24 Haziran 2019 Pazartesi

Kürtçe erkek isimleri 2012

Kürtçe erkek isimleri 2012

Anne ve baba adayları artık isim bulmakta zorlanmayacak. Kürtlerin tarih boyunca erkek çocuklarına verdikleri isim değişmemekte. Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bölgelere gittiğinizde genelde duyacağınız isimler olmakta. Yeni evlat sahibi olan kişiler çocuklarına isim vermekte kararsızlarsa.


Kürtçe erkek isimleri 2012

Kürtçe kız isimleri ile kürkçe erkek isimleri bulabildiğimiz kadar kız ve erkek isimleri bulduk. Umarım yeni doğan bebeğinize güzel bir isim bulabilirsiniz. Kürtçe Kız Çocuk İsimleri ve Anlamları,Kürtçe bebek isimleri,Kürtçe İsimler Ve Anlamları A dan Z ye Kütçe kız çocuğu isimleri sırayla başlayalım.


Kürtçe Kız ve Erkek çocuk isimlerini ve bu isimlerin anlamlarını bu sayfada bulabilirsiniz. SONSUZA KADAR BARIŞ, BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİN EL ELE. KÜRTÇE) OĞLAN İSİMLERİ Adar(bahar ayı) Afran (Allah tarafından yaratılan insan) Agir. Farklı, modern, değişik ve popüler erkek bebek isimleri arasından seçiminizi hemen yapabilirsiniz. Kız isimleri için de buraya tıklayabilirsiniz.


ERKEK İSMİ: ANLAMI: ACAR: Kuvvetli,atılgan,çevik: AFŞAR: Afşar boyunu oluşturan Türkmenlerin adı: AFŞİN: Zırh,silah: AHSEN: En güzel: AKIN: Karşı. Bunun yanında, en çok kullanılan diğer isimler ise Kürdistan, Abdullah, Barzani, Talabani ve diğer önemli Kürt şahsiyetlerinin isimleri tercih ediliyor. Kürtçe erkek, kız isimleri ve onların anlamları bulmanızı sağladık. Son moda erkek isimleri.


Harflere göre sıralayarak alfabetik sıraya koyarak incelemeler yapabilir. En modern erkek isimlerini bulabilir ve dikkat. Batman Tanıtım Haber ve Eğlence Sitesi.


Sitemizde sizede yer Ayırdık. Yazılarınızı , düşüncelerinizi,gördüğünüz olayları ve şikayetlerinizi sitemiz aracılığıyla duyurabilirsiniz. Konu kısıtlaması yok, sansür yok, hayata, haksızlığa, adalete, aileye, günlük olaylara, toplumsal olaylara, spora, eğitime, çevreye yani yaşama dair ne varsa yazın. O zaman doğru yerdesiniz! Gerçek ismi Berivan olmasına rağmen, doğduğu yıllarda Kürtçe isimlerin yasak olmasından dolayı, kimliğinde Semra ismini kullanmak zorunda bırakılan Karabaş, bir devlet düşünün ki bir isimden bile korkuyor diyor.


Bilinmesi Gerekenler ERKEK İSİMLERİ. ABAY : Sezgi, anlayış, dikkat ABBAS : Sert, çatık kaşlı. Kürtçe Kız İsimleri - Kürtçe Erkek İsimleri ve Anlamları - Kürtçe Bebek İsimleri - Kürtçe Kız Erkek Bebek İsimleri ve Anlamları Agîr (ateş) Amed (diyarbakır) Alân (yankı) Aram (huzurlu) Arî (kül) Ardil (yürek ateşi) Aştî (barış) Azad (özgür) Asmîn (dağ çiçeği) Bargiran (Dertli) Baran (yağmur) Berfin. Sual: Kıymetli isimlerden bazılarını ve anlamlarını bildirir misiniz?


Kürtçe erkek isimleri 2012

CEVAP Haklı olarak çocuğuna koyacağı ismin anlamını öğrenmek isteyenler oluyor, isimlerin anlamını soruyorlar. Biz burada daha çok merak edilen isimleri bildiriyoruz. Bebeğinize isim bulma konusunda kararsız mısınız? Her dönem popülerliğini koruyan, son dönemlerde moda olan veya nadir bulunan en güzel erkek bebek isimleri ve anlamları (erkek bebek isimleri islami, erkek bebek isimleri popüller, erkek isimleri ve anlamları ile kürtçe erkek bebek isimleri) sizler için bu sayfada derledik.


Köpek İsimleri Köpek isimleri sözlüğü. Kedi İsimleri Kedi isimleri sözlüğü. Seni Özlüyoruz Aramızdan ayrılan petleri anıyoruz. Tüm Şehirler Veteriner şehirler listesi. Değişik erkek çocuk isimleri de çok araştırılan konular arasında.


Bu içeriğimizde sizler için erkek isimleri ve anlamları, etkileyici erkek isimleri, popüler erkek isimleri, islami erkek isimleri, türkçe erkek bebek isimleri, sahabe erkek çocuk isimleri gibi isimlere yer vereceğiz. Yılında bebek sahibi olmak isteyen anne ve babalar. Erkek çocuğunuz için seçtiğimiz ve günümüzde Türkiye şartlarında kullanılan nufus kaydında problem yaratmayacak her biri bir anlam taşıyan bebek isimlerini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerde bebeğinizin isminin daha doğmadan ne olacağını merak ediyorsanız.


Erkek bebek isimleri A dan Z ye sıralanmakta. Gebelik döneminde çiftler doğacak çocukları için Kuran’da geçen bebek isimleri,Kuran’da geçen erkek çocuk isimleri,Kuran’da geçen erkek çocuk isimleri şeklinde araştırmalar yaparlar. Bu konuda Kuran’da geçen erkek çocuk isimlerini detaylı olarak sizin için toparladık. Arnisa Arsu Arsun Arsunan Arya.


R harfi ile başlayan erkek isimleri - r harfi ile başlayan erkek isimleri makalesi, haberleri R harfi ile başlayan erkek isimleri vikipedi. Havayuvarında ayrımlı basınç altındaki yöreler arasında oluşan, yatay yönde, esiş yönü. Kuran-ı Kerimde Yer alan erkek bebek isimleri kız bebek isimleri ve anlamları Seçilebilecek koyulabilecek adlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar