29 Ekim 2015 Perşembe

Ankara büyükşehir yaz okulları

Yaz Spor Okulları iki dönem halinde ( Temmuz -Ağustos ) yapılacaktır. Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Yaz Şenlikleri Konser, Animasyon Gösterileri, Yarışmalar. Büyükşehir’in yaz okulları için kayıtlar başlıyor. Bir yıllık zorlu bir eğitimi geride bırakmaya hazırlanan öğrencilerin, “Yaz tatilini nasıl değerlendireceğiz?


Ankara büyükşehir yaz okulları

BÜYÜKŞEHİR YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI. Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri bünyesinde açılan yaz okullarında çocuk ve gençler için eğitici ve eğlenceli birçok aktivite bulunuyor. Antalya genelinde bulunan futbol ve basketbol okullarının katılım. Belediyesi, 7-yaş arası çocukları, okulların yaz tatiline girmesinin ardından kayıtların başlayacağı yaz spor okullarına davet ediyor. Sporun ve sporcunun gelişimi için birçok hizmete imza atan Çankaya Belediyesi, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve disiplinine sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.


Firma Rehberi Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Sayın Mansur YAVAŞ’a Vakfımız ve Okullarımızın çalışmaları konusunda bilgi sunduk. Yaz spor okullarında futbol, basketbol, hentbol ve voleybol branşlarında alanında uzman eğiticiler tara. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda açılışı düzenlenecek yaz spor okullarında 8-yaş arası öğrenciler ve engelli öğrenciler ücretsiz eğitim görecek.


Ankara büyükşehir yaz okulları

Adana’nın spor ve sanattaki başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmayı. Belediyespor Genel Koordinatörü Necati Yıldırım, okulların tatil olmasıyla birlikte ilçelerde yaz spor okulları açacaklarını belirterek, “ Alanya. Yüzmeden voleybola, müzikten drama atölyesine kadar pek.


Okulların yaz tatiline girmesinin ardından çocuklarına ekonomik. Tatile giren çocuklar ve gençler, yaz spor okulları (İl Spor Merkezleri) sayesinde, hem değişik branşlarda sportif faaliyetlere katılacak, hem kültürel etkinliklerin içinde olacak, hem de sinema, drama, halk oyunları ve satranç gibi. Yaz aylarına girilmesiyle birlikte. Kurslar iki dönem şeklinde olacak. Okçuluk ve tenis olarak yeni branşların eklenmesiyle okullar spor dalında eğitim verecek.


Yaz okulu öğrencileri, atölye çalışmaları, sokak oyunları, mutfak, takı tasarım ve resim etkinlikleri ile de keyifli zaman geçiriyorlar. Spor okullarında spor branşında eğitim verilecek. Futbol Akademisi oyuncu seçmeleri ve yaz dönemi futbol okulları için kayıtlar başlıyor.


SPOR TESİSLERİNDE YAZ OKULLARI HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK. Haziran’da başlayıp Temmuz’da sona erecek. Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından düzenlenen bu kursların müfredatının yine DİB tarafından oluşturulduğu belirtiliyor.


Makbule Anısına Satranç Turnuvası Manisa Gördesliler Derneğinin kitap kahvesinde satranç severler buluştu. Yıl Doğa Yürüyüşü Kobaklar Göletinde başlayan yürüyüş Güneşli Barajına kadar devam etti. EN GÜZEL YAZ GÖLBAŞI’NDA. Belediyesi tarafından yüzlerce çocuğun spor yapma imkanı bulduğu yaz spor okulları açılıyor.


Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçedeki çocuk ve gençleri spor. Yorucu ve yoğun eğitim maratonunu geride bırakan öğrenci ler için tatil zamanı. Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için. Bülent Kerimoğlu’nun da katılımıyla yapıldı.


Mobil Künye Sitene Ekle İletişim. Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor okullarından, Beylikdüzü’nde ikamet eden çocuklar ve gençler ücretsiz faydalanma imkânı buluyor. Kamp tüm hızıyla devam ediyor. Vali Demirtaş Gençlik Spor Tesislerinde İncelemelerde Bulundu.


Yaz Okulları faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Dünyaca Ünlü firmanın distribütörlüğünde akıl almaz olay! Dönemleri İçin Kaytlarımız devam ediyor.


Gençlik Merkezi, Bilgi Evleri, MARMEK, Konservatuar da devam eden kurs ve aktivitelerin yanı sıra Mahalleme Havuz Geldi Projesiyle çocuklar havuzun keyfini çıkarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar