28 Ekim 2015 Çarşamba

Gururlu erkek geri döner mi

Gururlu erkek geri dönermi? Bencede cünkü benim ona bir kötulüyüm dokumadi ondan düsünüyorum geri döner. Ay boyunca hergün hasta oldunda arardim sorardim. Ayrılan gururlu bir erkek geri döner mi ? Senin yaptığın hatalar, her kavgada ayrılalım demelerin beni çok yordu dedi ve bitirdi.


Bu beni aynı nedenden ikinci terk edişi ilkinde çok yalvardım ,hatalarımdan dolayı çok. Ya geri gelmesi veya gelmemmisi sana verdiği değerle ilgili biraz seviyorsa arar unutma yada bi haber çokar aranızdaki ilişkiyi bilsem fikir yürütürüm ama seni seviyormu ? Her ne kadar pipisiyle gurur duyarak büyütülmüş olsa da hep aynı korku içinde büyümüştür erkek: “Ya yeterince büyük değilse! Konuşmaya başlasa bile uzun süre sizi tersleyebilir. Kısacası bir koç burcu erkeğinin eski sevgilisi olup da size geri dönmesi için beklemeniz biraz imkansıza yelken açmak gibidir.


Sizi çok özlese, çok sevse de gururu ve inadı yüzünden geri dönmeyecektir. Koç Burcu Erkeği Terk Ederse Geri Döner Mi ? Peki ya yeniden kendinize aşık etmek ister misiniz? Aşk filmlerinde hep acıklı hikayeler anlatılır, sevenler kavuşamaz, gururlu insan eski sevgilisinin adını anmaz, değil mi?


Değil işte sevgili dostum! Sizin çevrenizde ayrılıp yeniden birlikte olmaya başlayan çiftler. Boğa Burcu Erkeği Ayrıldığı Zaman Geri Döner Mi? Bu burç erkeğinin en kötü özelliği inatçı ve gururlu olmasıdır.


Bir karar almışsa onu o kararından vazgeçirmek neredeyse imkansız gibidir. O bir şeye inanmışsa karşısında aksi için yalvarsanız bile o kılını kıpırdatmayacaktır. Terazi burcu erkekler isterse mükemmel bir insan olabilecekken isterlerse kalbinizi kırıp arkalarına bile bakmayabilirler. Bu yüzden onları geri döndürmeye çalışmak oldukça cesaret isteyen bir olaydır.


Eğer onu gerçekten tanıyorsanız durumu kurtarabilme şansınız yüksektir. Bir Kadın Terazi Erkeğini Geri Döndürmek İçin Ne Yapmalıdır? Bunlardan en basit olanı eski sevgilisinin yakın arkadaşı ile sevgili olmaya çalışmaktır. Eşiniz,sevdiğiniz yada evladınızın sizi terk etmesinden endişe ediyoriseniz yada sizi terk etti ise,aşağıdaki Âyet-i Kerimi kişinin niyetine(Pişmanlıkla dönmesi) her gün (17) defa okumaya devam ederseniz,Allah’ın izni ile geri döner,sizin olmadığınız yerde huzur bulamayıp pişmanlıkla döner ve bir daha terk edemez. Gerçi Leo - erkek, bunun karakteristik çok gururlu durumunu karşılık değildir.


Ama yapılması gereken bir şey bu işaretin doğası vardı. Buna benzer bir kaç sey daha var. Sanirim kast edilen bunlar. Ama onun disinda kolayca elde edilebilecek malzemeler ile yapilan onca büyü var yani çokta sorun degil. Ben geri döndürme büyüsünu ay önce yapmistim ve kitapta hafta içerisinde geri dönecek yaziyor.


Tam hafta dolmadan bana geri döndü ve beni geri istedigini söyledi. Belli bir zamanı aşmanın sonrasında arkadaşlık gerçekten oluyor. Levent’i arayıp kendisiyle birlikte konsere gelip gelmeyeceğini sordu.


Eski Erkek Arkadaşı Terk. Bu sayede hem onu geri istediğini göstermiş hem de Levent’e kendi seçimini yapma özgürlüğü vermiş oldu. Kısa bir süre sonra hikayenin mutlu sonla bittiğini anlatmama gerek yok herhalde.


Nişanlarının haberini aldım, umarım bu evliliğe de döner. Bu Türk erkeğini ne yapmalı da yola koymalı. Sevgili Dilek Önder ‘in son yazılarından öyle keyif aldım ki.


Yani ağzından bal damladı. Aramayan Neden Aramaz başlıklı yazısı harikaydı. Onun kadar feminist yaklaşmasam da ekleyeceklerim var elbet. Biraz gururlu, biraz da istikrarlı olun. Eğer erkek arkadaşınız kaçma konusunda sizden atak davranırsa hiç paniğe kapılmayın.


Böyle numaralarla kaybedecek zamanınız yok. Siz kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız, soğuk kanlı olursanız, o kadar hızla size geri dönecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar