19 Temmuz 2019 Cuma

Telepatik bağ nedir

Telepatik iletişim nasıl kurulur? Verici kişi aklından bir takım düşünceler geçirir. Yani duyularımız dışında algılama işidir. Tüm insanlar farkında olmadan telepati yapar.


Mesela altıncı hissimizi telepatik bağa örnek verebiliriz şunu da. En güçlü telepati bir gönderici ve bir alıcı arasında değiş tokuş edilen iletişimin akılda tutulması olarak bilinir. Bir telepatik bağ kurmak için mesajı doğru bir şekilde iletmek ve tüm kalbiyle inanması gerekir. Bu işe biraz inanıp, meditasyon yaptıktan sonra karşı tarafa mesajı iletmek gerçekten çok kolay olacaktır.


Hollywood filmleri sağ olsun, hepimiz uzun süre. Günlük hayatta telepati yapıyor muyuz? Zihnin ve kalbin ne kadar duru ve sakinse, telepatik gücün de o oranda artar. Rüyada yeni ev bakmanın ve görmenin anlamı nedir?


Dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Sonunda da “Bende telepatik bir yetenek yok” deyip vazgeçerler. Herkes telepatik bağ kurabilir, farkında olmadan bunu yapar ama çoğu kişi buna inanmadan yaşar. Ben ne hissedersem o da aynısını hisseder’ başlıklı haberde bununla ilgili şunlar yazılıdır: ‘‘İkizlerin neler yaşadığını en iyi bilenlerden biri de gazetedeki çalışma arkadaşımız Ömer Bahar.


Eğer hiçbir sebep yokken sürekli belli bir konuya veya isme odaklanıp kalıyorsanız bilinçli veya bilinçsiz telepatik bir bağa girmiş olabilirsiniz. Konu etiketleri: telepati nasıl kurulur, telepatik aşk, telepati ile aşk, telepati yoluyla aşk, uzaktaki biriyle telepati nasıl kurulur, telepati nasil kurulur, telepatik bağ kurma, telapati nasıl kurulur, telepatik bağ nasıl kurulur, telepati aşk, telepati ve aşk, nasıl telepati kurulur, telepati nedir nasıl yapılır, telepatik. Bence karşı tarafında aynı frekansta olması lazım. O bilgisayarda bir şeyler bakınıyordu bende ondan uzakta bir dergiye bakıyordum.


Peki telepati nedir ve nasıl yapılır? Gözümü kapattığım an onlarla bağ kurup konuşabiliyorum. Atıyorum arasın istiyorsunuz belirli yöntemlerle ona bunu yaptırabilirsiniz. Yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşündünüz ve bir kaç saat sonra onunla yolda karşılaştınız, ya da uzun süredir sizi aramayan bir arkadaşınızı aklımızdan geçirdiniz ve dakika sonra sizi aradı.


Karşılıklı otururken aklınızdan bir şey geçirdiniz, aynı şeyi karşınızdaki kişi. Bundan hariç bir de duygusal bağ vardır. Duygusal bağ da adından da anlaşılacağı üzere duygusal yoğunluğa bağlı bir bağdır ve çok kuvvetli bir kanaldır. Yani yıl sonraki sizle telepatik bir bağ kuruyorum ve bunu da zamanın lineer oluşuna bağlı olmak zorunda olmayan, hem dalga hem de parçacık özellikleri sayesinde boşlukta hareket edip yayılabilen atomaltı düzeydeki yapıları dekode ederek yapıyorum.


Nasıl dekode edileceğini bilmem gerekmiyor. Burada amaç, telepatik sinyalleri algılamak için zihninizi boşaltmak. Daha sonra “yollayıcı” kartlara konsantre olarak, üzerlerindeki resimleri iletmeye çalışsın. Birkaç dakika sonra, iletilen kartın hangisi olduğunu söyleyebilmelisiniz. Bu sırada yardımcınız doğru ve yanlış tahminleri not etsin.


Read istediğinizi yaptırma yöntemi (telepati) from the story doğaüstü güçler(psişik) by iremalten(irem alten) with 2reads. Algısal duyularınızın telepatik olarak iletişim kurmasını gerektirmez. Bunu gerçekten yapmak istediğimizde yapamama gibi bir ihtimal çok düşüktür. Tabii telepati kurmak istediğiniz bir insanla aranızda mutlaka zayıf da güçlü de olsa bir bağ olması gerekir. Yani yoldan geçen birinin zihnine öylece giremezsiniz.


Birleşik varlıklar alanında tüm evren birbirine görünmez ağlarla ve titreşimlerle bağlı, tıpkı âşıklar arasındaki telepatik bağ gibi! Kaybolma diğer varlıklarla ilgili ise ve sadece mekanda yer değiştirmişse, ruhsal bağ kuramıyorsanız, hiçbir şekilde hatırlayamıyorsanız ilahi katlarla bağ kurarak ta bulunabilir. Konu çok ayrıntılı olduğu için hadim, hüddam ve yardımcı melekler kısmına girmeden kısaca şu şekilde ifade etmeye çalışayım.


Sonra bu sıçanlar iki ayrı benzer kutuya konularak birbirinden ayrıldı. Farelerin elektrotlar yardımıyla birbiriyle anlaşabildiğini gördük. Tek konuşma yeteneğine sahip canlılar insanlardır.


Telepatik bağ nedir

Ben de Amelia Kinkade’nin kitaplarını okuyana kadar, hatta bir de binlerce kişinin üye olduğu grubuna girene kadar aynısını düşünüyordum. Beyin kontrolü nedir, ne elde edilmek isteniyor? Dünya istihbarat örgütlerinin karşı tarafı yönlendirmek için psikolojik operasyon yapabilmeleri en önemli hedefleridir.


CIA ve MOSSAD bu konuya büyük önem vermektedirler. Bir Çin atasözü vardır, Yüz savaş kazanmak hüner değil, hüner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar