26 Temmuz 2019 Cuma

Aynı işyerinde aşık olmak

Aynı işyerinde aşık olmak

Art arta aynı iş yerinden insanlarla çıkmak akıllıca bir tercih değil. Ama işyerinde aşk yaşamanın da bazı kuralları var. Aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşıma aşık oldum ne yapmalıyım? Bu duygunun ağırlığını yalnızca yaşayanlar bilir gerçekten. Her gün karşınızda duran ve gün içinde birçok kez konuşmak durumunda olduğunuz birine aşık olmak ve ona duygularınızdan bahsedememek oldukça zordur.


Eğer siz de böyle bir durumdaysanız, bu durum size oldukça tanıdık gelecek. Böylece ofisteki gerginlikler ilişkinize de zarar vermez. Aynı işyerinde çalıştığım bir erkeğe aşık oldum. Bence yapacağın en büyük. Aşk İlişkileri konusu altında soruldu.


Erkeğin karısını tanıyorsa, konuşuyorlarsa, ya da akrabalık ilişkileri varsa vicdan azabı ikiye katlanır. Zamanla kadın “Bu kadar zaman harcadım artık vazgeçilmez yapamam” demeye başlar. Adamın karısını tanıyorsa, komşularsa, ya da akrabalık ilişkileri. Daha sonra çıkacak dedikodulara ve birlikte çalışmanın getirdiği olumsuzluklara yer vermemek için iş yerindeki.


Aşık da olabilir tabii ama genellikle sadece cinselliğe bağlı bir birliktelik peşindeler. Evli bir erkekle birlikte olmak demek, sürekli onu beklemek demek, sürekli harika sofralar hazırlayıp adamın gelmemesi demek. Ondan ilk baslarda bu kadar çok etkilenmemiştim aynı işyerinde çalışıyorduk evli oldugunu bile bile bi. Ayrıca aynı şekilde, ilişki biterse de bunun olumsuz sonuçlarını iş yerine fazla yansıtmamak, iş verimini düşürmemek ve o kişiyle profesyonel ilişkinin gereklerini yerine getirmeye devam ettirmek gerekir.


Yakın olmak için ufak fırsatlar yaratın. Bakımlı ve özenli giyinmek hem kendini iyi hissetmene neden olacak hem de etrafının ilgisini çekecek. Asla çok şık ya da frapan görünmekten bahsetmiyoruz, bütçene ve.


Verimliliği düşürmüyorsa, sorumlulukları yerine getirmeyi engellemiyorsa, diğer çalışma arkadaşları ile ilişkiyi olumsuz etkilemiyorsa iş yerinde pekala aşık da olunur, ilişki de yaşanır. AŞK adına bir duygunun oluşmaması diye bir davranış olamaz. Aşık Olmak Elimizdedir Aşkta büyülü bir hava vardır, ancak aşk büyü değildir. Devlet Memurları Kanununun 108.


Maddesi ile, “A) Memura, 1inci maddenin son fıkrası uyarınca verilen iznin bitiminden itibaren, sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmesi şartıyla, istekleri üzerine onsekiz aya kadar aylıksız izin verilebilir. Hoşlandığın kızı kendine aşık etmek için gereken formül nedir? Diye merak ettiğin için bu yazıyı okuduğunu biliyorum. Belki bir kız tarafından reddedildin, belki hoşlandığın kıza açılmak istiyorsun fakat açılamıyorsun belki de kızla çok yakın arkadaşsın fakat bir türlü kıza hoşlandığını söyleyemiyorsun.


Fakat, yaşında olgunluğuna ulaşan, en temel ve stabil yetişkin beynimizle aşık kalırız. Fakat bilişsel limiti nedeniyle kaçınılmaz olarak acı ve anlaşmazlıkla karşılaşır. Tuhaf bir duygudur bu…Yaşamayan anlayamaz. Hoş, bunu yaşayan da pek yoktur belki…Belki de bu da, övündüğüm diğer birçok tuhaflığım gibi, sadece bana özgü bir şeydir.


Tüm Erkekler aşık olduklarında aynı davranışları sergiler, hemen herşeyi değişir, bunu daha önce yaşayan bir kadın hemen anlayabilir. Normalde yapmayacakları herşeyi ilerde pişman olacaklarını bilseler bile yaparlar doğası gereği kendine engel olamazlar, kibarlaşır, ağlar, dalar gider bir yerlere. Mükemmel bir işyeri yaratmanın ikinci kuralı, işyerinde açıklık ve şeffaflık kültürünü hâkim kılmaktır. KENDİ İŞYERİNDE SİGORTALI OLMAK.


Rüyada pilota aşık olmak sevindirici haberler alınacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere. Merhaba daha bugün üye oldum. Bir derdim var cümlesi bana çok uygun geldi. Ve tahmin ettiğimden çok daha zor. Saçma sapan sebepler yüzünden aslında hep küçük şeylerden tartışma çıkıyodu birikti birikti.


Onların namazlarını görüyorum. Namaz vakti gelince onlar için hayat kesilir. Abdestlerini alarak namaza dururlar. Uzunca secdede kalırlar.


Alınlarını yere koymak, onları sanki daha da yüceltiyor. Arkadaşlarım, namazda sadece bedenen yatıp kalkmıyorlar. Her şeyden önce “ikinci kadın olmak”tan kurtulmayı istemelisiniz. Eğer evli sevgilinizle aynı iş yerinde çalışıyorsanız mutlaka o işten ayrılmalı veya onu görmeyeceğiniz bir bölüme geçmelisiniz.


Gece yarısı bu esmaları okuyanın duası geri çevrilmez Aşağıdaki esmaları avuç içine yazıp,aynı zamanda Ya semiu c. Herkesi Size Aşık Eden Kuvvetli Dua Size öyle bir dua vereceğim ki, etkilerini yaşadıkça. Rüyada askere aşık olmak şeklinde rüya görmüşseniz:Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir,Güç savaşları, planlarda ani değişiklikler, bitişler ya da aksilikler de gündeme gelebilir. Aşık olduğumuzda vücudumuzda olanlar.


Esnemek ve ereksiyon olmak pratikte aynı şeydir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar