30 Ekim 2015 Cuma

Insanlara kendimi nasıl sevdirebilirim

Aslında hepimiz hayatta mutlu olmak, sevmek ve sevilmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirmenin ilk adımı ise kendini sevmekten geçiyor. Eğer aklında, “kendimi nasıl sevebilirim? Başlarken söylemek isteriz: Biz, Yüksek Topuklar ekibi olarak seni seviyoruz!


Insanlara kendimi nasıl sevdirebilirim

Sana destek olmak için bu özel yazıyı hazırladık, umarız ki. Nasıl sevdirebilirim kendimi insanlara ? Yazılar - İnsanlara karşı hüsnüzan nasıl besleyebiliriz? Aynalama Tekniği en güçlü uyum kurma ve insanları etkileme yöntemlerinden biridir. Aynalama yöntemi doğru kullanıldığında karşınızdaki kişi ile uyum kurmanızı.


Sevilmenin yolu sevmesini bilmektir. Başka bir tabirle, iyi insan, herkes tarafından sevilir. Dinimizin bildirdiği esaslara uyan Müslüman iyi insan demektir.


Hemen herkes, kendisiyle ilgilenilmesini, kendisinden, işlerinden bahsedilmesini ister. Ben) dediği tespit edilmiştir. En azından ben kendi tecrübelerimi ve gözlemlerimi paylaşacağım. Kendimi ona nasıl sevdirebilirim?


Yeşim Tijen, kendinden büyük birine aşık olan okuruna tavsiyelerde bulunuyor. Meselâ sen onları sevdiğini onlara nasıl ispat ediyorsun, etmeye çalışıyorsun diyelim hadi? Ona karşı pozitif davranışlar sergileyin. Karşınızdaki insan sizin onu sevdiğinizi fark ettiğinde ve iyi anlaştığınızda, sizi daha kolay sevecektir. Birden bire olacak şeyler değil bunlar.


Insanlara kendimi nasıl sevdirebilirim

BU kitabı sizin tavsiyeniz ve değerlendirmeleriniz üzerine geçen hafta satın aldım. Boş vakitlerimde okuyacağım roman tarzında bir kitap zannediyordum aslında ama kitabı okumaya başladıkça hiç de düşündüğüm gibi bir kitap olmadığını anladım. Kitap normal kişisel gelişim kitaplarının aksine içerik olarak o kadar dolu ki kendimi elime bir kağıt kalem alıp. Hayattan beklediğimiz onlarca, hatta yüzlerce şey vardır.


Ağzımızdan çıkan kelimelerin bunlara ulaşmadaki rolünü hiç düşündünüz mü? Ben koçluk yaptığım öğrencileri dinlerken hayallerini ve hedeflerini ne kadar yanlış ifade ettiklerini farkediyorum. Zamanla insanlara o müziği sevdirebilirim. Geçen sene arabesk söylemek istedim, bin.


Güler yüzlü ve hep edebli olmalı, önce selam vermeye çalışmalı, hiç. Berkay, Evliliğim cillop gibi gidiyor. Evlendikten sonra bir kez bile kavga etmedik. Evlilik, doğru insanla olursa çok güzel bir olay dedi. Eğer gerçekten öyle düşünüyorsam söylerim, iltifat olsun diye değil.


Evet ara sıra iltifat ederim, herkes biraz övgü duymak ister. Sound’uma Türk ezgilerini, vokale İngilizceyi koydum. Bu işe ilk girdiğinizde ne kadar para kazanacağınızın hesabını yapmak yerine kendimi insanlara nasıl sevdirebilirim, bu camiada nasıl daha kalıcı olabilirim diye düşünüp buna yönelik çalışmalar yapmanız başarıya daha hızlı ulaşmanızı sağlayacaktır.


Insanlara kendimi nasıl sevdirebilirim

Bu sene pop müzik yapmak istedim, daha bir ay oldu binlerdeyiz. Seneye belki türkü, belki de caz söylerim. Merhaba Yeşim Hanım, yıldır yürüttüğüm bir ilişkim vardı. Ben başka biriyle konuşurken sevgilimle tanıştım. Annesi bunu öğrendi ve o gün bu gündür kadın beni istemiyormuş.


Son günlerde soğuk davranmaya çalışıyordu ama sesimi duyduğu zaman eskisi gibi oluyordu. Pazar gecesi sevgilim benden ayrılmak istediğini söyledi. Köpeğim sürekli kaçıor benden başkalarına karşı iyi ama ben ne yaptıysam beni sevemedi sanırım pek.


Başka insanlara sevgimizi göstermek de bunu söylemek de hep bir çekingenlik içindeyiz. Neden bu kadar zorlanıyoruz? SORU: Sizden duyduklarımla çevremdeki insanlara iyilik yapıyorum. Bana hak etmediğim şekilde davranıyorlar.


SORU: Ailemi sizin Mehdi olduğunuza inandıramadım. Aslan burcu erkeğinin gerçek bir kral mı olduğunu, yoksa sadece öyle mi davrandığını hiçbir zaman bilemeyiz. Onun doymak bilmez bir iştahı vardır.


Yönettiği insanlara emirler vermek ve onlar tarafından sevilmek için çok büyük bir ihtiyaç duyar. Bu, kibirden, edebsizlikten ileri gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar