20 Ekim 2015 Salı

Windows 7 ultimate kurulum

Windows Kur Dosyalarını Yüklüyor. Burada hiç bir değişiklik yapmadan. Masaüstünü gördüğünüz anda artık orjinal aygıt sürücülerinin, yardımcı programların vb.


Ancak işletim sistemi kurulumu bu ibaret. Bilgisayarınıza GB veya daha çok RAM taktığınızda bit işletim sisteminin faydaları ortaya çıkar. Bu gibi durumlarda, bit işletim sistemi daha büyük miktarda belleği bit işletim sistemlerinden daha etkin kullanabildiğinden, aynı. Explorer en güncel versiyonları ile sistem içerisinde hazır kurulu olarak otomatik gelir.


USB destekli,dileyen kendi. Kullanımı ve kurulum özellği oldukça basit olan bu program ile hiçbir güncelleme işlemleriyle uğraşmadan bilgisayarınızda. Hatta USB bellekten yapılan kurulum Vista CD’sinden çok daha hızlı. O zaman bu yazımızı dikkatlice okuyun. HATA = windows yükleme dosyalarını güncelleştiremedi.


Windows 7 ultimate kurulum

Kurduğum sürümün dili ingilizceydi. Her ne kadar ingilizce olarak kullanırken sıkıntı çekmeyecek olsam da Türkçe ye çevirme işini araştırmaya karar verdim. Ana içeriğe atla Gezginler-Tamindir Full Ücretsiz Programlar Ara. TipsNNTricks 118views.


Ben onlarca yöntem ve farklı ISO dosyaları denedim nafile. Ya hatalar aldım yada masaüstüne attı pc. Nisan ayına kadar olan tüm güncellemelerini tamamladığımız bu sistemi ISO kalıbında bilgisayarınıza indirebilir, veya bit olarak kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Yapmamız gereken USB belleğimizi ve.


Daha sonra yardımcı yazılım aracılığı ile sürümü lisanslı hale getirebilirsiniz. Kurulum esnasında key istememektedir. Bit özelliğine sahip olan bu sistem DISM yöntemi ile.


Stabil ve hızlıdır orjinaldir otomatik aktivasyon değildir. Ancak kurulumdan sonra buradaki program ile aktive. Basit ve kolay kurulum sürecine sahiptir. Biz kurulum yapmak istediğimiz bölümü seçip ileri butonuna tıklıyoruz.


Bu bölümde kurulum dosyaları çıkartılır. Bu adımları izleyin ve işletim sisteminin bit türüne göre yukarıda belirtilen anahtarlardan bir ürün anahtarı seçin. Gelişmiş web deneyimi için Internet Explorer yüklü geliyor. Türkçe versiyonudur, olur olmadık yerlerde ingilizce metinlerle.


Korkmanıza gerek yok bilgisayarınıza baştan format atmanıza yada sistem geri yükleme yapmanıza gerek yok. Ultimate sürümlerde kurulum sonrası güncelleme alanından sistem dilini. Güncel windows ultimate sürümüdür. Güvenli Önyükleme (Secure Boot) Nedir?


Windows 7 ultimate kurulum

Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi bugüne kadar hiç yaşamadığım bir problem bu windowsu kurarken. Hddmizi bölecekmiyiz silecekmiyiz. Ama korkmaya gerek yok dikkat etmemiz gereken bir işlem yaparken doğru sürücüyü seçtiğimizden emin olmak. Fakat bizim istediğim şey tam olarak bu değil.


Sorun bu şekilde çözülmüş olacak. Elinizde DVD varsa bilgisayarınıza iliştirin ve herhangi bir klasöre kopyalayın. Siz de istediğiniz adı verebilirsiniz ama klasör adında boşluk olmasın. Peki, bu ne kadar doğru?


Ben Ultimate Kullanıyorum) Cevapla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar