20 Ekim 2015 Salı

2018 Sıla yolu

2018 Sıla yolu

D elimden geldiğince kısa kısa videolar çekip sizinle paylaşmak istedim karde. Başta Kapıkule sınır kapısı son durumu ve yurtdisi emeklilik, Bulgaristan e-vinyet, sıla yolu sınır kapıları son durumu, sila yolu haritası gibi bir çok bilgiyi sila yolu bilgilerini burada bulabilirler. Tek şeritli, çukurlu ve tehlikeli yolların yerine bir Avrupa Birliği ülkesine yakışır geniş otoyollarda seyahat etmenin tadına varacaksınız. Bir sıla yolculuğu vakti daha geldi. SİZ Avrupalı Türklerin, okul tatili ile başlayan otomobille Türkiye yolculuğunda sıkıntı ile karşılaşmaması için bu sazfazı hazırladık.


Adım Adım SılaYolu Yol Rehberi,SılaYolu haberleri, Son dakika SılaYolu gelişmeleri,Avrupa haber,Yol Rehberi,SılaYolu,İzin Yolu,Tatil,Türkiye,İstanbul,Kapıkule,Edirne,Turizm. SILA YOLU izin Yolu : Gurbetçiler Buraya, Dortmund. Offiziell Sayfa Internetin ilk ve tek Türk. Tahsil edilmemiş trafik idari cezası bulunan yabancı plakalı araçların cezası ödenmeden ülkeyi terk etmesine izin verilmeyecek. Avrupa Ülkelerinde yaşayan Gurbetçileri izin heyecanı sardı.


Haziran ayı sonu itibarı ile okulların tatile girmesi ile birlikte izin sezonu başlıyor. Tatil sezonunun açılmasıyla artan uçak bilet fiyatları dört kişilik ve daha kalabalık aileleri otomobilleri ile yolculuk yapmaya iten nedenlerin başında geliyor. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Türkiye’de geçirmek için yola çıkacak vatandaşlarımıza güvenli ve huzurlu bir sıla yolculuğu için dikkat edilmesi gereken bazı hususları hatırlatmakta fayda görüyoruz. Sıla haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Sıla kimdir, hayatı ve biyografisi. Yıldız Tilbe, ilginç sahne kıyafetiyle konsere damga vurdu.


Original Sayfa ️ Avrupanin cesitli sehirlerinden arabalariyla anavatana seyahet edecek Türk vatandaslari silayolu. Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli, Pazarkule ve Dereköy Gümrük Kapılarımızı sizler de canlı izleyebilirsiniz. Yine sıla yolundan acı haberler almaya başladık.


Sıla Yolu’nda dikkat: Gümrük Kapılarını Canlı İzleyin. Yönü ister Anavatan, isterse tatil dönüşü olsun, o yolun kazaları hep acı olur. Hele onca yolu gidip, memlekete, ait olduğu şehre az bir yol kala yapılan kazaların acısı, hüznü tarifsizdir. Fazla para bulundurup deklare edilemeyen paralara el konulurken;geri almada büyük zorluklar ve yüksek cezalar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Avusturya , Macaristan, Hırvatistan, Sırbistan, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan.


Almanya’nın Essen şehrinde Ankaralılar Derneği’nde konuyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan DTAC Başkanı. Ahilik geleneğinin özünü benimseyen anlayışla yola çıkan Serkan ACAR, yılların deneyimiyle şirketleşerek hizmet sektöründeki öncülüğünü ispatlamıştır. Hayallerinize gittiğiniz yollarda, sizin yanınızda olan Sıla Petrol, Sağlam ve Estetik evlerinizde huzurla otururken sizi mutlu etmenin haklı keyfini yaşayan Sıla İnşaat, kapılarını size her daim açık. Evet, yanlış okumadınız. Avrupa SABAH’ın tesisleri bu yıl, ünlü Balkan Highway Oteli’nde.


2018 Sıla yolu

Sıla yolu çile yolu olmaktan çıkacak. WELT HEIMAT - Sevket Dalboy - 21. Her yıl yüzbinlerce vatandaşımız yıllık tatilini geçirmek için ülkemizi tercih ediyor. Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi bir çok vatandaşımız vatanımızı tercih etmiş, özel arabalarıyla.


Fakat bu bilgileri zamanında okumamak, bize iyi bir ders verdi. Dar olan dağ ve köy yollarında inanın ecel terleri döktük” dediler. Yolculuk videosu sevenler ve sıla yollarını merak edenler için otoban,tünel,benzin gibi masraflar hakkında elimden geldiğince kısa kısa bilgiler. Araçları kamyonetle çarpışan yedi kişilik aileden 4. SAYIN DEGERLİ AVRUPADA YAŞIYAN KARDEŞLERIM HEPINIZE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM. NE MUTLU SIZE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SAYGIMLA RAMAZAN Ç. Tam yıl, bunun son yılındaFransa-İtalya-Yunanistan ve Türkiye güzergahını takip ederek.


Hangi yolu seçeceğinize kendiniz karar verin. Bu sürelere tabiki verilen molaları ve sınır kapılarındaki bekleme sürelerini de eklemek gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar