26 Ağustos 2020 Çarşamba

Korunaklı villa

Kendinizi rahat ve güvenli hissedeceğiniz korunaklı villa çeşitlerini inceleyerek huzurlu bir tatil fırsatı yakalayın. Korunaklı villa hem muhafazakar ya da mutaassıp anlayışa sahip ailelerimiz hem de balayı çiftleri için en ideal villa seçeneklerinden biridir. Bu tarz villalar ile ilgili yanlış bir kanı da sadece muhafazakar insanların kullanabileceği İslami kurallar geçerli olan villalardır kanısıdır. Onlarca villa içinden, tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir villa bulmanız mümkün.


Korunaklı villa

Türkiye`nin en büyük villa kiralama sitesinde Didim, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Kaş, Kalkan, Fethiye, İstanbul,Sapanca bölgesinde tatiliniz için özel havuzlu ya da havuzu korunaklı haftalık villalar, evler, apartlar, bungalovlar, daireler hesaplı fiyatlar. Bugüne kadar vardığınız tatil keyfini dilediğiniz tatil beldesinde kendi evinizdeymiş gibi kiralık villanızda çıkarabilirsiniz. Bu tip evlerimiz sadece muhafazakar aileler için. Doğa ile iç içe olan villamızda dışarıdan havuz kısmı gözükmediği için rahat bir şekilde güneş ve kuş cıvıltılarının tadını çıkarabilirsiniz. Son yıllarda gözde hale gelen bu tarz villalar bazı müşteriler tarafından helal villa, İslami şartlara uygun villa, korunaklı villa , tesettür villa olarak da anılmaktadır.


Kiralayacağınız muhafazakar villa, özel bahçesi, havuz terası, özel yüzme havuzu dışarıdan ya kısmen görünür ya da hiçbir noktasından görünmez. Helal tatil evleri, kiralık yazlık ve villa seçenekleri için tıkla! Kalkan, Akbel mevkinde bulunan deniz ve panaromik kalkan manzaralı, jakuzili, villa Keyif, yatak odası ile kişilik konaklamalara imkan sağlamaktadır. Dayalı döşeli lüks villalar arasından ihtiyaç ve zevklere uygun olan villa seçilmektedir.


Web sayfasında muhafazakar aileler için korunaklı villa seçenekleri sunulmaktadır. Villa Keyif, Kalkan, Akbel. Mutaasıp ailelerin ihtiyaç ve isteklerine göre hazırlanan kiralık yazlık villa bahçesinde özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Korunaklı villa larda konaklamaise tüm ailenin veya misafirlerin hep birlikte tatilin keyfini çıkarmasını sağlamaktadır ve tam anlamıyla mahremiyet sağlamaktadır.


Korunaklı villa tipleri özelini yaşamak ve özelinden ödün vermek istemeyen tüm misafirlerimiz için tavsiye edilmektedir. Korunaklı Havuzlu, Jakuzili Kalkan ve deniz manzaralı, yatak odalı kişilik kiralık villa. Bungalow villa olarakta adlandırılan tipteki evlerimizin özelliği tek kat üzerine kurulu yapısı, özel bahçe ve özel havuzunun olmasıdır. MUHAFAZAKAR ( HAVUZU KORUNAKLI) VİLLA NEDİR? Hellovillam’dan villa kiraladağınızda havuz sadece size ait olur.


Korunaklı villa

Havuzu ve bahçesinin etrafı doğal, yüksek duvarlar, dekoratif duvarlar, çitler veya açılıp kapanabilen perdelemeler vb setlerle kapatılarak villanın dışarıdan görünmesinin tamamen engellenerek muhafazakar aileler için korunaklı hale getirilmiş villalara denilir. Ailemizle yaz sezonu başlamadan bir tatile çıkalım istedik. Tatil boyunca her şey süperdi. Herşey den önce muhteşem bir manzara,tadına doyum olmaz bir havuz, son derece rahat yataklar.


Konumu itibari ile merkezde olup restaurant ve marketlere yürüme mesafesindedir. Kayaköy Fethiye´ nin en güzel yerleşim yerlerinden biridir. Geniş bir iç mekana sahip villamızın, iç detayları keyifli ve zevklidir.


Uzun zaman süren evlilik hazırlıkları ardından çıkılacak balayı tatilinizde gözlerden uzak havuz keyfi için muhafazakar balayı villaları sizi bekliyor. Son yıllarda oldukça popüler olan villa kiralama konsepti balayı çiftleri için bu manada kurtarıcı olmuştur. Kalabalık otellerde, kendilerine ait özel ve romantik bir hava bulamayan ya da. Havuzu korunaklı villa seçeneklerimiz sadece internet değil daha birçok hizmeti sizlere sunuyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi, saç kurutma makinesi, bulaşık makinesi ve ütü gibi temel ihtiyaç olan beyaz eşyaların.


Muhafazakar villalar ve özel fiyatlar ile gizliliğinizin ön planda olduğu rahat bir tatile adım atın. Muhafazakar aileler ve balayı çiftleri tatil planı yapmakta oldukça zorlanmaktadır. Sevdiklerinizle baş başa, özel havuzlu villalarımızda, doğa, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkartmanız için çalışıyoruz. Tercihiniz muhafazakar ya da korunaklı villa kiralama ise size hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız.


Korunaklı villa

Kiralık villalarımızda özel havuz ve bahçenin keyfini çıkartın. Odalarının tümünde özel banyo , wc ve klima da mevcut olan tatil villamız siz değerli misafirlerimize unutulmaz bir tatil keyfi sunacaktır. Yatak odası içerisinde ısıtmalı havuzu bulunan villamız kış aylarının da tercih edilen villa seçeneklerimiz dendir. Kalkan kiralık yazlık hizmetleri ile villa kiralamaları artık yerli tatilciler otellerde rezervasyon yaptırmak yerine daha fazla bu hizmetleri tercih etmektedir. Bu seneki tatil planınızı sadece kendi alanınızı kendinizin kullanacağı şekilde planlamak ister miydiniz?


Sessiz, sakin ve hâlâ bozulmamış doğanın kucağında kuş sesleri ve dinginlik içerisinde kahvaltını yaparken her sabah önünde serili yemyeşil ovaları ve tarlaları izlerken iyi ki köyde bir villa tercih ettim diyeceksin. Tesettürlü ailelere veya özeline önem verenler için uygun bir villadır. Fiyatlarımız kişi başı fiyat değil, toplam villa fiyatıdır. Giriş ve çıkış tarihleri farklı aylara denk geldiğinde ilk günün ayına göre ücretlendirme yapılır. Firmamız ile Kalkan,Fethiye,Marmaris bölgelerinde özel havuzlu yada balayı tatili için doğayla iç içe muhafazakar korunaklı kiralık villa seçenekleri sunuyoruz.


REZERVASYON, ÖDEME, İPTAL VE AİDE KOŞULLARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar