23 Temmuz 2019 Salı

Mikro muhasebe programı fatura işleme

Mikro muhasebe programı fatura işleme

Bir sonraki derste görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın. Hızlıca e-fatura veya e-arşiv faturaları hazırlayabilir, kasa nakdinizi ve banka hesaplarınızı izler, çek ve senetlerinizi takip edersiniz.


Stok ve depo yönetimi yapabilir, maliyetlerinizi ve satış sonrası kârlılığınızı kontrol edebilirsiniz. MikroX ön muhasebe programı ile birlikte tüm muhasebe takibini yapabilirsiniz. Faturalar , bilgisayarlı muhasebe paket programlarına(LUCA, MİKRO, VEGA, ETA vb) gruplandırılarak işlenir. Alış faturaları , satış faturaları ve de gider faturaları ar günlük olarak sisteme işlenir.


Bu video da sizlere Alış İrsaliyesi ve Alış Faturasından bahsettim umarım faydalı olabilmişimdir sizlere yorumlarınızı bırakmayı lütfen unutmayınız. My E-Fatura avantajları. Satış sürecinizi Mikro Hızlı Satış ile kolaylaştırın. Sektörünüz hangisi olursa olsun Mikro Hızlı Satış kullanarak perakende satışlarınızı, ödemelerinizi, ürün takibi ve ön muhasebe takibini tek bir ekran üzerinden verimli bir şekilde takip edebilir, zamandan ve maliyetten tasarruf edebilirsiniz. BU butonlar bir nevi kopyalama işlemi yapmak için kopyalanır.


Uzun veya rutin olarak kullandığınız evrakları Yaz butonunu kullanarak bu. Fatura kapama için fatura evrak tarihi ya da fatura vade tarihi seçilebilir. Hem kurumsal durumu inceleme hem de işler ile ilgili akışı düzenleme adına sorunları en aza indirmek için muhasebe kayıtlarına göre hareket etmek oldukça etkili sonuçlara neden olmaktadır. Personel programı dışında ücret bilgileri gözükmesin:.


Fatura, yeni bir belge türü olmayıp, kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahiptir. Faturayı işleyen personele ihtiyaç kalmaz ve işleme sırasındaki hatalar ortadan kalkar, Sarf malzeme tüketimi azalır,. Alım satım işlemleri, Çek - senet yönetimi, teklif sipariş gibi bit çok evreyi yönetebilirsiniz, e-Fatura uyumu sayesinde tek tıkla e-fatura ve e-arşiv gönderim imkanı. Güvenli ve sağlıklı bir seçim yapmak için yetkililerden bilgi almak yerinde olacaktır. Yenilemeniz veya farklı bir versiyona geçmeniz gerekecektir.


Mikro muhasebe programı fatura işleme

Mikro Standart Ticari Yazılım Paketi Stok, Satın alma, Satış, Finans yönetiminde oluşan bir pakettir. Bankaların sizlere göndermiş olduğu excel hesap özetlerini sistemdeki ticari evraklara aktarım anlatılmaktadır. Her banka için ayrı tanımlanması gerekecektir.


Programda dilediğiniz kadar şube açarak bu şubeler ile ilgili detay raporları alabilirsiniz. Her şubeye ayrı ayrı kullanıcı ve yetki tanımlaması yapabilirsiniz. Vadeli satışların cari hesaba vade tarihinin işleme sorunu giderildi. MİKRO MUHASEBE PAKET PROGRAMININ KURULUMU.


Günümüzde usb bellek üzerinde çalışabilen, böylece bilgisayar olan her yerde kullanılabilen programların yanı sıra internet ortamında. Finansal durumu aktif ve sağlıklı bir şekilde takip etme olanağı sunmaktadır. Müşteri kaydetme ve fatura bilgilerini işleme ile birlikte hem ödeme tarihleri hem de tahsilat tarihleri yaklaştıkça görülebilmektedir.


Hazırlıksız yakalanmama adına bu durum son derece önemlidir. AŞAĞIDAKİ PEŞİN ALIŞ FATURALARINI KAYDEDİNİZ. Her kayıt işleminden sonra STOK ve Kasa hareketlerini inceleyiniz. Fatura şablonunu sadece bir kez tasarlarsın, ardından dilediğin sayıda fatura oluşturup kaydeder ve yazdırırsın.


Belirli tarih aralıkları için için stok ve satış raporları oluşturabilirsin. Muhasebe Programı Sayesinde Yapılan İşlemler. Dilersen faturalarını avantajlı e-fatura paketleri ile otomatik olarak e-faturaya dönüştürürsün.


Biz muhasebecilerin mesai saatlerinde çok hızlı ve pratik bir çalışma temposu vardır. Kullandığımız paket programlar ise bu hıza ayak uydurması gerekmektedir. Mikro programı üzerinde firmamızın vermiş olduğu hizmetlerin faturasını nasıl keseceğini resimler üzerinde adım adım sizlere anlatmaya çalışacağım.


Mikro muhasebe programı fatura işleme

Hizmet kartımızı oluşturduk tan sonra “Satış Yönetimi “ menüsü altında “Fatura ve irsaliyeli fatura” menüsünü açalım. Eğitim çalışmalarında kullanılan demo programlar için böyle bir işleme gerek yoktur. Fakat gerçek uygulamalarda kullanılacak lisanslı programlarda program firması telefonla aranır, paket programın çalıştırılmasıyla ekranda beliren şifreler firmaya bildirilir. Peki hangi muhasebe programı? Diğer muhasebe programları gibi, küçük, orta ve büyük işletmeler için özel çözümler sunan Mikro yazılım muhasebe progamları bunlar dışında serbest çalışanlar için (Mali Müşavirler) de yardımcı olabiliyor.


Ek işler ve angaryalarla uğraşmanıza gerek kalmıyor. Hangi programı kullanırsanız kullanın datalarınızı Zenom programına çevirebiliyoruz, bu sayede siz de kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar