21 Haziran 2019 Cuma

Telepati deneyimleri

Kadın-Erkek ilişkileri hakkında merak ettiklerini sor, hem kızlardan hem de erkeklerden anında, samimi ve dürüst cevaplar al. Yaklaşık 2aydır eski sevgilim beni arasın mesaj atsın diye telepati yapıyorum. Normalde yazmam ama nedense yazım ve o gün konuştum o kişiyle ama bana kim olduğunu söylemedi.


Telekom teknolojilerini, tam dokuz yıldır yedi alt sektör halinde inceleyen bağımsız dergi, sektörün serbestleşme dönemine, yine sektörün yaratıcısı kurum, kuruluş ve en üst yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek bir kutlama ile merhaba dedi. Birkaç günlüğüne pratik yaptıktan sonra, daha fazla başarı elde edebilirsiniz. Bu konuya meraklı insanların bir çok deneyimleri mevcut. Telepatiden başarılı olamk için bu. DMT Molekülü ve Ruhsal Boyutu.


Bilim gizemli bir dünya. Ruh ve Madde arasında köprü, ruhsal bağlantıları nedeni ile Ruh molekülü olarak ta adlandırılan tam adı Dimetiltriptamin olan molekül. Beynin tam orta yerinde bulunan, beynimizin en büyük parçası olan Epifiz bezi tarafından salgılanan bu madde psikedelikler içerisinde tam bir dönüm noktası oldu.


Parapsikoloji, Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm,. Türkiye yi şebeke iyileştirme ile tanıştıran PIWorks un Başkanı Başar Akpınar, başarı hikâyelerini Uzun yıllar boyunca telekom sektöründe edindiğimiz deneyimleri kullanarak, son kullanıcıya en iyi hizmeti verecek, yenilikçi, uygun maliyetli ve 1Türk beyin gücü ile geliştirilen şebeke performans çözümleri sunmak. Ercan Arslan Bilgisayar Hastanesi kurulduğu günden bu yana edindiği deneyimleri, birikimleri bir kutuya sığdırarak, Türkiye’deki bilgisayar kullanıcılarının hizmetine sundu. Gümüşsuyu Askeri Hastanesinin karşısında faaliyete geçen Bilgisayar Hastanesi, sadece servis vermeye yönelik ülkemizde faaliyet gösteren ilk şirket. Bunlar da parapsikolojinin inceleme alanına dahildir.


Yunancadan türeyen bir sözcük olan telepatinin yapıldığına, kısacası varlığına dair tarih boyunca bir sürü efsane dile gelmiştir. Efsane tarafını bırakıp bilimsel açıdan incelersek bu kelimeyi, beyindeki sinir iletimi elektro-kimyasal bir olay olup her reaksiyon kimyasal bir iletim sonucu gerçekleşir. Bu da bir sürü beyin dalgasının oluşumuna neden olur. Sihirli mantarlar içeriğinde bulunan psilosibin, psilosin ve musimol gibi maddelerden dolayı psişeyi uyarıcı özelliğe sahiptir.


Kullanıldıklarında bilincin değişmesine, algının daha geniş boyuta ulaşmasına neden olurlar. Bu terimin anlamı “psikoloji ötesi”dir. Yani psikolojinin alanına girmeyen olağan üstü psikolojik deneyimleri kapsar. Rhine tarafından, Fransız psikolog Emil Boirac’ın tabirinden uyarlanmıştır.


Evrene mutluluk enerjisi yaymışsak mutlu insanları ya da bizi daha mutlu edecek deneyimleri çekerken, mutsuzluk enerjisi yayıyorsak daha fazla mutsuzluk veren kişi ya da olayları hayatımıza çekeriz. Sonuçta düşüncelerimizin enerjisi hangi boyutta ise hayatımıza o boyuta uygun olayları çekeriz. Korkunç kuran kuran-ı kerim köy mezar mezarlık musallat muska nas olay ruh rüya rüyada sabah ezanı tuhaf uyku.


Aksine sabah uyandığında ve hala uykulu iken daha kolay geçiş yapılır. Bazıları şafak vaktinde gerekli olan gevşeme ve artan farkındalığın daha çok olduğu söylenir. Ama bu konuda hiçbir zaman keskinn kurallar yoktur.


Klasik psikolojinin sınırları ötesindeki olguları içeren parapsikoloji psikolojinin alanına girmeyen olağan dışı psikolojik deneyimleri kapsar. Filtre Seçenekleri Bugün Yarın Bu Hafta Haftasonu Gelecek Hafta Bu Ay Gelecek Ay İndirimli. Harika deneyimleri daha ucuza yaşamak için bizi takip et. Etkinlikler tek bir yerde: Biletix, İBB,.


Telepati deneyimleri

Birinde belirli bir benzerlik elde edildi, fakat diğerinde hedefe pek yaklaşılamadı. Geller, tahmin etmeye çalıştığı onbeş çizimden yedisinde inkar edilemiyecek şekilde başarılı olmuş, dördünde. Yine hepimizde var olan ancak küçükken kapattığımız duru görü,telepati gibi bazı sezgilerimizi güçlendirdik.


Astral Seyahat Teknikleri 2. Yaşadığımız dünyada bilimin sınırları genişledikçe ve bilimsel olarak tanıyıp, kabul ettiğimiz olguların sayısı arttıkça, insanoğlunun kafasındaki sorular azalacağına, giderek çoğalıyor. Aşağıdaki yazıda telepati nedir, telepati nasıl yapılır, telepati teknikleri nelerdir gibi soruların bazılarına cevap bulacaksınız. Ancak telepati konusu esas olarak gayet girift bir mesele olduğu için bilhassa telepati teknikleri konusunda sadece üç örnekle yetineceğiz…. Biz her şeyi çift yarattık. Verdiğin cevaplara göre senin parapsikolojik yeteneğin telepati!


Bu yeteneğe sahip olmak herkesin harcı değil elbet! Sen duygularının, sözcüklerinin, seslerin kısaca sözcüklerle aktaramayacağın her şeyin iletişimini düşünce yoluyla iletiyorsun. Bu senin şansın, herkese nasip olmayacak bir yetenek aslında.


Bu evrede ruh ve madde beden arasında dış uyaranlardan dolayı azalan iletişim artış göstermekte ve maddesel algıdan ruhsal algıya geçiş sağlanmaktadır. Tam kelimeleri söyleyemeyeceğim çünkü bir çeşit telepati idi. Bana aktarılan cevaba göre ışıktan gelen cevaplar sizin inancınıza göre şekillenir. Eğer bir Budist veya katolik iseniz veya tutucu biri iseniz kendi inançlarınızdan oluşan bir cevap alırsınız.


Engin deneyimleri olan yeni uzmanlarımız aşağıdadır. Sizler için titizlikle seçtiğimiz yeni yeteneklerimizi denemenizi öneririz. Medyum Firuze Profesyonel Medyum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar