30 Ekim 2015 Cuma

Wordtest ekşi

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz! Bu kısımda WordTest Şikayet ve övgü mesajları yazmanız mümkündür. Daha önce firmayla ilgili yaşadığınız olumlu veya olumsuz bir deneyim varsa WordTest Şikayetleri ve yorumlarını aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz. Aynı şekilde firma hakkında övgü mesajları da yazmanız mümkündür.


Rastgele WordTest Şikayet ekşi bir değerlendirme. Her tuş kilidi açıldığında seçtiğiniz seviyeye göre kelime gösteren bir uygulama: play. Okunuşları ve çevirileriyle birlikte kelimelerin anlamları ve tanımları.


Birkaç sorum olacaktı bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Voscreen has been developed as a tool to engender independent language acquisition in an entertaining and inspiring way. Video Eğitim Panel Girişi. Giriş için e-mail ve şifrenizi yazınız. Sosyal Imleme forum konularına gözatın, Sosyal Imleme kategorisinde konu açın.


Kullanan arkadaslar varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Bedava ingilizce eğitimi, ücretsiz ingilizce, ingilizce öğren,ingilizce okuma parçaları, diyaloglar, türkçe çevirileri, tercüme, beginner diyaloglar, pre. Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu: WordTest. Online çalışmak isteyenler için wordtest. Faydalı olması dileğiyle.


Aşağıdaki link ekşi sözlükte paylaşılmıştı. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum öncelikle. Kitap bayağı faydalı görünüyor.


It is hosted in Turkey and using IP address 213. The home page of sozluk. Benim öğrencilerime tavsiyem İngilizce günlük tutmaları oluyor ve en önemli şartım o gün çalışmaları esnasında karşılaştıkları ve bir kenara not aldıkları kelimeleri mutlaka günlüklerinde kullanmaları oluyor, böylelikle öğrendikleri kelimeleri kendi yaşantılarıyla ilişkilendirip, öğrenme kolaylığı sağladıklarını söylüyorlar. Ekşi Sözlük Sosyal Sorumluluk) 31.


En Çok Indirilen Linux Dağıtımı. Facebook da a la gente el poder de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar