcesi daha çok kullanılıyor, Homophily.


Bir nevi hemşehricilik diyebileceğimiz bu kavram, kişinin kendine benzeyenleri sevmesi olarak açıklanıyor. Nöral türlük, en yakın arkadaşınızla aranızdaki adı konulmamış bağın ismi olabilir. Oldukça özellikli bir departmana sahipsiniz ve bu departmanda çalışan arkadaşlarınız kendi iş konularında yeterince tecrübeliler, ancak firmanız artık uluslararası sahada yer almak istiyor bundan dolayı bu arkadaşların artık sizin işkolunuzda dünyanın kullandığı termolojiyi ve konuşma dilini öğrenmesi gerekmektedir.


Sınıf arkadaşların konuşurken sessiz ol. Share new ideas Yeni fikirleri paylaş. Bugünün Dünya Dilini Bileceksin. Keep your workspace tidy Çalışma alanını düzenli tut. Diğer yabancı dillerden farklı olarak İngilizce bugün ticaret, araştırma ve dünyanın herhangi bir yerine yapacağınız geziler sırasında kullanabileceğiniz uluslar arası bir dildir.


Güzel bir konu, sizi tebrik ederim. Siz arkadaş kelimesine Arka-Taş şeklinde yaklaşım göstermişsiniz, bende Arka-Daş biçimiyle açıklama getirmeye çalışayım bari. Are you interested in politics? Politikayla ilgileniyor musun?


Mükemmel bir gün sence nasıl olmalı? Sonra arkadaşların çoğu utandım dememe bozulmuşlar. Utanmamın sebebi ingilizce konuşamaması değil aksanlı konuşması hiç değil aslında en azından kötü cümle. Fatih terimle dalga geçilmesinin sebebi look at the tabela.


Beğenenlerden ve beğenmeyenlerden fikirlerini beyan etmelerini rica ederim. NGİLİZCE NO PROBLEM okuyun, öğrenmeye başlayın. Genel İngilizceGeneral English.


Defterin özeti: Construction sector have played an important role in development and sustainability of human civilization from ancient times to the present. Human existence need the construction industry for. Extra English, ingilizce öğrenenler için hem eğlenceli ve hem de öğretici olan Sitcom tarzında hazırlanmış bir ingilizce programıdır.


Ayrıca sitemizde paylaşacağım Extra English vidolarında İngilizce alt yazılı olanları tercih edeceğim. Paylaştıkların ingilizce ve bazı arkadaşların ingilizcesi olmaya bilir. Eğer ingilizcen varsa çevirerek arkadaşlara sunarsan daha faydalı olur hemde Türkiçe bir destek vermiş olursun. Ancak, demin bahsettiğimiz bu yeni tomurcuklanan yazar sen isen ve arkadaşların bu ifadeyi sana söylüyorsa, ya o romandan vazgeçmelisin ya da kendine yeni arkadaşlar bulmalısın!


Dutch courage (Alkolün verdiği cesaret) Dutch courage daha çok sarhoş cesareti için kullanılan bir örtmecedir. Tüm arkadaşların ellerine sağlık. Az buz paralar ödemiyoruz ve güvenilir ingilizce çeviri alıp alamayacağınızdan emin olamayabiliyorsunuz. Protranslate profesyonel İngilizce çeviri konusunda gerçekten güvenilir, tavsiye ediyorum.


Arkadaşların ingilizcesi

Will your friends coming. Seni ilgilendirmez…it doesn’t concern you. Yanlış yazıyorsun…You are writting wrong.


Ancak bu arkadaşların İngilizcesi ya sizin kadar ya da sizden kötü olan Japonlar, İtalyanlar, Türkler, Koreliler vb. Gerçek anlamda pratik yapabilmek için ana dili İngilizce olan insanlarla tanışmanız gerekiyor. Peki bunu nasıl yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar