13 Ağustos 2020 Perşembe

Mektup arkadaşıma ne yazabilirim

Arkadaşıma mektup yazmama yardım eder misiniz lütfen acil? Mektup yazılacak kâğıt, şekil yönünden düzenli ve temiz olmalıdır. Mektup, mürekkepli ya da tükenmez siyah renkli kalemle yazılmalıdır. En yakın arkadaşa mektup yazısı ve Gamze CİZRELİ en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın!


Günümüzde artık pek fazla tercih edilmese de, mektup bir zamanların vazgeçilmez iletişim ve haberleşme aracıydı. Hâlâ zaman zaman kullanıldığına şahit oluruz. Siz de bir mektup yazdınız ve sıra geldi mektubunuzu göndermeye. Aşağıdaki talimatlar size yardımcı olacaktır.


Zarfın sol üst köşesine gönderenin adını ve soyadını yazın. Hatta bir mum ışığı altında mektup yazmak kesinlikle muhteşem olacaktır. Bu şekilde hem düşüncelerinize daha iyi konsantre olacak, hem de etrafınızdaki başka şeylerin dikkatinizi bölmesini engellemiş.


Buyrun arkadaşa sevgiliye mektup örnekleri kısa ;. Mesela mektup yazarken, tamamen sevgilimize ve Ona duyduğumuz hislerimize odaklanırız! Bu yönüyle de herkese aşk mektubu yazmalarını tavsiye ediyorum. Saçma ya da değil bir geçerli nedeni var yazmak istememin. Aramızda duygusal veya herhangi bir bağ yok çok fazla tanımıyorum kendisini. Siz tanımadığınız birine nasıl mektup.


Eski zamanlardan beri süregelen bu hoş geleneği devam ettirmek istiyorsanız aşağıdaki oldukça manalı sözler ile sevgilinize güzel bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Seçme, mektup yazma veya geri arama, şahsen ben mektuba öncelik vereceğim. Bir mektup mu, çağrı mı?


Nedenini açıklayacağıZaman alabileceğim zamanı seçiyorumKendimi, rahatsız edilmeden bir şey üzerinde, sevgili arkadaşınla sohbet et. Daha erken sabah, işte öğle yemeği molası, geç akşam veya gece bile olabilir. Mektubun diğer yazı türlerinden ayrı bir özelliği vardır. Her şeyden önce bağımsızdır, ufukları alabildiğine geniştir, dar kalıplar ve kurallar içinde tanımlanamaz.


Konuları oldukça bol ve sınırsızdır. Doğallığın ve içtenliğin en çekici belgesidir. Benden mektup bekleyen bir dostum da yok. Yazıcıdan bir çıktı alıp zarfa koyup göndermek istesem, arkadaşıma telefon açıp, sana mektup göndereceğim, posta adresini verir misin? Evet istediğim zaman yazabilirim, ancak bu konuşma başlatmak için yapılan bir şey olurdu.


Benim derdim seninle konuşmak değil, sadece iyi dileklerimi sunabilmek. Seni son gördüğümde (vefatından bir sene kadar evveldi) doktoruna söylediklerini anlatmıştın, hatırlıyor musun: Aman doktor, benim biraz daha yaşamam lazım, biraz daha yaşayıp, şu Kenan Evren denen adamın darbe suçundan yargılandığını, hattâ mümkünse öldüğünü görmem lazım, ne yap et, benim ondan önce ölmeme izin verme. Arkadaşlık öyle önemli bir kavram ki, bir gün yanınızda kimse kalmadığında size destek olan sadece en yakın arkadaşınız yani bu noktadan sonra dostum diyeceğiniz kişi olabilir.


Lütfen hoca performans ödevi verdi aynı şehirde olduğumuz bir arkadaşıma mektup yazmam gerekiyor siz yaparmısınız mektuptan hiç anlamıyorum. Hatta sizi öyle çok seviyorum ki size olan sevgimi anlatmak için size özel bir mektup yazmaya karar verdim. Zor olduğunu bile bile kendi isteğinizle bu mesleğe girmeye karar vermiş olmanızı seviyorum.


Uzun mesai saatleri, olmayan hafta sonu tatilleri, sınıf yönetimi, veli yönetimi, her geçen gün daha da tuhaflaşan eğitim politikaları. Sevgili öğretmen, Sizi çok seviyorum. Aslında bu soruyu sormam hata sen hep iyisindir benim en zor anlarımda dahi yüzünden gülücüğü eksik etmeyip o travmatik dönemlerimi atlatmama hep yardımcı oldun. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.


Arkadaşa Yazılan Mektup Örnekleri-Arkadaşa Yazılan Mektup Örnekleri Nelerdir Nerden başlamalı Önce sessiz ama anlamlı bir tebessüm mü göndermeli? Yoksa kocaman gülümseyerek merhaba mı demeli? Merhabalar,şubat ayında almanyadan kuzenim beni aile ziyareti olarak istek yaptı istek mektubu yolladı bana almanyadan,evraklarım tam sorun yoktu,madde ile bana vize vermediler,işim yokmuş bekarmışım, dönüşüm belli değilmiş ama gidiş dönüş bilgilerimi verdim fakat vize alamadım,nerde yanlış yaptık acaba,şimdi tekrar istek yapıcam bu sefer çocuk. Konuştuğu kişinin isminin baş harfi sadece S onu biliyorum. Resmini begenenlerden S ile başlayan kişilere yazdım ve deneme yanılma yoluyla buldum.


O kişi mart başında konuşmaya başladıklarını söyledi ben mart ayında ayrıldık diye söylediğinde ama inanmadım yine. Sahte hesaptan kız arkadaşıma yazdım başka biri gibi. Dikkatinizi Çekebilir En Yakın Arkadaşa Hediye En etkili sözlerden bir tanesi de arkadaşa söylenen sözlerdir. Arkadaş sözleri, birçok anının ve hikâyenin özetleri gibidir.


Bazı arkadaşlıklar yıllarca sürer, bazıları ise çok daha kısa sürebilir ama arkadaşlıkta asıl önemli olan, uzunluğu değil o arkadaşlığı ne kadar yoğun yaşadığındır. Cevap : Bu güzel yorum üzerine en az beş blog yazar insan be arkadaşım, ba-yıl-dımm. Sevdiklerime bıktırana kadar söylerim ben bu cümleyi, söyledikçe güller açar yüreğimde yahu)): Daha dün, Karşıyaka'da buluştuğum arkadaşıma defalarca söyledim billahi, hatta dellendi ve sus manyak insanlar bize bakıyor diye bir.


Seni Seviyorum bundan daha kolay ne var bilmem ki. Hernekadar artık tamamen dijitalleştiğimiz bu zamanlarda, mektup yazma popülaritesini kaybetse de, nostaljik bir kutlama yapmak isteyenler kardeşine doğum günü mektubu hazırlayabilir. Hediye notları ile hediyenizi sıradışı bir hale getirebilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar